joooooooana 06.07.10, 21:29 oczywiście chodzi o ta numerologiczna, nie geograficzna. Czy w dacie urodzenia, może występować depresja, skłonność do depresji, stany depresyjne? Z czego to wynika, z połączenia szczytów i cykli? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_kwiatuszek Re: depresja 07.07.10, 17:26 Ja byłam w takim nastroju gdy przechodziłam 7rok osobisty . Odpowiedz Link
red-diamond Re: depresja 08.07.10, 10:29 Ja jestem teraz w 4 roku i jest to dla mnie bardzo trudny rok,to samo jest z 7,a zwłaszcza z 9 rokiem osobistym. Odpowiedz Link
janus50 Re: depresja 08.07.10, 11:00 Witajcie Depresyjność przynoszą z reguły wibracje zamykające czyli 2(11), 4, 7. Również szóstka w kombinacji z powyższymi może przysparzać dołów psychicznych. Także w wypadku braku w zawartości imion i nazwisk 2, 4 i 7 mogą przynosić swoje niekorzystne aspekty. Każdy układ 2, 4 i siedem w szczycie, czarnym szczycie, cyklu wibracjach własnych, wibracji drogi życia może przynosić napięcia emocjonalne prowadzące do depresji. Pozdrawiam Odpowiedz Link