Dodaj do ulubionych

lata pustki męża

07.12.11, 11:46
Witam Panie Januszu,
chciałam zapytać o lata pustki mojego męża urodzonego 05.czerwca.1976, numerologiczna 7. Pytam gdyż nie wiem co się dzieje ale za co mój mąż się teraz nie weźmie w sensie pracy to nic mu nie wychodzi, cały czas jakby ktoś mu rzucał kłody pod nogi. W zeszłym roku go zwolniono z pracy, w tym chciał sam cos otworzyć, ale cieżko mu idzie...Albo ktoś kto miał z nim współpracować ląduje w szpitalu, albo ktoś jest chory, itp. Czy można to zwalić na cykl w którym się znajduje czy jego lata pustki, czy po prostu ma pecha...?
pozdrawiam,
B.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: lata pustki męża 12.12.11, 12:18
      Witaj
      blukaktus napisała:

> Witam Panie Januszu,
      > chciałam zapytać o lata pustki mojego męża urodzonego 05.czerwca.1976, numerolo
      > giczna 7. Pytam gdyż nie wiem co się dzieje ale za co mój mąż się teraz nie weź
      > mie w sensie pracy to nic mu nie wychodzi, cały czas jakby ktoś mu rzucał kłody
      > pod nogi. W zeszłym roku go zwolniono z pracy, w tym chciał sam cos otworzyć,
      > ale cieżko mu idzie...Albo ktoś kto miał z nim współpracować ląduje w szpitalu,
      > albo ktoś jest chory, itp. Czy można to zwalić na cykl w którym się znajduje c
      > zy jego lata pustki, czy po prostu ma pecha...?

Jego ostatnie lata pustki miały miejsce w latach 2002-2004, kolejne 2014-16.
      Trudno mi się odnieść, droga życia na aktualnym etapie jest bardzo dynamiczna, cykl 5 i szczyt 1. Z jednej strony cykl może dawać dużą energię i chęć działania, jednak niechęć do podejmowania odpowiedzialności, z drugiej szczyt będzie przynosić okoliczności w których zmuszany bedzie do podejmowania odpowiedzialności. Trzeba by sprawdzić jak do tego mają się wibracje imienne.
      Pozdrawiam
      > pozdrawiam,
      > B.
      • blukaktus Re: lata pustki męża 12.12.11, 17:00
        Panie Januszu podaje litery składające się na imie i nazwisko meża, plus drugie imie i imię od bierzmowania.
        J-2
        R-1
        D-1
        N-2
        A-3
        M-1
        O-1
        T-1
        Y-1
        C-1
        W-1
        E-2
        Z-4
        S-2

Faktycznie musze przyznać, że czas który Pan zaznaczył u męża jako lata pustki faktycznie dały się we znaki. Charakteryzowały się u niego jakby "samotnią", ciszą, izolacją od znajomych. Próbował również rozkręcić swoją działalność, ale niestety nic z tego nie wyszło.

Pozdrawiam i dziekuję za uwage,
        B.
        • janus50 Re: lata pustki męża 29.12.11, 13:04
          Witaj
          blukaktus napisała:

> Panie Januszu podaje litery składające się na imie i nazwisko meża, plus drugie
          > imie i imię od bierzmowania.

> Faktycznie musze przyznać, że czas który Pan zaznaczył u męża jako lata pustki
          > faktycznie dały się we znaki. Charakteryzowały się u niego jakby "samotnią", ci
          > szą, izolacją od znajomych. Próbował również rozkręcić swoją działalność, ale
          > niestety nic z tego nie wyszło.

Jego wibracje imienne należą do korzystnych. Mają wartość 8-1-9 i to są jedne z najkorzystniejszych. Za sprawą ósemki i jedynki dużą energia, która w powiązaniu z aktualnym cyklem może przynosić zbyt dużą energię, bo jest pod wpływem ciągłego wewnętrznego imperatywu do działania. Trzeba jednak pamiętac, że piątka daje co prawda bardzo dużą energię, jednak jest to energia trudna do okiełznania, chaotyczna, niespokojna, niesprecyzowana - to właśnie w kontekście z ósemką w wibracjach imiennych może przynosić działania nieprzemyślane, impulsywne, ryzykowne, często hazardowe - stawianie wszystkiego na jedną kartę. Ponadto, wibracje imienne dają w przeznaczeniu 7/16 i mimo, że przeznaczenie w gruncie rzeczy nie ma wpływu na nasze codzienne działania, to jednak jest obecna tam 16, która przynosić może porażki w dążeniach i dmuchając na zimne lepiej byłoby się jej pozbyć....
          Tak więc, niezależnie od tego że 8-1-9 są korzystne, nie są one optymalne do drogi życia twojego małżonka.
          Pozdrawiam
          >
          > Pozdrawiam i dziekuję za uwage,
          > B.
          • blukaktus Re: lata pustki męża 03.01.12, 10:26
            Bardzo dziękuję Panie Januszu za odpowiedź smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka