mjermak 14.11.08, 17:32 www.interweaveknits.com/preview/2008_winter.asp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Interweave knits na zime 14.11.08, 17:54 Widzialam juz, dostajesz newsletter? Ja wlasnie zie zapisalam trzy dni temu. Podoba mi sie sporo rzeczy w tym pismie, ale niestety jest dosc drogie. Podoba mi sie bardzo zakiet, czerwona bluzka, wiekszosc czapek... Fajne sa teraz wzory Odpowiedz Link
mjermak Re: Interweave knits na zime 17.11.08, 17:29 Ja prenumeruje, zreszta nie tylko to, Verene, Vogue knitting i Sandre tez. Kiedy sie tu przeprowadzasz? Nieskromnie powiem, ze oko ci zbieleje od mojej kolekcji gazet i ksiazek robotkowych -zapraszam i bede ci pozyczac! Odpowiedz Link
staua Re: Interweave knits na zime 17.11.08, 17:54 Zapamietam to sobie Vogue knitting ogladalam sobie online, wzory sa przecudowne. Na wiosne - kwiecien, maj. W maju na 100% juz tam bedziemy. W Polsce, jak robilam na drutach, tez prenumerowalam Verene - fajna byla. Jeszcze (ale to w zamierzchlych czasach) bylo cos, co moja mama nazywala "skladanka" - takie duze arkusze zlozone w format A5, na ogol wiekszosc szycia (dlatego bylo zlozone, bo po drugiej stronie byly wykroje), ale byly specjalne numery tylko o dzierganiu. Wszystko bylo kopiowane z zagranicznych czasopism (nie wiem, czy mieli prawa autorskie, pewnie nie). Pamietasz cos takiego? Odpowiedz Link
joanah2o Re: Interweave knits na zime 18.11.08, 13:23 Ja nie Gosia, ale pamietam to wydawnictwo.To nie byly "Wykroje i wzory"? Mam jeszcze troche, rzeczywiscie, szycie, wyszywanie, dzierganie. J. Odpowiedz Link
staua Re: Interweave knits na zime 18.11.08, 20:56 Tak! To wlasnie to. Zawsze czekalam na specjalne numery z dzierganiem, bo szyc niezbyt lubie Odpowiedz Link
mjermak Re: Interweave knits na zime 18.11.08, 22:35 a ja tego nie znalam, moja mama szyla glownie z Burdy i Neue Mode, tam tez zcasami pjawialy sie swetry. Za to pamietam, ze swetry robila nam kiedys pani dziewiarka i miala stare wzory, na pozolklym, gazetowym papierze z Przyjaciolki i Kobiety i Zycia. Odpowiedz Link
staua aha 17.11.08, 23:05 Gosi, a masz Verene jesienna (Vol.2)? Wlasnie obejrzalam pare zdjec z tego numeru, sa swietne. Odpowiedz Link
ania9965 Re: aha 18.11.08, 20:21 Obejrzałam i bardzo mi się podoba wiele rzeczy. Jak można zdobyć Interweave Knits Magazine. Wszędzie szukam i nie ma. Odpowiedz Link
mjermak Re: aha 18.11.08, 22:24 wiem, ze dziewczyny z Poslki prenumeruja, sprawdz na stronie IK warunki prenumeraty. Albo zapytaj na forum kto prenumeruje Odpowiedz Link
ania9965 Re: aha 19.11.08, 07:37 No to właśnie się pytam o prenumeratę Interweave Knits- kto, co i jak? Powiedzcie proszę. Podoba mi się bardzo sweterek z okładki i nie tylko. Odpowiedz Link