necikowa7 06.10.10, 23:01 Moja data urodzenia to 5.6.1987 I chciałabym sie głównie dowiedzieć jakie mam predyspozycje zawodowe. z góry dziękuje pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Proszę o interpretację numerologiczna daty ur 11.10.10, 13:21 Witaj Jesteś urodzeniową piątką i z dnia urodzenia również piątką. Można więc przyjąć, że aspekty piątki będą mocno zaakcentowane w twoim życiu. Aktualnie jednak przebywasz w pierwszym szczycie o wibracji 11/2 do 31 roku życia oraz pierwszym cyklu 6 do 32 roku zycia. Zarówno dwójka jak i szóstka bardzo różnią się aspektami od twojej urodzeniowej piątki. Dlatego możesz odczuwać spore rozterki zastanawiając się nad swoimi predyspozycjami zawodowymi. Zarówno szóstka jak i dwójka skłania do zainteresowań zawodami socjalnymi, pedagogicznymi, artystycznymi, medycznymi. Dążą do stabilizacji i trudno akceptują zmiany, chcą mieć wszystko dokładnie poukładane i zaplanowane. Piątka prezentuje skrajnie różne aspekty, nie znosi schematu, monotonii, napędzają ją zmiany, różnorodność, dynamika, pogoń za nieznanych. Kocha mobilność i oczekuje aby każdy dzień był różny od poprzedniego. Zawody preferowane przez piątkę to bardzo szeroki wachlarz profesji, gdyż jak żadna inna wibracja jest niezwykle elastyczny i chce wszystkiego spróbować. Może wykonywać każdy zawód, jednak pod jedynym warunkiem, żadnych schematów i monotonii, duża swoboda, duża mobilność. Piątki świetnie sprawdzają się w handlu, reklamie, turystyce - ale, jak wspomniałem, mogą się realizować w każdej działalności. Pozdrawiam Odpowiedz Link
necikowa7 Re: Proszę o interpretację numerologiczna daty ur 11.10.10, 18:40 Witam. Dziękuje za odpowiedź, ale wydaje mi się, że jestem numerologiczną dziewiątką a nie piątką. Jeżeli ma Pan czas to proszę o ponowne przeanalizowanie mojej daty urodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Proszę o interpretację numerologiczna daty ur 11.10.10, 20:17 Upss.. Przepraszam, rzeczywiście, zapisałem rok urodzenia jako 1983 a nie 1987. Jutro postaram się poprawić.. Jeszcze raz przepraszam.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: Proszę o interpretację numerologiczna daty ur 12.10.10, 11:15 Witaj ponownie Urodzeniowa dziewiątka tworzy harmonijny układ z pierwszym cyklem 6 oraz szczytem 11/2. Wszystkie trzy wibracje dają zacięcie artystyczne, dużą wrażliwość na piękno i sztukę. Stąd preferują raczej zawody humanistyczne, socjalne, pedagogiczne, medyczne. Możesz się doskonale sprawdzać w każdym zawodzie, który wymaga twórczej kreacji czy częstych kontaktów z ludźmi. Jedenastka daje zwykle dużą ambicję oraz jednocześnie wysoki poziom etyczno moralny i nierzadko prowadzi nas w kierunku zawodów prawniczych lub powiązanych z dyplomacją. Szczególnie to drugie może nabrać znaczenia, gdy wejdziesz po ukończeniu swojego 28 roku w drugi cykl o wibracji 5, który zazwyczaj przynosi dużą mobilność i często realizację z dala od rodzinnego domu, może to oznaczać częste podróże zagraniczne lub też kontakty zagraniczne albo nawet stałą emigrację, co może być prawdopodobne, gdyż podobnie jak piątka, również twoja urodzeniowa dziewiątka nalezy do podróżników. Pozdrawiam Odpowiedz Link