Dodaj do ulubionych

Prośba o analizę

20.01.11, 18:39
Witam Pana. Bardzo zależy mi na analizie imienia i nazwiska, jak współgra z moją datą urodzenia i czy konieczna jest zmiana transformacyjna- tak czuję. Pozdrawiam smile
data urodzenia to : 4.12.1977r. Wibracje z imienia i nazwiska wraz z imieniem z bierzmowania.
A-10, N-2, B-2, R-2, G-1, T-1, P-1, W-1, L-1, K-1
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o analizę 27.01.11, 16:23
      Witaj
      Twoje wibracje własne z imion i nazwiska są dość trudne. Ich wartość wynosi 1-4/13-5/14 i twoja intuicja się nie myli, domagając się zmiany. Są to wibracje własne w których zawarta jest duża sprzeczność pomiędzy skrajnie różnymi od siebie czwórką i piątką, są w nich zawarte dwie liczby karmiczne 13 i 14, wibracje dają przeznaczenie 9, ponadto, z uwagi na brak wibracji cztery w twoich imionach i nazwisku (oznacza to że nie występują tam litery wyrażające wibrację 4 czyli D i M) - czwórka z wibracji własnych może się realizować dość niekorzystnie, szczególnie, że jesteś urodzeniową czwórką i pozostajesz do 53 roku w cyklu 4. Tak więc czwórka jest bardzo mocno zaakcentowana w twoim życiu aktualnie. Mogą cię doświadczać więc niekorzystne aspekty wibracji 4 czyli ograniczenia, brak rozmachu, utrudnienia w ogólnie pojmowanej sferze pracy, problem z budowaniem trwałych struktur, stabilnych okoliczności życiowych.
      Brak jest tobie również dalszych, dość istotnych wibracji w imionach i nazwisku. Nie masz tam szóstki (F, O, X) oraz ósemki (H, Q, Z). Braki takie zwykle przynoszą jakieś dysfunkcje w sferze, za którą brakująca wibracja odpowiada. Szóstka to rodzina, związki. Ósemka to finanse, pomnażanie dóbr materialnych.
      Twoje wibracje własne z pewnością nadają się do transformacji.
      Pozdrawiam
      • niezapominajka.7 Re: Prośba o analizę 29.01.11, 15:29
        Dziękuję bardzo za analizę. Postaram się jak najszybciej udać do numerologa.
        Pozdrawiam serdecznesmile
        • niezapominajka.7 Re:Pytanie:) 12.03.11, 15:36
          Witam ponownie smile Mam takie pytanie czy jeżeli z imienia wychodzi 8 z 44 czy ma to wpływ na bycie mistrzowską liczbą 44 chodzi mi o imię Hubertina. Czy doliczyć imię do całości i wtedy to się liczy?
          • janus50 Re:Pytanie:) 12.03.11, 16:54
            Witaj
            Fakt wystąpienia w imieniu czy w nazwisku liczby mistrzowskiej nie determinuje bycia wibracja mistrzowską. To trochę tak, jakbym do Skody założył felgi od Mercedesa i był dumny z tego że mam mercedesa.
            Doliczamy do całości i wtedy się liczy.
            44 w imieniu świadczy o tym, że imię jest silne i będzie dawać dużą siłę przebicia. Choć czasem może być to zbyt mało aby przynieść radykalne zmiany.
            Pozdrawiam
    • niezapominajka.7 Re: Pytanie2 12.03.11, 16:48
      i jeszcze jedno czy jeśli z imienia dominika wychodzi 4 z 13 to czy wtedy też liczy się to jako karmiczna 13?
      Pozdrawiam
      • janus50 Re: Pytanie2 12.03.11, 16:58
        Witaj ponownie
        Jest to niewątpliwie karmiczna trzynastka. Nie należy jej jednak traktować jako wibracji o podobnym wpływie jak np. z daty urodzenia czy z sumarycznego wyniku w wibracjach własnych. Jest po prostu jedną z wielu składowych i z pewnością nie będzie powodować w twoim życiu aspektów powiązanych z tą wibracją. Gdyby tak było to wszystkie Dominiki zaharowały by się na śmierć.
        Pozdrawiam
    • niezapominajka.7 Re: Prośba 12.03.11, 17:15
      Dziękuje, za udzielenie tak szybkiej odpowiedzi, mam jeszcze pyttanie jak się ma urodzeniowa 4 do 8 z imion i nazwiska?
      • janus50 Re: Prośba 12.03.11, 23:18
        Witaj ponownie
        Urodzeniowa czwórka do ósemki z imion i nazwisk może się mieć doskonale albo też fatalnie. Zależy to od tego, z czego ta ósemka wynika. Rozpatrujemy zawsze wszystkie trzy aspekty wibracji własnym z imion i nazwisk. Samogłoski, spółgłoski oraz samogłoski i spółgłoski razem.
        Np. 4/13-4/13-8 będzie dla urodzeniowej czwórki fatalne, natomiast np. 8-9-8 doskonałe. Nie można przy tym zapominać o pozostałych elementach drogi życia.
        Pozdrawiam
        • niezapominajka.7 Re: dziękuję :) 14.03.11, 14:49
          Dziękuję bardzo za odpowiedź, mam jeszcze jedno pytanie czy jeżeli mam imię zagraniczne nadane w wyniku transformacji to czy czytam je tak jak się pisze, czy tak jak jest wymawiane w j. obcym. pozdrawiam ciepłosmile
          • janus50 Re: dziękuję :) 14.03.11, 16:47
            Witaj
            W gruncie rzeczy jest to obojętne, wymawiaj tak jak tobie wygodnie. Jeśli otrzymałaś kartę transformacyjną wykonaną w prawidłowy sposób to poprzez kontakt wzrokowy z nią i tak litery się będą utrwalać w podświadomości, ponadto będziesz także przepisywać to imię więc litery siłą rzeczy zapiszą się w podświadomości.
            Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka