Dodaj do ulubionych

rok osobisty i numerologiczny

13.10.09, 22:47
witam moja data 27-10-1983 w jakim bendę roku osobistym a jakim numrologicznym, i mam pytanie spotkałem się z 2 sposobami liczenia piramidek gdzie wychodziły rużne kombinacjie u góry i na dole która jest prawidłowa bo wyniki się rużnia
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: rok osobisty i numerologiczny 14.10.09, 15:24
      wladcanibelungow napisał:
      > witam moja data 27-10-1983 w jakim bendę roku osobistym a jakim numrologicznym,
      Witaj
      Od października liczymy już rok własny (osobisty) 2010, tak więc jesteś do końca wrześnie w roku własnym o wibracji 4. Dla urodzeniowej czwórki, jaką jesteś, powinien to być dość pomyślny czas, w którym będziesz podlegał zmaganiom w ogólnie pojmowanej sferze pracy, przekuwania idei w materię.
      Masz jednak trudną ósemkę w pierwszym czarnym szczycie, która może przynosić pewne skrzywienie pojmowania finansów i pomnażania dóbr materialnych, co w kontekście roku cztery, może przynosić spore perturbacje.
      Co do roku numerologicznego, to musisz sprecyzować o co dokładnie chodzi, to problem z brakiem unifikacji nazewnictwa.

> i mam pytanie spotkałem się z 2 sposobami liczenia piramidek gdzie wychodziły
      > rużne kombinacjie u góry i na dole która jest prawidłowa bo wyniki się rużnia

Jest jeden system obliczania "piramidki", jest on opisany w wątku "zrób to sam"
      Drugi "system" pojawił się na skutek błędu powstałego na poziomie redakcyjnym w książce Pani Czarmińskiej, skopiowała go Pani Brzoza w wyprodukowanych przez siebie podręcznikach. Piszę "wyprodukowanych" gdyż nie napisała ich a wszelkie teksty skopiowała od innych autorów.
      Jako że Pani Brzoza nie posiada umiejętności przyznawania się do błędów, wprowadziła drugi "system", co jest oczywiście kompletną bzdurą.
      Pozdrawiam
      • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 14.10.09, 18:30
        jesili chodzi o rok osobisty to teraz wychodze z 4 a zaczynam 5 tak czy z 3 w 4
        • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 14.10.09, 18:58
          już przeczytałem otych piramitkach
          tylko spotkałem się z tskim zaposem mojej daty
          3
          1 5 4
          10 27 1983
          8 6 2
          6
          czy ten zapis jest prawidłowy
          • janus50 Re: rok osobisty i numerologiczny 14.10.09, 20:57
            Witaj
            takie zapis jest nieprawidłowy.
            Powinien wyglądać następująco:
            .........4
            .........4
            ......1......3
            1.......9........3
            -----------------------
            10....27....1983.. *4*
            -----------------------
            .....8.....6
            ........2
            ........2

Kropki wstawiłem aby zachować właściwy układ.
            Skończyłeś rok własny 3 i rozpocząłeś rok własny 4.
            Rok własny obliczamy dodając dzień i miesiąc urodzenia do roku
            obliczanego.
            Tak więc 2+7+1+0+2+0+0+9= 21 a 2+1=3
            Kolejny rok własny 2010 zaczął się z początkiem października. Tak
            więc 2+7+1+0+2+0+1+0=13/4
            Pozdrawiam
            • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 14.10.09, 22:05
              no teraz już rozumiem bo mam taki kalkulator który tak liczy tylko jest jeszcze dużo podliczb, w tej piramidce a w droge życia ten kalkulator taki liczy 4/13,22,31,40,49,58 nie wiem czy wszystkie te liczby mają na mnie wpływ ale napewno 13 tak bo co bym nie zaczoł to mi się rozwalało i odpoczątku.teraz też na rok się zastałem już się wszystko dogóry nogami wykrenca. i terasz wszystko musze robić inaczej albo od początku.

mam pytanie jesili jestem w cyku 1 teraz to od którego roku przejde na cykl 3, bo znalazłem różne okres,

