Dodaj do ulubionych

Drogi Panie Januszu!!!!

26.06.11, 23:42
Moja data urodzenia to 16.07.1983. Co to dla mnie oznacza? Z góry dziękuję za poświęcony czas!!
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Drogi Panie Januszu!!!! 27.06.11, 13:38
      Witaj
      Jesteś w bardzo istotnym momencie życia, zarówno z punktu widzenia numerologii jak i astrologii.
      Od początku życia jesteś w pierwszym szczycie 5/14, który właśnie teraz dobiega końca. Wskazuje to na dość burzliwy pierwszy etap życia, pełen dynamicznych zmian, braku stabilizacji, ciągle zmieniających się sytuacji i okoliczności. W każdej sferze życia mogły mieć miejsce problemy z ustanowieniem trwałych i niezmiennych struktur. Możliwa duża mobilność, zmiany miejsca zamieszkania, podróże a nawet długotrwała emigracja.
      Aktualnie jesteś w roku własnym o wibracji 9, który jest rokiem kończącym pierwszy szczyt 5/14. Wchodzisz w swój drugi biały szczyt, który będzie miał wibrację 1 i potrwa do 37 roku życia. Zaczniesz go wyraźniej odczuwać od października 2011. Jedynka to nowe drogi, nowe możliwości, nowe sfery działania, nowe pomysły, nowe znajomości. Po prostu nowy początek. To okazja do przemeblowania życia, wyprostowania rozmaitych, niekorzystnych i blokujących możliwości układów.
      Jednocześnie czeka ciebie w przyszłym roku zamknięcie cyklu Saturna. Jest to niezwykle istotne wydarzenie w życiu każdego człowieka. Można je przyrównać do opisanego powyżej cyklu jeden. Może ono oznaczać duże zmiany w życiu, często bardzo radykalne i kompletnie odmieniające dotychczasowe struktury.
      Pozdrawiam
      • audreyaudreyaudrey1 Re: Drogi Panie Januszu!!!! 27.06.11, 14:25
        Jest Pan nieoceniony! Czy te zmiany będą na lesze?
        • janus50 Re: Drogi Panie Januszu!!!! 27.06.11, 14:52
          Witaj ponownie
          audreyaudreyaudrey1 napisała:

> Jest Pan nieoceniony! Czy te zmiany będą na lesze?

Hm... Pytanie niełatwe. Nie wiem czym dla ciebie jest pojęcie lepszegosmile
          W jakiej sferze życia. Czego chcesz się pozbyć a co chcesz pozyskać.
          Niezwykle istotne są tutaj również wibracje własne z imion i nazwisk. One mogą wskazać twoje słabości oraz twoje talenty i możliwości.
          Pozdrawiam
        • audreyaudreyaudrey1 [...] 27.06.11, 15:08
          Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
          • audreyaudreyaudrey1 [...] 27.06.11, 15:08
            Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
            • janus50 audrey 27.06.11, 15:14
              Ukryłem twoje dane osobowe aby nie były widoczne.
              Celem zachowania anonimowości nie podajemy imion i nazwiska na forum a jedynie zawartość liter w imionach i nazwisku czy nazwiskach. Robimy to wg. zasady np. - A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd. Zliczamy występujące we wszystkich imionach i nazwiskach litery.
              Istotne jest równiez imię z bierzmowania, o ile je posiadasz.
              Pozdrawiam
              • audreyaudreyaudrey1 Re: audrey 27.06.11, 15:30
                Dziękuję za szybką odpowiedz. Rozumiem. Zatem dla mnie to będzie: A-3 razy, D-2 razy, I-2 razy, K-1 raz, L-2 razy, Ł-1 raz, O-1 raz, S-1 raz, T-1 raz, U-1 raz, W-2 razy, Y-2 razy.
                • janus50 Re: audrey 27.06.11, 16:48
                  Witaj ponownie
                  >Najbardziej interesuje mnie kierunek, w jakim zmierza moja kariera i czy będzie się to >wiązało z lepszymi finansami.

