Dodaj do ulubionych

Prośba o analizę

30.04.11, 13:13
Witam,
chciałabym poprosić o analizę dla mnie pod kątem możliwości realizacji pomysłów. Mam wrażenie, że większość rzeczy ucieka mi sprzed nosa...Dziękuję bardzo
Data ur: 21.05.69
A-7, B-1, C-1, D-1, E-2, G-1, H-1, I-1, L-2, M-2, N-1, O-1, R-1, T-1
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o analizę 05.05.11, 17:26
      Witaj
      Myślę, że kreatywności raczej tobie nie brakuje. Jesteś urodzeniowym 6/33, które zwykle mają duże wyczucie formy oraz treści. Zazwyczaj są obdarzone także wyjątkową wrażliwością na piękno i sztukę w każdej sferze twórczej kreacji. Ponadto jesteś w drugim cyklu 3 oraz trzecim szczycie 9, a te wibracje należą do najbardziej kreatywnych.
      Uważam, że sporą przeszkodą w realizacji kreatywnych możliwości drzemiących w dacie urodzenia mogą być twoje wibracje własne z imion i nazwisk. Mają one wartość 5-9-5/14 i są to dość niekorzystne wibracje własne. Mogą powodować spore utrudnienia w tworzeniu trwałych i stabilnych okoliczności życiowych, problemy z przekuwaniem idei w materię, mogą przynosić chaos w życiu, ciągłe wzloty i upadki, kręcenie się w kółko, wydarzenia nagłe i niespodziewane. Myślę że to jest główna "przeszkadzajka" aktualnie w twoim życiu.
      Takie wibracje wlasne nadają się oczywiście do zmiany
      Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka