Dodaj do ulubionych

prosba o interpretacje

28.11.11, 19:17
27.09.1982 Czy cos mozna powiedziec na ten temat?
I tak na wszelki wypadek jak data powyzej ma sie do daty 25.10.84
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prosba o interpretacje 05.12.11, 13:50
      Witaj
      sowanka napisała:

> 27.09.1982 Czy cos mozna powiedziec na ten temat?
      Do 34 roku życia układ drogi życia niełatwy. Jesteś w cyklu i szczycie 9. Dla urodzeniowej dwójki, którą jesteś, może być to dość uciążliwe, szczególnie w sferze osobistej, gdyż dwójka pragnie partnerstwa, adoracji, wyrazów miłości a dziewiątka może dawać porażki w sferze osobistej. Z drugiej strony układ ten daje dużą wrażliwość i sensoryczność, co może skutkować np. talentami w sferze artystycznej kreacji, umiejętność współodczuwania, gotowość do bezinteresownej pomocy innym ludziom. Siódemka, która pojawia się w czarnych szczytach, może przynosić problemy z komunikacją, trudności z wyrażaniem uczuć i emocji, zamykanie się w sobie.

> I tak na wszelki wypadek jak data powyzej ma sie do daty 25.10.84

Osoba ta jest urodzeniową trójką co w kontekście twojej dwójki daje układ neutralny. Dlatego istotne są pozostałe elementy drogi zycia, które są generalnie harmonijne, tak więc związek może być perspektywiczny. Cieniem na tą relację rzucają się jednak czarne szczyty tej osoby, które mają wibrację sześć. To jeden z trudniejszych czarnych szczytów, gdyż może przynosić chęć dominacji w związku i rodzinie, monopol na posiadanie racji, w skrajnych wypadkach regularne terroryzowanie najbliższych w myśl zasady - ja wiem najlepiej co dla kogo jest dobre a co nie...

Pozdrawiam
      > Dziękuję
      • sowanka Re: prosba o interpretacje 06.12.11, 01:55
        no własnie- jestem 2 czy 11?
        • janus50 Re: prosba o interpretacje 15.12.11, 16:40
          Witaj ponownie
          sowanka napisała:

> no własnie- jestem 2 czy 11?
          Jedenastka to trudna w realizacji wibracja, dlatego przytłaczająca większość urodzeniowych jedenastek spełnia ją na poziomie dwa. W moim przekonaniu najbardziej właściwą odpowiedzią będzie - jesteś dwójką z potencjałem jedenaście. Ponieważ dwójką jest się zawsze a jedenastką się bywa.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka