erwin10 Re: Witam serdecznie:-) 03.09.04, 16:05 albertis napisał: > Witam tez:-) Fajnie, że jesteś. Potrafisz robić sygnaturki działające jako link? Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Witam serdecznie:-) 03.09.04, 16:07 Nie za bardzo, kiedys na forum o forum ktos podal wzor, jak to robic, ale pozniej to zagubilem. Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Witam serdecznie:-) 03.09.04, 16:12 Zaraz przeszukam forum o forum, ale to troche potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
erwin10 Re: Witam serdecznie:-) 03.09.04, 16:14 albertis napisał: > Zaraz przeszukam forum o forum, ale to troche potrwa. Jak znajdziesz, to daj link. Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Witam serdecznie:-) 03.09.04, 16:37 Na razie nic nie znalazlem, ale to bylo dobre pare miesiecy tymu. Ale nawet, jak znajde, to przeciez zadnego linku wciepnac nie dam rady, nie mam takiej opcji jako moderator:-( Odpowiedz Link Zgłoś
erwin10 Re: Witam serdecznie:-) 03.09.04, 16:45 albertis napisał: > Na razie nic nie znalazlem, ale to bylo dobre pare miesiecy tymu. Ale nawet, ja > k > znajde, to przeciez zadnego linku wciepnac nie dam rady, nie mam takiej opcji > jako moderator:-( Po prostu "kopiuj" i "wklej" z paska przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Witam serdecznie:-) 03.09.04, 16:49 Dobra, mam! Teraz proba generalna Tu se szukamy Odpowiedz Link Zgłoś
erwin10 Re: Witam serdecznie:-) 03.09.04, 16:52 albertis napisał: > Dobra, mam! Teraz proba generalna > > Tu se szukamy O, a jak nacisłem "odpowiedz cytując" pokazał się kod: > Tu se szukamy Odpowiedz Link Zgłoś
albertis Re: Witam serdecznie:-) 03.09.04, 16:53 To juz nie musze Ci przesylac jak to zrobic?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ptanga Re: Witam serdecznie:-) 10.09.04, 09:24 Coś chyba skopałeś z tą sygnaturką. Nad sygnaturką muszą być takie --. Musisz po zalogowaniu się kliknąć na moje forum. tam się robi sygnaturki. W treść sygnaturki musisz wkleić uprzednio wycięty z paska adres. Jeżeli go tam wpiszesz ręcznie, nie odpali. Jeżeli się spóźniłem to mi tego nie mów, bo będzie mi przykro. Podziękuj mi za szczere chęci. Odpowiedz Link Zgłoś