Jesteś urodzeniową ósemką więc realizacja w sferze materii, pomnażanie dóbr materialnych jest dla ciebie jednym z głównych priorytetów. W tym kontekście, układ urodzeniowej ósemki z nadchodzącym szczytem 1 jest bardzo korzystny. W porównaniu z dotychczasowym okresem, twoje dążenia staną się bardziej sprecyzowane, zdeterminowane, nieustępliwe.
                  Cieniem na to rzuca się jednak twój drugi cykl, który rozpocznie się w twoim 29 roku życia i skończy w 56, który ma wibrację 7/16. Oznacza to lekcję oddania w sferze relacji osobistych jak również możliwe porażki w dążeniach. Tak więc zatracenie się w indywidualnych dążeniach, poświęcenie wszystkiego dla kariery, może przynieść straty zarówno materialne i osobiste. Twoim zadaniem jest w pierwszej kolejności lekcja budowania relacji osobistych, nauka wrażliwości w stosunku do innych osób. Ponadto, siódemka może przynieść profit, jednak tylko wówczas, gdy nie jest on mottem naszych działań a jest traktowany na zasadzie nieodwracalnej życiowej konieczności.
                  Twoje wibracje własne z imion i nazwiska nie są korzystne. Ich wartość wynosi 8-5-4/13 i są to niekorzystne wibracje własne. Pełne sprzeczności i chaotyczne. Podkreślają ponownie dążenie do realizacji materialnej, jednocześnie jednak przynoszą karmiczną trzynastkę, która może sprawić, że twoje dążenia będą bardzo żmudne, mozolne i przypominać mogą pracę Syzyfa.
                  Problemem, szczególnie w kontekście urodzeniowej ósemki, jest brak wibracji osiem w twoich imionach i nazwiskach. Oznacza to, że nie ma tam liter, które reprezentują wibrację osiem, czyli H, Q oraz Z. Ósemka to wibracja odpowiadająca za sferę finansów i pomnażania. Jej brak może przynosić rozmaite deficyty i dysfunkcje w realizowaniu urodzeniowej ósemki.
                  Tak więc, sukces jest oczywiście możliwy, jednak nie może on być głównym motywem działania.
                  Pozdrawiam
                  • audreyaudreyaudrey1 Re: audrey 28.06.11, 17:27
                    Najrozsądniej w moim przypadku to postawić na kontakt z innymi ludzmi, poznawanie siebie, a kariera i pieniądze pozostawione niejako na drugim planie samo przyjdą?

największym problemem jest dla mnie właśnie moja chaotyczność, brak zdecydowania. Mam mnóstwo pomysłów na życie, koncepcji rozwoju kariery i nie mogąc się na nic zdecydować nie wybieram niczego.

• janus50 Re: audrey 28.06.11, 17:40

> Najrozsądniej w moim przypadku to postawić na kontakt z innymi ludzmi, poznawan
                      > ie siebie, a kariera i pieniądze pozostawione niejako na drugim planie samo prz
                      > yjdą?

Nie chodzi tylko o kontakt z innymi ludźmi, czyli w szerokim znaczeniu, życie towarzyskie. 16 wymaga znacznie więcej. Przynosi ona lekcje, które mają sprawdzić naszą umiejętność dawania miłości bliskiej osobie, oddania siebie kosztem własnych, indywidualnych aspiracji.
                      W tym kontekście realizowanie się w sferze materii, jako celu zycia, jest niewłaściwe. Powinno pozostać w tle.

> największym problemem jest dla mnie właśnie moja chaotyczność, brak zdecydowani
                      > a. Mam mnóstwo pomysłów na życie, koncepcji rozwoju kariery i nie mogąc się na
                      > nic zdecydować nie wybieram niczego.

W moim przekonaniu, spowodowane jest to w głównej mierze przez pierwszy szczyt 5/14, który właśnie dobiega końca. Ponadto twoje wibracje własne równiez niewiele wnoszą do budowania stabilnych okoliczności życiowych. Powinny być zmienione.
                      Możesz się oczywiście spodziewać, że po wejście w drugi szczyt, twoje cele i drogi do ich osiągnięcia, staną się klarowne i sprecyzowane.
                      Pozdrawiam
                      • audreyaudreyaudrey1 Re: audrey 15.08.11, 20:21
                        Panie Januszu! Powracam z kolejnym zapytaniem? Pojawiła się w moim życiu zawodowym oferta pracy marzeń. Zapewniano mnie, że to pewne, lecz okazuje się teraz, że być może moje szanse na zdobycie posady zmalały. Jednak ja się uparłam i oferta wydała mi się się jeszcze atrakcyjniejsza. Czy jest sens stawiać wszystko na jedną kartę i próbować walczyć o posadę?
                        • audreyaudreyaudrey1 Re: audrey 18.08.11, 14:34
                          Może ważną informacją będzie to , że praca ma się rozpocząć 01.10.2011, a roztrzygnięcie konkursu na nią do dnia 08.09.2011, dokumenty do 01.09.2011 mogę skłądać. Jak zwiększyć mogę swoje szanse na dostanie pracy?
                          • audreyaudreyaudrey1 Re: audrey 20.08.11, 13:47
                            Panie Januszu, jest jakaś szansa na odpowiedz? Pozdrowienia!
                          • janus50 Re: audrey 21.08.11, 11:06
                            Witaj
                            Szanse są duże. Jesteś aktualnie w roku własnym 1 i weszłaś w drugi szczyt o wibracji 1 co sugeruje wiele nowych możliwości, okazji, nowe projekty i sfery działania. Jednak sierpień to miesiąc własny o wibracji 9, więc nie jest najlepszy aby zaczynać cokolwiek nowego. Dlatego, optymalnie byłoby złożyć papiery 1 września gdy będziesz w miesiącu własnym 1 a pierwszy września będzie dniem własnym 2, co jest bardzo pozytywne na załatwianie rozmaitych spraw.
                            Pytanie jedynie, czy nie będzie to już za późno, czy pracodawca nie będzie miał już sprecyzowanego wyboru. Mimo wszystko, nie będzie to z pewnością ostatnia z dobrych okazji i uważam, że pojawią się z pewnością kolejne.
                            Pozdrawiam.
                            • audreyaudreyaudrey1 Re: audrey 25.08.11, 18:51
                              Śliczne dzięki za odpowiedź. Okazuje się, że dokumenty można do 05.09.2011 (pon) składać, a nie, jak pisałam do 01.09.2011 (czw).

Czy dzień 02.09.2011 (pt) lub 05.09.2011 (pon) jest jeszcze korzystniejszy niż 01.09.2011 (czw)?

Co Pan miał na myśli pisząc, że moje własne wibracje powinny być zmienione?

Z góry wielkie dzięki za odpowiedz!!!
                              • janus50 Re: audrey 25.08.11, 19:01

> Śliczne dzięki za odpowiedź. Okazuje się, że dokumenty można do 05.09.2011 (pon
                                > ) składać, a nie, jak pisałam do 01.09.2011 (czw).
                                >
                                > Czy dzień 02.09.2011 (pt) lub 05.09.2011 (pon) jest jeszcze korzystniejszy niż
                                > 01.09.2011 (czw)?

2 września będzie dniem własnym o wibracji 3 - jest to korzystne, nieco lepiej niż 1 września
                                5 będzie dniem własnym 6 dla ciebie - nie należy do specjalnie korzystnych do załatwiania takich spraw, można powiedzieć że jest neutralny...
                                >
                                > Co Pan miał na myśli pisząc, że moje własne wibracje powinny być zmienione?

Transformację numerologiczną..
                                >
                                > Z góry wielkie dzięki za odpowiedz!!!

Proszę bardzo
                                • audreyaudreyaudrey1 Re: audrey 02.09.11, 15:39
                                  Panie Januszu! Dostałam informację, że komisja mająca zdecydować czy ja czy moi dwaj konkurenci otrzymamy pracę zbiera się 06.09.2011. Czy ten dzień jest dla mnie korzystny? Z góry dziękuję za odpowiedź!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka