ajanato102 15.02.10, 14:47 witam, proszę o interpretację numerologiczną najbliższego roku i drogi życiowej. Wiem jedynie, że jestem 33 data urodzenia: 13.06.1985 r. litery z imienia i nazwiska (wszystkie): A- 2 N- 2 R- 1 E- 1 B- 1 L- 1 K- 1 O- 1 H- 1 pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: proszę o interpretację..... 20.02.10, 19:04 Witaj Pozostajesz do 31 roku życia w pierwszym cyklu o wibracji sześć oraz pierwszym szczycie o wibracji 1. Dla urodzeniowego 33/6 to sprzyjający układ. Urodzeniowa wibracja potwierdzona w cyklu i dodatkowo napędzana jedynką może przynieść okres silnego rozwoju, oczywiście w aspektach, w których dominuje 33/6. Może się spełniać we wszelkich profesjach artystycznych, socjalnych, pedagogicznych, medycznych. Silny wewnętrzny impuls do posiadania rodziny i chęć poświęcenia się dla niej. Nierzadko jednak pierwszy cykl sześć przynosi rozczarowania związkowe, które głęboko ranią. Rok 2010 jest dla ciebie rokiem własnym o wibracji 4 i oznacza to tworzenie trwałych struktur. Pracę nad budowaniem stabilności i fundamentów pod przyszłe życie. W roku tym możesz być skonfrontowana z koniecznością dużego wysiłku, którego celem będzie stworzenie czegoś trwałego i dającego oparcie na długie lata. Może to się odbywać w sferze zarówno materialnej jak i emocjonalnej. Twoje wibracje własne mają wartość 4-7-11/2, jednak nie jestem pewien, czy podałaś wszystkie posiadane imiona, ponieważ liczą się wszystkie, również to z bierzmowania. Są to dość trudne wibracje, ponadto brak tobie wibracji 4 i 7 w imieniu i nazwisku, braki te mogą przynosić niekorzystną realizację twoich wibracji własnych, w których właśnie siódemka i czwórka występują. Potwierdź więc, czy na pewno nie posiadasz drugiego i trzeciego imienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ajanato102 Re: proszę o interpretację..... 27.02.10, 07:05 witam, dziękuję za analizę tak, są to wszystkie posiadane przeze mnie litery z imienia i nazwiska, bierzmmowania nie mam. Z czym wiąże się nieposiadanie 4 i 7? pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: proszę o interpretację..... 27.02.10, 17:03 Witaj Czwórka to budowanie trwałych struktur, jej brak może przynosić rozmaite utrudnienia w tej sferze, czyli po prostu nie udaje się nam stworzyć niczego trwałego, wszystko ma charakter płynny, tymczasowy. Może to objawiać się każdej sferze życia, może to być praca, związki, przyjaźnie, status materialny itp. Siódemka odpowiada za sferę duchową oraz umiejętność analizy i przyswajania informacji. Tak więc tutaj mogą pojawiać się kłopoty. Pozdrawiam Odpowiedz Link