Dodaj do ulubionych

prosze o pomoc

07.01.10, 20:39
Witam serdecznie,troche mnie wszystko od pewnego czasu przytlacza i nie wiem,
co moze byc tego powodem ani co na to moge poradzic. Prosze o pomocsmile
Moja droga zycia to 6/33. Liczby z imion i nazwiska wyszly takie:
-wibracja duszy - 2/11
-realizacja duszy - 8
-cele - 1

Nie mam pojecia jak to calosciowo zinterpretowac.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prosze o pomoc 09.01.10, 17:41
      Witaj
      11-8-1 to generalnie korzystne wibracje, choć nie najlepsze.
      Dla urodzeniowego 33 raczej dość trudne.
      Jednak bez daty urodzenia i zawartości liter w imionach i nazwiskach
      trudno mi się odnieść.
      Pozdrawiam
      • jasmin_25 Re: prosze o pomoc 09.01.10, 18:43
        No to podaje literki ze wszystkich imion i nazwiska:
        A-8, D-1, E-3, G-1, I-1, J-1, K-1, L-1, N-5, O-1, R-1, S-2, T-1, Z-2.
        Data ur. 27luty 1984.

Przy okazji chcialam sie zapytac czy ewentualna rezygnacja z kosciola kasuje
        imie z bierzmowania?

Dziekuje i pozdrawiamsmile
        • janus50 Re: prosze o pomoc 09.01.10, 18:50
          Rezygnacja z kościoła nie kasuje imienia z bierzmowania. Zostało ono
          nadane w wyniku rytuału i dlatego jest trwale zapisane w
          podświadomości, nawet jeśli czasem trudno jest nam sobie przypomnieć to
          imię, ono ciągle działa.
          Pozdrawiam
          • jasmin_25 Re: prosze o pomoc 12.01.10, 19:09
            poprzednie dane zawieraja rowniez imie z bierzmowania. Teraz czuje, ze utknelam
            w martwym punkcie, czy cos sie wreszcie zmieni? Wykancza mnie ta sytuacja ale
            nie mam pojecia co mam robic..
            • janus50 Re: prosze o pomoc 15.01.10, 12:49
              Witaj
              W dalszym ciągu nie podałaś daty urodzenia, więc trudno jest mi się
              odnieść.
              generalnie brakuje tobie liter o wibracji 4 w imionach i nazwiskach,
              co
              przy dużym nasyceniu piątkami może przynosić brak stabilizacji, chaos
              w
              życiu. Czwórka to budowanie trwałych struktur, kiedy jej nie ma, mogą
              pojawiać się utrudnienia w tym względzie.
              Pozdrawiam
              • jasmin_25 Re: prosze o pomoc 15.01.10, 12:51
                Podalam pod literkamiwink 27 luty 1984
                • janus50 Re: prosze o pomoc 16.01.10, 19:11
                  Witaj ponownie
                  Faktycznie podałaś smile Umknęło mi. Jak wspomniałem, w gruncie rzeczy
                  wibracje własne 11-8-1 nie należą do jakiś niekorzystnych czy też
                  szczególnie korzystnych. Można powiedzieć, że są poprawne. Jednak
                  uważam, że nie są harmonijne z twoją drogą życia z daty urodzenia,
                  mogą być po prostu nieco za słabe, ze względu na obecną tam
                  jedenastkę, która bywa zazwyczaj dość niestabilna i raczej realizuje
                  się poziomie dwa. Jednocześnie jesteś pod oddziaływaniem dwóch dwójek
                  z cyklu i ze szczytu, w tym jednej z jedenastką, dodając do tego
                  czarny szczyt siedem, nie jest to zbyt dynamiczny układ. Jest dość
                  pasywny, bez siły przebicia, mogący przynosić marazm, zastój, doły
                  psychiczne, depresyjność. Znacznie poprawi się to kiedy przejdziesz
                  po 30 roku życia do drugiego szczytu 4 i cyklu 9.
                  Pozdrawiam
                  • jasmin_25 Re: prosze o pomoc 16.01.10, 22:06
                    Dziekuje bardzosmile Dobrze wiedziec, ze to sie wreszcie zmieni. A czy mozna jakos
                    ten zastoj przezwyciezyc zanim dojde do 30-stki? Bo jeszcze troszke mi zostalo
                    jakby nie patrzec.

pozdrawiam
                    • janus50 Re: prosze o pomoc 18.01.10, 18:51
                      Witaj
                      W praktyce jesteś aktualnie pod oddziaływaniem aż trzech dwójek - z
                      cyklu, ze szczytu i z wibracji własnych. Dla urodzeniowej szóstki to
                      niełatwy układ, ponieważ dwójki są zazwyczaj dość pasywne a mając
                      jeszcze siódemkę w czarnym szczycie, która pogłębia niekorzystne
                      aspekty dwójek, trudno jest o jakąś dynamikę.
                      Niewątpliwie mogłaby pomóc zmiana wibracji własnych na jakieś bardzo
                      dynamiczne, np. 1-9-1, ale to już sprawa dla numerologa który jest
                      doświadczony w tej materii.
                      Pozdrawiam
                      • jasmin_25 Re: prosze o pomoc 18.01.10, 19:11
                        dziekujesmile znalazlam na necie posty osob o podobnych wibracjach do moich, tzn
                        2/11 i potem 9 i pisaly, ze wszystko w ich zyciu znacznie przyspieszylo jak
                        weszly w 9 i staly sie bardziej pewne siebie i samodzielne, podczas gdy
                        wczesniej w 2/11 zazwyczaj byly zalezne od kogos. Mam nadzieje, ze u mnie tez
                        tak bedzie i nie bede musiala dodawac sobie imion, chetnie bym sobie jedno
                        odjela, szkoda wiec ze sie nie dawink

pozdrawiam i w razie czego sluze tarotemsmile
                        • janus50 Re: prosze o pomoc 20.01.10, 12:18
                          Witaj
                          Bardzo dziękuję za ofertę tarota. Wierzę że działa, jednak jest najbardziej
                          skuteczny w osobistym kontakcie, w opcjach telewizyjnych czy mailowych jestem
                          trochę sceptyczny....
                          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka