Dodaj do ulubionych

prośba o interpretację

05.09.10, 15:17
Witam

Bardzo proszę o interpretację mojej daty urodzenia - 09.09.1974 godz. 05.10 -
szczególnie chodzi mi o uczucia. Od wielu lat jestem sama, właściwie chyba
nigdy nie czułam się kochana, ważna dla mężczyzny. Ostatnio czuję
zainteresowanie mężczyzny 30.04.1982 - ale ta różnica wieku....

dziękuję
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba o interpretację 12.09.10, 10:36
      Witaj
      Ten związek może dać wam obojgu wiele satysfakcji i ma szanse być trwałym - rozpatrując wyłącznie wibracje urodzeniowe oraz cykle. Ty urodzeniowa trójka i on urodzeniowa dziewiątka doskonale ze sobą współgrają. Aktualny układ drogi życia również jest w pewnym stopniu harmonijny. Ty w cyklu dziewięć on w cykl trzy - co podobnie jak wibracje urodzeniowe, świetnie ze sobą harmonizuje. Również szczyty - u ciebie trójka u niego piątka są zgodne, choć u niego, układ cyklu, szczytu i urodzeniowej dziewiątki może dawać życie wagabundy, pragnącego spędzać życie na przyjemnościach i kontaktach towarzyskich, bez trwałego wiązania się, raczej związek niezobowiązujący. Pewnym problemem jest również fakt, że posiadasz w czarnych szczytach szóstki, co tworzyć może spory konflikt z piątką w jego aktualnym szczycie. Występuje tutaj totalna skrajność. Szóstki w czarnych szczytach mogą powodowac chęć dominacji w związku i rodzinie, co urodzeniowej dziewiątce w szczycie pięć z pewnością pasować nie będzie.
      Tak więc związek ma szanse powodzenia, pod warunkiem, że nie będziesz próbowała go (partnera) ograniczać ani też zmuszać do deklaracji wzgl formalnego zawarcia związku.
      Pozdrawiam
      • orchidea10 Re: prośba o interpretację 12.09.10, 19:57
        Bardzo Panu dziękuję i serdecznie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka