niulinka
17.01.11, 19:12
Moje pytanie związane jest z nadchodzącą zmianą w moim życiu. Otóż urodziłam się 26.05.1976 i do 36 roku życia jestem pod wpływem karmicznej 13, którą przerabiam książkowo. Liczne przeprowadzki, zmiany pracy, trudne związki itd. Ogólnie nie jest lekko. W tym roku od maja wejdę w 9 rok zwiastujący zakończenie tych wykańczających dwóch trzynastek. Na następne 9 lat mam być pod wpływem 8 z 26, 44, 62. A później do końca życia pod wpływem 1 z 10 i 28. Moim wyzwaniem jest 3.
Chciałabym zasięgnąć porady u Pana czy to może dawać nadzieję na upragnioną wreszcie stabilizację zawodową (zaczynam pracę na całkiem nowym stanowisku, ale w tej samej firmie, bo przez przeprowadzkę znowu muszę zmienić charakter pracy), czy 8 z punktu zwrotnego wraz pokrywającą się 8 z cyklu nie wywołają jeszcze większej burzy (połączą się dwie trzynastki). ? Czy uważa Pan, że to może być przy mojej dacie urodzenia i literach z imienia i nazwiska pozytywne? Bardzo pragnę wreszcie odnaleźć się i wreszcie zacząć ,,normalne" życie, bez tych wszystkich zawirowań, które niosły przez te lata karmiczne 13 a nie chcę dawać sobie niepotrzebnych złudzeń.
Moje litery:
Pierwsze imię:
A-2; G-1; N-1; R-1; Y-1; Ż-1
Drugie imię(nigdy nie używane, jest tylko w dowodzie):
A-1; B-1; 0-1; E-1; N-1; Ż-1
Pierwszy człon nazwiska(panieńskie):
A-2; K-1; P-1; R-1
Drugi człon nazwiska(po mężu):
A-2; L-1; S-1; O-1; T-1
Proszę o poradę.
Dziękuję