Witam Panie Januszu!
Liczę, że po raz kolejny Pan mi pomoże

Dla przypomnienia podaję moją datę ur. 05.04.1985 rok.
Od wielu lat dotyka mnie dziwna przypadłość do nietypowych urazów związanych z ciałem, oraz do nieco podobnych wydarzeń związanych z materią poprostu.
Zostałam kilka razy okaleczona między innymi podcza zabiegu dentystycznego( nie związanego bezpośrednio z problemem zdrowotnym, bardziej estetycznym ) oraz podcza operacji przegrody nosa. W tym drugim przypadku zabieg został wykonany nieprawidłowo i przegroda nadaje się do ponownej skomplikowanej operacji.
Podobnie działo się w przypadku drobnych usług kosmetycznych, dermatologicznych, fryzjerskich np. usuwana blizna po zabiegu była bardziej widoczna. W najlepszym układzie było tak, że ja za coś płaciłam a to czego oczekiwałam nie zostało wykonane np. przepadała mi zaliczka albo efekt jakiegoś zabiegu był niewidoczny.
W żadnym z opisanych zdarzeń nie było zagrożone moje życie, tzn komplikacje nie byly związane z zagrożeniem życia, a z widocznym okaleczeniem jak np. blizny.
Zauwazyłam, że takie niepowodzenie wielokrotnie towarzyszyło mi także w błachostkach jak np. zniszczenie butów przez szewca, zniszczenie przez kusnierza kurtki skórzanej oddanej mu do poprawki.
Zauwazyłam także, że jeśli zabieg chirurgiczny lub jakikolwiek inny zabieg związany z ciałem wykonuje daleko, nie w moim mieście a w miejscu oddalonym np. o 200-300 km to jest lepiej...ale nie mogę być tego pewna, może to przypadek bo nie często miałam takie sytuacje i też w mniej skomplikowanych przypadkach.
Panie Januszu czy takie urazy i takie niepowodzenia życiowe, jak te opisane wyżej są wpisane w moją datę urodzenia? Czy widać w niej tego typu zagrożenia?
Moje przeczucia, oraz mojej rodziny są takie, że wibracja liczby imiennej
6/1/7 , głownie mam na myśli 7 nie współgrają z datą urodzenia, tworzy się konflikt i kompilacja zaczyna działać negatywnie co daje się odczuć w taki sposób.
Tymbardziej tak może dziać się, gdyż ja kompletnie nie pasuje do cech wibracji 7...... nie jestem osobą uczoną, jestem także bardziej materialistką niż osobą kładącą nacisk na uduchowienie.
Panie Januszu czy taka urazowość i problemy z materią moga być spowodowane właśnie połączeniem drogi zycia 5 i liczby imiennej 7? Ewentualnie co wg. Pana może być tego przyczyną?
Bardzo proszę o radę Panie Januszu, jak Pan to widzi, czy Pan się spotkał z czymś takim?
Pozdrawiam serdecznie

Dorota