buzkashi 08.01.10, 18:22 czy pan pomaga wybrancom czy wszystkim? rozumiem,moze pan nie miec czasu, ale ja zadalam panu pytanie wczoraj i widze, ze innym dzisiaj pan odpowiedzial , a mnie nie. co trzeba zrobic,zeby zainteresowac pana? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmin_25 Re: panie janus 08.01.10, 19:08 a ja nie widze zeby pan Janusz odpowiedzial komus z "wczorajszych", widze jedynie odpowiedzi w starszych watkach... Pewnie ciezko mu jednemu tak wszystko policzyc i zinterpretowac wiec musimy troszke na odpowiedz poczekac Odpowiedz Link
buzkashi Re: panie janus 08.01.10, 21:15 cicha wielbicielka? zajrzyj sobie do watku "na rozstaju drog". pozdrawiam takze Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: panie janus 08.01.10, 23:18 wielbicielka raczej nie bo pierwszy raz tu wpadlam, chodzilo mi o to, ze odpowiedzi nie uzyskala zadna osoba, ktora zalozyla watek 7 stycznia, a bylo nas troche. Bo, ze odpowiedzi uzyskaly osoby w starszych watkach to masz racje. pozdrowka Odpowiedz Link
janus50 Re: panie janus 09.01.10, 00:50 Moi drodzy Nie jestem automatem, robię co mogę, staram się nikogo nie pomijać, czasem odpowiadam szybciej, jednak jedynie w wypadku, gdy mogę zrobić to od ręki, bez liczenia i zastanawiania się. Ponadto, czasami po prostu weny brak, nie mówiąc oczywiście o czasie. Poproszę zatem o odrobinę cierpliwości. Każdy otrzyma odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link
buzkashi dziekuje i przepraszam za nerwy:) nt 09.01.10, 16:29 janus50 napisał: > Moi drodzy > Nie jestem automatem, robię co mogę, staram się nikogo nie pomijać, > czasem odpowiadam szybciej, jednak jedynie w wypadku, gdy mogę zrobić > to od ręki, bez liczenia i zastanawiania się. Ponadto, czasami po > prostu weny brak, nie mówiąc oczywiście o czasie. Poproszę zatem o > odrobinę cierpliwości. Każdy otrzyma odpowiedź. > Pozdrawiam Odpowiedz Link