irga7 05.06.10, 19:54 A to pan Janusz tak wszystkim porady udzielic może....i to za friko?.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: pytanie 06.06.10, 17:15 Witaj Oczywiście nie za friko! Domagam się sowitej zapłaty. Musi być to przyzwoita dawka pozytywnej energii. Pozdrawiam Odpowiedz Link
irga7 Re: pytanie 10.06.10, 20:57 Panie Januszu tak więc...czy mogłabym prosic o sporządzenie portretu numerologicznego bardzo bliskiej mi osoby.Chodzi o córkę,strasznie zagubioną,której nie potrafię pomóc.Może numerologia wskaże mi i jej drogę do dobrego i spokojnego życia.Jej data urodzenia 19-12-1993 godz 14.20.Będę wdzięczna za okazaną pomoc.Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: pytanie 12.06.10, 17:16 Witaj Twoja córka jest urodzeniowym 8/44, jest to wibracja o ogromnym potencjale, dająca niespożyte siły i szansę realizowania najśmielszych nawet planów. To wibracja spełniająca się w sferze materii, mogąca powieść na najwyższe szczyty kariery. 44 jako potencjał mistrzowski realizuje się dopiero po osiągnięciu dojrzałości emocjonalnej, choć jest i tak bardzo wymagająca i nie każdy jest w stanie korzystać z jej ogromnej energii. Aktualnie córka twoja znajduje się w cyklu 3 do 29 roku zycia oraz szczycie 4 do 28 roku życia. Czworka może ją nieco ograniczać, zamykać w schematy, trójka daje rozproszenie do tego dochodzi jeszcze czarny szczyt dwa, który może dawać przewrażliwienie na własnym punkcie, kompleksy, brak siły przebicia, depresyjność. Oczywiście zarówno trójka jak i czwórka mają również wspaniałe aspekty, jednak nie chcę się tutaj rozpisywać, bo szukamy przyczyny problemów twojej córki. W każdym razie, myślę, że nie wynikają one z drogi życia z daty urodzenia, bo w gruncie rzeczy nie powinna być uciążliwa, nie jest to jakiś zły układ. Przypuszczam, że problem może leżeć w wibracjach własnych z imion i nazwisk. Dlatego podaj mi zawartość liter we wszystkich imionach (również z bierzmowania) oraz nazwisku. Najlepiej na zasadzie np. A - 5 razy, B - 2 razy itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link
irga7 Re: pytanie 14.06.10, 19:52 A-2 L-1 I-1 C-1 J-1 K-1 A-3 T-1 R-1 Z-1 Y-1 N-1 P-1 A-2 Z-1 G-1 R-1 T-1 nazwisko Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
janus50 Re: pytanie 17.06.10, 11:15 Witaj Twoja córka ma wibracje własne o wartości 5-3-8. Wszystkie trzy wibracje to wibracje bardzo energetyczne, mogą dawać impulsywność, emocjonalność, porywczość. Za sprawą piątki chaos, brak stabilizacji, trójka daje rozproszenie, brak konkretu, powierzchowność. Brak jej również bardzo istotnych wibracji w imionach i nazwisku. Nie ma tam wibracji 4, czyli liter D i M oraz 6 to litery F, O oraz X. Czwórka opowiada za stabilność, tworzenie trwałych struktur, jej brak bedzie zatem podsycał chaos wnoszony przez piątkę. Ósemka to siła przebicia, finanse w tych obszarach mogą się pojawiać deficyty. Generalnie układ dużego napięcia, trochę jak łódka bez steru i żagla na wzburzonym morzu. Można to oczywiście naprawić poprzez dodanie odpowiedniego imienia. Jeśli nie była bierzmowana, można to zrobić wybierając odpowiednie imię. Pozdrawiam Odpowiedz Link