fredzia170 25.12.10, 13:25 Co widać w moich numerkach i te zera wyzwaniach mnie zastanawiają 20.02.1973.Zgóry dziękuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredzia170 Re: Prosba do pana Janusza 25.12.10, 13:44 Chcę otworzyć sklep z tanią odzieżą czy luty jest odpowiedni. Odpowiedz Link
janus50 Re: Prosba do pana Janusza 27.12.10, 13:08 Witaj Jesteś urodzeniową szóstką i wszystkie trzy twoje cykle życiowe mają wibrację dwa. Wskazuje to na osobę, która będzie się realizować na łonie rodziny, poprzez partnerstwo i współpracę z innymi. Rodzina i związek są dla ciebie bardzo ważne, pragniesz otrzymywać wyrazy uczucia od najbliższych i mieć świadomość, że jesteś dla nich ważna i przez nich szanowana. Do 39 roku życia pozostajesz w drugim szczycie o wibracji 4, który wskazuje, że bedziesz dążyła do budowania stabilizacji i bezpieczeństwa dla swoich najbliższych. Przynosi to dużą inspirację do pracy, której zresztą brakowac nie powinno. Aktualnie znajdujesz się roku własnym o wibracji 8, który może przynosić pragnienie realizowania się poprzez samodzielne działania, czyli np. rozpoczęcie własnej działalności gospodarczej i temu też rok własny o wibracji osiem sprzyja. Pewnym problemem jednak może być fakt, ze pozostajesz w cyklu dwa, co z kolei nie jest optymalne dla indywidualnych działań, dużo lepiej mozesz spełniać się w spółce. Jeśli chodzi o zero w czarnych szczytach (wyzwaniach) nie określa ono konkretnej wibracji czarnego szczytu. Aby określić jakie wyzwania mogą się tam pojawiać, można posiłkować się znaczeniem liczb, z których to zero wynika - czyli dwójka, lub też znaczeniem równolegle trwającego białego szczytu - czyli cztery. Tak więc zera te mogą realizować się poprzez negatyw dwójek albo czwórek, choć podczas oddziaływania czarnego szczytu zero nalezy liczyć się z mozliwością wystąpienia każdego czarnego szczytu od 1 do 8. Pozdrawiam Odpowiedz Link
fredzia170 Re: Prosba do pana Janusza 28.12.10, 12:02 Dziękuje panie Januszu,zawsze pragnełam mieć wspanialą rodzine, w ktorej jest miłośc zrozumienie,wzajemna pomoc,dobre słowa,nigdy nie zaznałam tego od ojca ,niestety mój mąż dba ale o innych,na nas krzyczy mnie poniża,przez 18 lat czekałam aż zrozumie ,że rodzina jest najważniejsza,ale straciłam wiare,12.01.1967,czy on się zmieni ,a może ja za dużo oczekuje,ale powinien ukrywać to ,że inna mu się podoba,a nie pokazywać złości na mnie i nie mówić mi tego ,bo nie jestem jego kolezanką ani siostrą ,z góry dziękuje.Pozdrowienia. Odpowiedz Link
janus50 Re: Prosba do pana Janusza 30.12.10, 17:12 Witaj ponownie No cóż, dziewiątka. Coś o tym wiem, bo sam jestem dziewiątką i zdaję sobie sprawę ze swoich wad i walczę z nimi a przynajmniej próbuję. To fakt, że często najbliżsi dla dziewiątki tracą na znaczeniu. Dziwne to, bo przecież dziewiątki to zwykle osoby o dużym sercu i bezinteresowności. Całe szczęście u mnie nie dochodzi do tak ekstremalnych sytuacji ja u ciebie, choć żona nie raz mi zwracała uwagę, że bardziej troszczę się o innych niż o swoich bliskich. To prawda i staram się z tym walczyć. Dlaczego tak się dzieje, często się nad tym zastanawiałem i moje wnioski są następujące: Dziewiątki mocna się integrują z rodziną, do tego stopnia, że zaczynają ją postrzegać jako element swojego indywidualnego bytu. A że dziewiątka żyje dla innych a nie dla siebie, najbliżsi zaczynają tracić na znaczeniu. Z kolei ty bardzo potrzebujesz miłości, niezbędne są dla ciebie sygnały od bliskiej osoby, że ciebie kocha i szanuje, chcesz być adorowana i obdarzana wyrazami uczucia. Twoje cykle są zdominowane przez dwójki, stąd te pragnienia. No i jesteś urodzeniową szóstką, co pogłębia związki z rodziną, tworzy klimat, w którym rodzina, dom rodzinny, związek, to najbardziej istotne dla ciebie sprawy. Ponadto jesteś w szczycie 4 do 39 roku życia, co może oznaczać w kontekście urodzeniowej szóstki i cyklu dwa, pewne zniewolenie samej siebie, poprzez poczucie obowiązku względem rodziny. Twój mąż jest aktualnie w cyklu i szczycie trzy. Układ taki przy urodzeniowej dziewiątce daje osobę, która chce się realizować w towarzystwie, spotkania, imprezy, rozrywki, flirciki itp. to jest to czego on aktualnie pragnie. Wyjdzie ze szczytu o wibracji 3 w swoim 45 roku zycia i wejdzie w szczyt o wibracji 6, co może oznaczać skupienie uwagi na rodzinie - jednak w opcji niekorzystnej może być również zakończenie związku. Jest to prawdopodobne i jeśli się przydarzy, to z twojej inicjatywy. Wchodzisz za dwa lata w trzeci szczyt o wibracji osiem, który bardzo ciebie wzmocni, da energię aby powiedzieć dość, wzrośnie poczucie własnej wartości połączone z determinacją i odwagą. Może to skutkować decyzją o zakończeniu związku. Są sposoby aby zwrócić uwagę dziewiątki na siebie (w układzie małżeńskim). Zacznij być tajemnicza, zacznij dbać o siebie, kupuj sobie ekstra ciuchy, od czasu do czasu przyjdź z kwiatami do domu, kupuj dużo kosmetyków, spędzaj czas u kosmetyczki i na fitnesie, zapisz się na jakiś kurs, spotykaj się z przyjaciółmi. Najdalej po miesiącu zacznie być niespokojny i niepewny, zacznie ciebie adorować, bo poczuje, że nie jesteś jego przyspawanym na stałe elementem. Zacznie się bać, że ciebie straci. Trzymam kciuki! Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link
fredzia170 Re: Prosba do pana Janusza 31.12.10, 17:11 Panie Januszu wielkie dzięki,życzę wszystkiego najlepszego w nowym roku oraz udanego sylwestra. Odpowiedz Link