też mnie zastanawia czy w moiej piramidce pokazuje się związek

• janus50 Re: rok osobisty i numerologiczny 14.10.09, 22:30
                Witaj
                Ten programik który masz jest najzwyczajniej i po prostu kiepski.
                Możesz go śmiało wykasować.
                Zmiana cyklu następuje około 28 roku życia. Jednak początek tej
                zmiany następuje w roku własnym 1 najbliższym 28 rokowi życia. W
                twoim przypadku jest to 24 rok zycia. Okres od 24 do 28 roku życia
                jest okresem buforowym, płynnym przechodzeniem z jednego cyklu do
                drugiego.
                Pozdrawiam
                • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 14.10.09, 22:45
                  aha to może przez taki niełata i te ciągłe zaskakujące zdarzenia które sie biorą znikąt. wruce jeszcze do roku osobistego bo znowy mam mentlik dodam 27+10+2009= 3 teraz jest ta zmiana to weduk mnie wchodze w 3 rok osobisty i na jakieś stronie o numerologi tez tak wyczytłem. a w pażdzierniku 2010 wejde w 4 rok
                  • janus50 Re: rok osobisty i numerologiczny 14.10.09, 23:43
                    Oj czwórko ty moja smile
                    Od października tego roku (2009)zaczyna się już rok kolejny czyli 2010.
                    Zakończył się więc twój rok własny 3 i rozpoczął 4.
                    Od 1 października już nie ma 2009 w liczeniu, jest już 2010. Jesteś
                    więc w roku własnym o wibracji 4 od 1 października 2009.
                    Pozdrawiam
                    • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 06:50
                      jesil jestem 4 to ten rok powinen być dlamnie dobry czy nie bo jak znalazłem na necie opis to to tam była tylko praca i praca
                      • janus50 Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 13:15
                        Witaj
                        Generalnie rok własny cztery dla urodzeniowej czwórki jaką jesteś,
                        jest zazwyczaj bardzo pomyślny. Określenie praca, jakie symbolizuje
                        wibrację cztery, jest dużym uogólnieniem. Nie chodzi wyłącznie o
                        pracę w sensie stosunku pracy pracownik/pracodawca itd. Chodzi tutaj
                        o transformowanie wartości niematerialnych w praktyczne, namacalne
                        dokonania. Czyli krótko mówiąc, przekuwanie idei w materię.
                        Jednak, aby stwierdzić czy ten rok będzie dla ciebie pomyślny,
                        należałoby sprawdzić wibracje własne z imion i nazwiska. Bo jeśli tam
                        znajduje się jakiś problem czwórkowy, wówczas nie musi być to wcale
                        fajny okres.
                        Pozdrawiam
                        • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 15:09
                          moje imię to adrian nazwisko 3,9,1,8,5,2 w tym 9,5 to samogłoski z podpisu
                          który używam wychodzi mi 3.
                          • janus50 Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 15:27
                            Witaj ponownie
                            Najlepiej podaj zawartość (ilość) poszczególnych liter np. A-3 razy, B
                            -1 raz, C-2 razy itd. Istotne są wszystkie posiadane imiona, pierwsze,
                            drugie i również to z bierzmowania oraz nazwisko oczywiście.
                            Pozdrawiam
                            • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 15:37
                              imię pierwsze i z bierzmowania w sumie 2
                              A-3
                              D-2
                              E-1
                              I-1
                              J-1
                              R-2
                              N-2
                              Z-1
                              nazwisko
                              i-1
                              s-1
                              e-1
                              k-1
                              z-1
                              c-1
                              • janus50 Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 20:57
                                Witaj
                                twoje wibracje własne mają wartość 4-5/14-9. Nie są to korzystne
                                wibracje. Jest w nich duża sprzeczność wynikająca ze skrajnie różnych
                                aspektów czwórki i piątki a dodatkowym obciążeniem jest karmiczna
                                czternastka. Ponadto brak tobie istotnych wibracji w imionach i
                                nazwisku. Brak jest dwójek, szóstek oraz siódemek.
                                takie wibracje nie są harmonijne z drogą życia oraz nie wspierają
                                jej.
                                Mogą przynosić problemy w realizacji drogi życia z daty urodzenia.
                                Pozdrawiam
                                • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 21:15
                                  czyli fikołek a jeszcze czy pseudonim którego używam jak imienia od 7 lat ma na
                                  te wibracje wpływ. bo go nie podałem
                                  a-2
                                  s-1
                                  h-1
                                  n-1
                                  • janus50 Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 21:30
                                    Co do pseudonimu, to zależy czy jest on pochodną pierwszego imienia lub
                                    nazwiska, jeśli tak, to wówczas nie bierzemy go pod uwagę. Jeśli
                                    natomiast jest z zupełnie innej bajki. wtedy należy sprawdzić.
                                    Wydaje mi się jednak, że za sprawą piątki w wibracjach własnych,
                                    aspekty czwórkowe nieco cię uwierają. Czujesz wewnętrzną chęć działania
                                    ale jednocześnie odczuwasz jakiś hamulec, blokadę, która nie pozwala ci
                                    realizować wewnętrznych inspiracji.
                                    Pozdrawiam
                                    • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 21:35
                                      pseudonim to inna bajka, ale jest jak mówisz z jednej strony mnie pcha a z
                                      drugiej hamuje ciągle występuje taka sprzeczność, da się to jakoś zmienić czy to
                                      tylko przejściowe
                                      • janus50 Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 22:00
                                        Witaj ponownie
                                        To szarpanie nie jest przejściowe, będzie tak długo trwać, jak będą
                                        oddziaływać na ciebie aktualne wibracje własne. Można to zmienić
                                        numerologicznie poprzez dodanie odpowiednio dobranego imienia. Tutaj
                                        może pomóc doświadczony w tej materii numerolog.
                                        Pozdrawiam
                                        • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 22:07
                                          czyli jak powinienem dodać jeszcze jedno imie
                                          • janus50 Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 22:10
                                            Możesz dobrać odpowiednie imię za pomocą numerologa i przyjąć je
                                            rytuałem bierzmowania, jeśli jeszcze go nie miałeś. Jeśli taka opcja
                                            tobie nie odpowiada, wówczas możesz przejść transformację
                                            numerologiczną, którą przygotuje dla ciebie doświadczony numerolog.
                                            Jak to się dzieje możesz przeczytać w wątku przypiętym u góry, który ma
                                            tytuł zmiany numerologiczne.
                                            Pozdrawiam
                                            • wladcanibelungow Re: rok osobisty i numerologiczny 15.10.09, 22:17
                                              ok poczytam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka