buzka53 25.04.10, 15:56 Panie Januszu,urodziłam się 30.06.1954 r, bardzo proszę o prognozę jak rokuje moja przyszłość.Czy mam szansę na ułożenie sobie życia osobistego?Jakim jestem człowiekiem?Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Prośba o prognozę 26.04.10, 15:16 Witaj Wnioskując wyłącznie z daty urodzenia obraz jest niepełny, należałoby wziąć pod uwagę również wibracje własne z imion i nazwisk. Jesteś urodzeniową jedynką, a więc typem nakierowanym na indywidualną realizację, ambitnym, inspirowanym do realizowania życia wg. własnego pomysłu, bez oglądania się na innych. Aktualnie od 54 roku życia w trzecim cyklu o wibracji 1, który potrwa do końca życia oraz w czwartym szczycie o wibracji 7, który będzie trwał również do końca życia. Układ taki wskazuje na dużą dynamikę w realizowaniu szczytu siedem, który jest szczytem typowo duchowym, zachęca do podążania ścieżką duchową, zgłębiania wiedzy, zainteresowania religią, filozofią. Zwykle chęć zdobywania wiedzy, zainteresowania przedmiotami ścisłymi. Jeśli brakuje tobie wibracji siedem w imionach i nazwiskach (litery G, P lub Y) wówczas szczyt ten może realizować się niekorzystnie, przynieść zamykanie się w sobie, postrzeganie ciebie jako osoby chłodnej i nieprzystępnej, co może dawać problemy związkowe. Czwarty czarny szczyt o wibracji pięć może dawać dużą emocjonalnosć, ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko a w powiązaniu z siódemką ze szczytu skłonność do popadania w uzależnienia. Aktualny rok własny o wibracji 3 może przynieść ożywione kontakty towarzyskie, szczególnie do końca czerwca a później powiązania w sferze rodzinnej, co może owocować nowym związkiem, albo też jakimiś działaniami w sferze rodzinnej, może to być np. konieczność opieki nad członkiem rodziny. Generalnie niezbędne jest sprawdzenie wibracji własnych z imion i nazwisk. Dlatego podaj zawartość liter we wszystkich posiadanych imionach (również z bierzmowania) oraz nazwiskach (panieńskie, po mężu, jeśli byłaś więcej niż raz mężatką, to wszystkie nazwiska jakie używałaś. Najlepiej podać na zasadzie ilości poszczególnych liter, np: A - 6 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link
buzka53 Re: Prośba o prognozę 26.04.10, 18:31 Drogi Januszu, dziękuję za już i proszę o jeszcze. Nie mam tych okropnych 7 w portrecie numerologicznym....gdyż mam tylko: A-7;B-1;E-3;I-3;J-1;K-1;L-1;M-1; N-3;O-1;R-2;S-1;W-2;Z-2.Nie jestem postrzegana na razie jako kobieta nieprzystępna i oschła ale tylko dlatego,że udaję kogoś innego.Mam jeszcze jedno pytanie,jeżeli mogę, czy w mojej dacie ur. zaznaczony jest rozwód(który od 2 lat jest za mną)Dziękuję raz jeszcze.Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba o prognozę 01.05.10, 17:36 Witaj No właśnie za sprawą braku tych "okropnych" siódemek, siódemka w ostatnim szczycie realizować się może niekorzystnie. Każda wibracja ma swoje korzystne i niekorzystne aspekty, każda bez wyjątku. Jednak brak jakiejś wibracji w imionach i nazwiskach przynosi zwykle jej negatywną realizację, powoduje problemy w sferze za którą jest brakująca wibracja odpowiedzialna. Twoje wibracje własne są bardzo dynamiczne, ich wartość wynosi 1-9-1 i to bardzo silne i energetyczne wibracje, choć moim zdaniem dla urodzeniowej 1 mogą być zbyt silne. Pozdrawiam Odpowiedz Link
buzka53 Re: Prośba o prognozę 01.05.10, 21:14 Januszu, dziękuję bardzo,bardzo,bardzo....Nigdy nie jest za późno na zmiany, i o nich myślę. Dziękuję raz jeszcze.Samych sukcesów dla Ciebie. Odpowiedz Link
janus50 Re: Prośba o prognozę 03.05.10, 16:27 Pięknie dziękuję za miłe słowa, tobie również wszystkiego co najpiękniejsze! Pozdrawiam Odpowiedz Link