Dodaj do ulubionych

Panie Januszu prośba o interpretacje

19.04.11, 08:59
Witam,
Panie Januszu czy z mojej daty urodzenia może Pan mi cokolwiek podpowiedzieć co powinnam zmienić aby mnie ludzie polubili? albo dlaczego ludzie mnie nie lubią? i dlaczego jest mi bardzo trudno nawiązywać nowe przyjaźnie.. sad moja data urodzenia to 05 sierpień 1981r. Czy kiedyś moje stosunki międzyludzkie się poprawią? i gdyby Pan mógł mi podpowiedzieć coś nt pracy i finansów z piramidy. Jeśli potrzeba to podać również mogę litery z imion i nazwisk ale nie wiem czy wtedy zliczam wszystkie imiona łącznie z tym od bierzmowania? i dwa nazwiska obecne i panienskie????
Pozdrawiam,
blukaktus
Obserwuj wątek
    • blukaktus Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 19.04.11, 09:08
      aaa i jeszcze jedno czy istnieje coś takiego jak odwrócona 5 numerologiczna? pytam gdyć jestem numerologiczną 5 a zupełnie niepasuje do opisu 5, jedynie pasuje to że jestem wiecznie niezdecydowana. Ale jestem spokojna, nudna, nie bawie się...I jeśli chodzi o liczenie roku numerologicznego jak patrze na swoje życie to bardziej pasuje do liczenia 5+rok.
      • instalar Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 19.04.11, 11:14
        wazny jest 1pz, ja też jestem 5 a 1pz mam 9 smile Dlatego mimo, że 5 to niedokońca taki ksiażkowy opis. Droga zycia to tylko pewne tendencje, czesto to co nas otacza.
      • janus50 Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 19.04.11, 13:49
        Jesteś w pierwszym szczycie (pz) 4/13, czwórka jest antytezą piątki stąd aspekty urodzeniowej piątki mogą być mocno wytłumione.
        Co do roku to postrzegamy go zawsze w kontekście aktualnego cyklu i szczytu.
        Nie może być tak, że mamy np. rok jeden i spodziewamy się że będzie się realizował jako czysta jedynka, gdy masz trudny pierwszy szczyt 4/13..
        Pozdrawiam
    • janus50 Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 19.04.11, 13:46
      Witaj
      blukaktus napisała:

> Jeśli
      > potrzeba to podać również mogę litery z imion i nazwisk ale nie wiem czy wtedy
      > zliczam wszystkie imiona łącznie z tym od bierzmowania? i dwa nazwiska obecne
      > i panienskie????

Tak, wszystkie imiona w tym z bierzmowania oraz nazwisko rodowe + po mężu.

> Pozdrawiam,
      > blukaktus
      Pozdrawiam
      • blukaktus Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 27.04.11, 21:35
        Witam,
        podaje wszystkie litery moich imion i nazwisk i b.proszę w wolnej chwili o interpretacje i może próbę odpowiedzi na pytania zadane w 1 poście.

Pozdrawiam i dziękuje,
        I.

A-5
        B-1
        E-3
        L-2
        M-2
        R-2
        T-2
        O-2
        P-1
        K-3
        Y-2
        S-1
        W-1
        C-1
        I-3
        Z-3
        • janus50 Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 01.05.11, 17:39
          Witaj ponownie
          Twoje wibracje własne mają wartość 1-3-4/13 i gdyby nie ta trzynastka, można by uznać je za dość korzystne. Wielu numerologów daje takie wibracje na zmianę, jednak bardzo niewielu pamięta o tym, że zwykle w czwórce pojawia się trzynastka.
          Jako że jesteś jednocześnie w szczycie 4/13, trzynastka może być szczególnie uciążliwa. Dla urodzeniowej piątki to prawdziwe spętanie, kula u nogi, klatka.
          Co prawda szczyt 4/13 skończy się za rok i powinno być lepiej, choć wchodzisz w szczyt o wibracji sześć, który również nie jest szczególnie zaprzyjaźniony z piątką, więc nie będzie niestety relaksu i pewne napięcia mogą się pojawiać. Tym bardziej jeśli pozostaniesz przy swoich aktualnych wibracjach własnych z trzynastką.
          Pozdrawiam
          • blukaktus Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 01.05.11, 18:46
            Bardzo dziękuję za odpowiedż, a co oznaczają czarne punkty w mojej piramidzie, tj 3, 4, 1 (nawiasem mówiąc czarne szczyty te same co w mojej numerologii imienia i nazwiska tylko inna kolejność). I czy z numerologii można coś stwierdzić np że nastąpi czas sprzyjający swerze materialnej, czy takich rzeczy nie da się raczej wyczytać?

pozdrawiam.
            • janus50 Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 07.05.11, 17:11
              Witaj ponownie
              Czarny szczyt o wibracji 3, który aktualnie tobie towarzyszy, może przynosić rozproszenie, powierzchowność, niefrasobliwość, skłonność do trwonienia czasu i energii, jakieś dysfunkcje w komunikowaniu się z innymi - np. skrajne gadulstwo lub też gburstwo.
              Czarny szczyt cztery mówi o ograniczeniach, skłonnościach do pracoholizmu i zagubieniu w szczegółach lub też odwrotnie, tendencjach do lenistwa, bałaganiarstwa i spóźniania się.
              Czarny szczyt o wibracji 1 może przynosić skrajny upór, zaczynanie wielu spraw na raz i nie kończenie ich.
              Za sprzyjające sferze materialnej może uznać np. ósemkę i czwórkę, czyli dokładnie tak, jak aktualnie w twojej drodze życia - cykl osiem i szczyt cztery. Jednak samo pojawienie się tych wibracji wcale nie musi automatycznie oznaczać profitów, świadczy jedynie o aktywności w tej sferze. Czwórka jest wibracją pracy, tworzenia trwałych struktur, przekuwania idei w materię. W kontekście ósemki, która oznacza pomnażanie, teoretycznie powinna przynieść rozwój i budowanie materialnego bezpieczeństwa. Jednak czwórka ta pochodzi od karmicznej trzynastki, więc sukces musi być okupiony wytężoną pracą. Ponadto, jako że jesteś urodzeniową piątką, czwórka może być dla ciebie skrajnie uciążliwa, przynosić uczucie spętania, blokowania, ciasnoty, braku rozmachu. Tak więc cały ten układ, zamiast profitów, może przynosić po prostu zmagania z materią, walkę o utrzymanie się na jakimś bezpiecznym poziomie.
              Pozdrawiam
              • blukaktus Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 07.05.11, 17:50
                Panie Januszu dokładnie jest tak, jak Pan to wyżej opisał, kropka w kropkę uncertain mam tylko nadzieje że ten nowy czas i czarny szczyt w 4 będzie oznaczał pracoholizm a nie lenistwo uncertain

bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie,
                b.
                • blukaktus Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 09.05.11, 09:13
                  Panie Januszu a jak powinien wyglądać mój podpis aby mi pomagał? tzn z ilu liter? i czy to prawda, że kończąc podpis powinno się kończyć ostatnią literę zawijając ku górze?
                  • janus50 Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 15.05.11, 11:58
                    Witaj
                    Z numerologicznego punktu widzenia, powinien dawać korzystne przeznaczenie. Czyli sumę wartości numerologicznej podpisu i wibracji drogi życia. Do korzystnych należą 1, 3 oraz 8. Jednak uzależnione jest to od twojej drogi życia. Nie powinno się ustawiać podpisu np. na 8, gdyż ktoś ma bardzo silnie zaznaczone ósemki w drodze życia albo ósemkę w czarnych szczytach.
                    > r? i czy to prawda, że kończąc podpis powinno się kończyć ostatnią literę zawij
                    > ając ku górze?
                    To jest już psychografologia. Wg. psychografologii podpis powinien składać się zawsze z pierwszego imienia i nazwiska, przy czym imię zawsze z przodu. Pismo pochylone w prawo daje odczucie dynamiki i pędu, a gdy dodatkowo podpis idzie lekko w górę daje to odczucie wzrostu, rozwoju. Można ostatnią literę zakończyć zawijasem ku górze.
                    Pozdrawiam
                    • blukaktus Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 15.05.11, 20:01
                      bardzo dziękuję Panie Januszu za odpowiedź. A jeszcze mam pytanie o mojego męża (oczwiście jeśli znajdzie Pan czas), urodzony jest 05.czerwiec 1976r. numerologiczna 7 z 34. Czy może Pan powiedzieć coś na temat jego II cyklu i punktu zwrotnego? czym się może charakteryzować?
                      dziękuje i pozdrawiam smile
                      • janus50 Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 23.05.11, 13:47
                        Witaj
                        Twój małżonek jest w drugim cyklu o wibracji 5 oraz drugim szczycie o wibracji 1. Po pierwsze bardzo duża, wręcz radykalna różnica w porównaniu z pierwszym cyklu o wibracji 6, który trwał do 30 roku życia. Tak jak w pierwszym cyklu i szczycie (2/11), był osobą silnie nastawioną na realizowanie się w rodzinie, teraz jest zupełnie inaczej. Piątka to niechęć do ograniczeń, zobowiązań, odpowiedzialności. Wolność osobista jest najwyższą wartością a konieczność podejmowania rozmaitych obowiązków w kontekście rodziny jest odbierane jako zamach na wolność osobistą. Z domatora na poszukiwacza przygód i imprezowicza. Duża mobilność, niechęć do schematów i monotonii, trudno mu usiedzieć w jednym miejscu, coś go pędzi i inspiruje do zmian. Jako że piątka realizuje się poprzez szczyt o wibracji jeden, duża dynamika, chęć do realizowania się w sposób indywidualny, wolny strzelec, skłonność do podejmowania ryzyka, hazardowe podejście do życia i podejmowanych decyzji. Duża wszechstronność i elastyczność, umiejętność dostosowywania się do zmian, zamiłowanie do wycieczek, podróży, w kontekście z urodzeniową siódemką umiłowanie natury. Sukcesy w handlu. Uwaga na wszelkie używki, gdyż dla urodzeniowej siódemki przebywanie pod wpływem piątki często przynosi jakieś uzależnienie.
                        Pozdrawiam
                        • blukaktus Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 23.05.11, 15:07
                          Bardzo dziękuję Panie Januszu za odpowiedź. Tak jak wyżej napisałam mnie Pan opisał baaardzo trafnie, ale jeśli chodzi o męża to nie bardzo się sprawdza, bo on jak był tak jest domatorem, spokojnym zrównoważonym człowiekiem, nie lubiącym zmian, ryzyka, ani hucznych imprez. Także ciekawe, może jeszcze się coś u niego zmieni....

pozdrawiam serdecznie i dziękuję za poświęcony czas,
                          b.
                          • janus50 Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 23.05.11, 15:24
                            Witaj ponownie
                            A może po prostu trzymasz go na krótkiej smyczy?? Dzieki temu nic się nie dzieje..
                            to oczywiście żart. Tak to jest, jak się wyłącznie z daty urodzenia interpretuje, czasem wibracje własne mają na tyle silny wpływ, że znacznie ograniczają działanie wibracji drogi życia.
                            pozdrawiam
                            • blukaktus Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 23.05.11, 15:37
                              w takim razie podobają mi sie te jego wibracje i niech się nic nie zmienia smile a smycz jest faktycznie krótka smile)) pozdrawiam.
    • asunta11 Re: Panie Januszu prośba o interpretacje 25.05.11, 20:34
      Jestem początkująca i mam takie dane na temat związku karmicznego, czy mogę prosić o interpretację sumy liczb związku 9/18/27/36/45/54/63/72/90. Czytam Pańskie posty więc wiem że jest Pan osobą znającą się na tych cyferkach. Będę bardzo Panu wdzięczna za informacje. Bardzo mi na tym zależy. Wzięłam te obliczenia z internetu ale nie ma interpretacji i nie wiem jak to się czyta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka