Dodaj do ulubionych

numerologia partnerska b.proszę o interpretację

16.09.10, 09:31
Witam,
mam taką prośbę o interpretację czy jest możliwość na udany związek z nowopoznaną osobą, wiem, że łączy nas jakaś duchowa więź, wspólny cel rozwoju duchowego, ta nowa znajomość przyszła tak nagle, niespodziewanie, mieszkamy od siebie bardzo daleko i jestem w rozterce czy pasujemy do siebie, czy mogę oczekiwać udanego związku z tą osobą.

Moja data ur. 23.09.1986r.
Jego data 22.08.1989r.

Będę bardzo wdzięczna za interpretację smile

Pozdrawiam serdecznie,
Paula
Obserwuj wątek
    • sakh Re: numerologia partnerska b.proszę o interpretac 16.09.10, 09:43
      aha i z imion i nazwisk literki smile
      ja:
      A - 5 razy
      D - 1
      E - 1
      I - 1
      K - 1
      L - 3
      N - 1
      Ó - 1
      P - 1
      S - 1
      U - 1
      W - 2
      Y - 1
      Ż - 1

on:

A - 3 razy
      D - 2
      E - 1
      I - 2
      K - 1
      L - 1
      N - 1
      O - 2
      P - 1
      R - 1
      S - 1
      T - 1
      W - 2

• sakh Re: numerologia partnerska b.proszę o interpretac 17.09.10, 13:08
      może tak dla ułatwienia by było szybciej to podam wartości z analizy i prosiłabym o interpretacje smile

ja:

23.09.1986

droga życia 38/11/2

I cykl = 9 - formujący
      II cykl = 5 - produktywny
      III cykl = 6 - żniwny

I punkt zwrotny(spełnienie) warunki [klucz wcielenia] = 5/32
      II punkt zwrotny(spełnienie) warunki = 2/ 25 , 47 i 6/ 15 , 24 , 33
      III punkt zwrotny(spełnienie) warunki= 7/ 7 , 30 , 52 , 34 , 57 , 79 i 2/ 20 , 29 , 38 , 38 , 47 , 56 , 65
      IV punkt zwrotny(spełnienie) warunki= 6/ 15 , 24 , 33 i 2/ 25 , 47

I wyzwanie (czarny szczyt) = 4
      II wyzwanie (czarny szczyt) = 1
      wyzwanie główne (czarny szczyt) = 3

I liczba robocza: 38
      II liczba robocza: 11
      III liczba robocza: 34
      IV liczba robocza: 7

wibracja I imienia: 15/6
      wibracja II imienia: 38/11/2
      wibracja nazwiska: 28/1

liczba osobowości: 1
      liczba ekspresji: 9
      liczba duszy: 8
      liczba myśli: 44/8

on:

22.08.1989

droga życia: 39/12/3

I cykl = 8 - formujący
      II cykl = 4 - produktywny
      III cykl = 9 - żniwny

I punkt zwrotny(spełnienie) wyzwanie (klucz wcielenia) = 3/30
      II punkt zwrotny(spełnienie) wyzwanie= 4/ 26 , 49 i 8/ 16 , 26 , 34
      III punkt zwrotny(spełnienie) wyzwanie= 7/ 7 , 29 , 52 , 34 , 56 , 79 i 2/ 19 , 29 , 37 , 38 , 46 , 56 , 64
      IV punkt zwrotny(spełnienie) wyzwanie= 8/ 16 , 26 , 34 i 4/ 26 , 49

I wyzwanie (czarny szczyt) = 4
      II wyzwanie (czarny szczyt) = 5
      wyzwanie główne (czarny szczyt) = 1

I liczba robocza: 39
      II liczba robocza: 12
      III liczba robocza: 35
      IV liczba robocza: 8

wibracja I imienia: 33/6
      wibracja II imienia: 10/1
      wibracja nazwiska: 46/1

liczba osobowości: 51/6
      liczba ekspresji: 89/17/8
      liczba duszy: 38/11/2
      liczba myśli: 39/12/3
    • sakh Re: numerologia partnerska b.proszę o interpretac 17.09.10, 20:07
      przepraszam, że tak dopisuję co chwile, ale chciałam zaznaczyć, że chodzi mi o moje wątpliwości odnośnie tej 5tki w czarnym szczycie u niego i że jest numerologicznie 3ką, co wnosi chyba niestabilność. Chcę wiedzieć, czy mogę od niego oczekiwać stabilizacji i wierności. Jakoś tak mam obawy.

Pozdrawiam serdecznie.
      • janus50 Re: numerologia partnerska b.proszę o interpretac 23.09.10, 14:46
        Witaj
        Aktualnie mozecie tworzyć harmonijny i zgodny związek, jednak moim zdaniem, może być on ograniczony do ok 4 lat. Później różnice staną się na tyle duże, że związek może tego nie przetrwać. Ty aktualnie jesteś w pierwszym szczycie 5/14 (program uzyty przez ciebie tego nie wykazał, mimo że to najprostsze i najważniejsze liczenie 9+5=14, co potwierdza moje opinie o nim, że jest po prostu do niczego) jednocześnie w pierwszym cyklu 9. To dość chaotyczny układ, trudno jest o stabilizację w tym okresie. Piątka a szczególnie piątka z 14 przyciąga partnerów, którzy nie są zainteresowani trwałym związkiem, może nie tyle trwałym co formalnym, raczej interesują się związkiem niezobowiązującym, który pozwoli im zachować status quo. Po 26 roku zycia wejdziesz w drugi cykl o wibracji 5 i piątka stanie się silnie zaakcentowana w twoim zyciu, będzie to czas w którym wasze drogi mogą się rozejść, ponieważ on wejdzie w swój drugi cykl 4/22 a 4 i 5 różnią się skrajnie od siebie i nie są harmonijne.
        twoje wibracje własne mają wartość 8-1-9 i są to bardzo dobre wibracje własne, dające dużą siłę przebicia i poczucie wartości własnej. Brak jest tobie jednak wibracji 2 w imionach i nazwiskach, znaczy to że nie masz tam liter, które wyrażają wibrację 2 czyli B i T. Brak taki zwykle powoduje osłabienie sfery, za którą brakująca wibracja jest odpowiedzialna. Dwójka to partnerstwo i współpraca. jako że jesteś urodzeniową 11/2 jest ten brak szczególnie ważny, gdyż osłabia twoją wibrację urodzeniową.
        Z kolei on ma 11/2-6-8 i są to wibracje własne poprawne choć dość słabe i jednostronne. Tworzą jednak harmonię z twoją urodzeniową 11/2 i stąd wzajemne zainteresowanie przypuszczam.
        Piszesz
        > moje wątpliwości odnośnie tej 5tki w czarnym szczycie u niego i że jest numerol
        > ogicznie 3ką, co wnosi chyba niestabilność. Chcę wiedzieć, czy mogę od niego oc
        > zekiwać stabilizacji i wierności. Jakoś tak mam obawy.

Myślę, że największą destabilizacją dla waszego związku jest twoja 5/14 z pierwszego szczytu oraz nadchodzący drugi cykl 5. On raczej wygląda na stabilnego wzgl. związku. A jego drugi czarny szczyt jeszcze nie działa...

Pozdrawiam
        • sakh Re: numerologia partnerska b.proszę o interpretac 23.09.10, 15:10
          Dziękuję bardzo za pomoc smile

Hm...myślę, że błędem było nie podanie mojego imienia z bierzomowania, on go nie ma, ale ja mam i nie uwzględniłam, wtedy moje wibracje własne są inne i są to 6-1-7, a w imieniu z bierzmowania mam 1 raz K i 1 raz T, w drugim imieniu też mam 1 raz K o wibracji 2ki smile

Co do 5, faktycznie na skróty w liczeniu wychodzi 14/5, choć to dziwne, bo póki co przyciągałam mężczyzn, którzy wyłącznie chcieli czegoś na stałe, a ja już niekoniecznie, czując że to jeszcze nie to/nie ten, choć nie wiem co powoduje u mnie mimo tych 5, że mam jakąś blokadę przed mężczyznami "frywolnymi", niestabilnymi w związkach, takich unikam,ba nawet źle się czuję w towarzystwie takich ludzi wink a gdy się nagle pojawia taki "typ" to tak samo nagle i szybko kończę znajomość. Może intuicja lub coś innego wink

Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję Panu za poświęcenie mi chwili smile
          • janus50 Re: numerologia partnerska b.proszę o interpretac 23.09.10, 20:57

sakh napisała:

> Hm...myślę, że błędem było nie podanie mojego imienia z bierzomowania, on go ni
            > e ma, ale ja mam i nie uwzględniłam, wtedy moje wibracje własne są inne i są to
            > 6-1-7, a w imieniu z bierzmowania mam 1 raz K i 1 raz T, w drugim imieniu też
            > mam 1 raz K o wibracji 2ki smile

Rzeczywiście było błędem smile

>
            > Co do 5, faktycznie na skróty w liczeniu wychodzi 14/5, choć to dziwne, bo póki
            > co przyciągałam mężczyzn, którzy wyłącznie chcieli czegoś na stałe, a ja już n
            > iekoniecznie, czując że to jeszcze nie to/nie ten, choć nie wiem co powoduje u
            > mnie mimo tych 5, że mam jakąś blokadę przed mężczyznami "frywolnymi", niestabi
            > lnymi w związkach, takich unikam,ba nawet źle się czuję w towarzystwie takich l
            > udzi wink a gdy się nagle pojawia taki "typ" to tak samo nagle i szybko kończę zn
            > ajomość. Może intuicja lub coś innego wink

5/14 nie wynika z liczenia "na skróty" lecz z najbardziej podstawowego i najważniejszego sposobu liczenia, bo pierwszy szczyt wynika z sumy wibracji pierwszego i drugiego cyklu więc w sposób oczywisty wychodzi 14.
            Zwróć jednak uwagę, że posiadasz 4 w czarnym szczycie oraz w wibracjach własnych szóstkę (z imieniem z bierzmowania) oraz jesteś urodzeniową 11/2 a to skrajnie skonfliktowane z piątką wibracje, tak więc w naturalny sposób przeciwstawiasz się działaniu piątki.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka