artanons 30.07.10, 09:17 Witam serdecznie, Zaczęłam właśnie 9-ty rok osobisty Mój związek stoi pod znakiem zapytania. Czy mogłabym prosić o wgląd czy mamy szanse? ja 26.07.1983 0n 10.11.1982 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 30.07.10, 15:06 Witaj Związek sam w sobie może być dość trudny, bo mimo że wasze wibracje urodzeniowe są harmonijne - ty dziewiątka a on piątka, to twój aktualny szczyt o wibracji 6 tworzy konflikt z jego urodzeniową piątką, związek udawało się utrzymywać do tej pory, gdyż on jest w cyklu 11/2 który jest harmonijny z twoim pierwszym szczytem. Jednak rok dziewięć to czas rozliczenia, bilansu, oczyszczania pola dla nadchodzącego kolejnego roku o wibracji 1, który jest nowym otwarciem. Jeśli związek przetrwa do końca roku, wówczas istnieje szansa na jego kontynuację. Pojawią się nowe, zbieżne elementy. Najsilniej oddziaływującym może być twój czarny szczyt o wibracji 5, który nawiąże z jego urodzeniową piątką silny magnetyzm. Jednak nie bedzie to związek mlekiem i miodem płynący, przypuszczam, że bedzie bardzo emocjonalny i impulsywny, pełen wzlotów i upadków. Decyzja oczywiście nie jest łatwa. Musisz jednak pamiętać o tym, że rok dziewięć wymaga od nas decyzji, nakazuje zakończenie niekorzystnych powiązań i jeśli nie zrobimy tego sami i tak zrobi to za nas, z tą różnicą jednak, że może uderzyć w miejscu, w którym najmniej się tego spodziewamy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
artanons Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 30.07.10, 17:32 dziękuję nie napisałam, że jestem w roku 9 osobistym, numerologicznym - 3. faktycznie mamy ciężki okres. dochodzi do tego niekorzystny wpływ planet. ja mam w ogóle ciężką 26 karmiczną. do tej pory wszystkie związki były trudne. Odpowiedz Link
artanons Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 30.07.10, 17:34 mam jeszcze pytanie: czy pisząc że jeśli do końca roku związek przetrwa to mamy szanse, mówi Pan o roku kalendarzowym, osobistym czy tez numerologicznym? Odpowiedz Link
janus50 Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 30.07.10, 17:51 > mam jeszcze pytanie: czy pisząc że jeśli do końca roku związek przetrwa to mamy > szanse, mówi Pan o roku kalendarzowym, osobistym czy tez numerologicznym? generalnie myślałem o roku osobistym, który zakończy się z ostatnim dniem wrześnie bieżącego roku. Jednak rok osobisty o wibracji jeden nie zadziała natychmiast od pierwszej sekundy. Przejście jest dość płynne. Dlatego taką pewną datą będzie raczej koniec roku kalendarzowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
artanons Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 30.07.10, 17:53 ah, to ja mówię o 9-tym jako roku od urodzin do urodzin. w tym od mniej wiecej wrzesnia do wrzesnia to jestem w 3 obecnie. Odpowiedz Link
janus50 Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 30.07.10, 18:00 W roku osobistym 9 jesteś od 1 października 2009 do ostatniego dnia września 2010. Nie ma innego roku osobistego. Tak to jest od stu lat i Pani Lobos tego nie zmieni (rokiem numerologicznym 3) Pozdrawiam Odpowiedz Link
artanons Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 30.07.10, 18:08 wiec nieźle sobie namieszałam. dziękuje jeszcze raz Odpowiedz Link
artanons Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 02.08.10, 10:46 Myślałam jeszcze o tym co Pan napisał i nijak nie wychodzi mi, że kończę teraz 9 rok. 26+7+2009 = 8 wiec kończę 8 rok numerologiczny a 9 właśnie dopiero przede mną. Chyba że się mylę, proszę o sprostowanie. Odpowiedz Link
janus50 Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 02.08.10, 20:27 Witaj piszesz: >nijak nie wychodzi mi, że kończę teraz 9 > rok. 26+7+2009 = 8 wiec kończę 8 rok numerologiczny a 9 właśnie >dopiero przede mną. > Chyba że się mylę, proszę o sprostowanie. 26+7+2009 = 8 to było rok temu. Teraz mamy rok 2010. Od października 2009 ujmujemy w obliczeniu już kolejny rok czyli 2010. A od października 2010 rozpocznie się kolejny rok osobisty i wówczas będziemy już brać pod uwagę 2011. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 30.07.10, 17:48 Piszesz > nie napisałam, że jestem w roku 9 osobistym, numerologicznym - 3 Owszem, napisałaś w tytule. Podział na rok osobisty i numerologiczny dla mnie nie istnieje, gdyż nie akceptuję preferowanej przez Panią Lobos formy liczenia roku "numerologicznego", który w gruncie rzeczy ma być konkurencją dla ogólnie przyjętego i akceptowanego na świecie roku osobistego czy też własnego. System liczenia Pani Lobos jest nieznany lub też ignorowany w numerologicznym świecie - w pojęciu globalnym oczywiście. W Polsce jest jednak bardzo rozpowszechniony, aczkolwiek tylko w Polace... Odpowiedz Link
artanons Re: 9-ty rok , prosba o interpretację 30.07.10, 17:51 Dzięki za wyjaśnienie. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link