Dodaj do ulubionych

konkurencja

17.02.12, 09:39
Witam Panie Januszu obawiam się rosnącej w siłe konkurencji,firma w której pracuje myślę ,że nie przeżyje.Mam propozycję pracy ,tylko obawiam się czy dam rade.Moja data urodzenia to 21,04,1972r,mojego aktualnego szefa to 7,09,1958r.Od marca musiałabym rozpocząć szkolenie(nadal moge pracować).Moj mąż ma pracę do maja,póżniej musi szukać innej,data ur jego to 22,02,1975r. Wtym roku rozpoczyna lata pustki,jego wibracje własne to 6-15/6-3.Panie Januszu ja płacę rachunki,martwię się o rodzine .nie wiem co robić.prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: konkurencja 03.03.12, 11:33
      Witaj
      szmakas napisała:

> Witam Panie Januszu obawiam się rosnącej w siłe konkurencji,firma w której prac
      > uje myślę ,że nie przeżyje.Mam propozycję pracy ,tylko obawiam się czy dam rade
      > .Moja data urodzenia to 21,04,1972r,mojego aktualnego szefa to 7,09,1958r.Od m
      > arca musiałabym rozpocząć szkolenie(nadal moge pracować).Moj mąż ma pracę do ma
      > ja,póżniej musi szukać innej,data ur jego to 22,02,1975r. Wtym roku rozpoczyna
      > lata pustki,jego wibracje własne to 6-15/6-3.Panie Januszu ja płacę rachunki,ma
      > rtwię się o rodzine .nie wiem co robić.prosze o pomoc.

Jesteś w cyklu 3 do 55 roku zycia oraz w szczycie 2/11 do swojego 46 roku życia. Układ ten daje tobie możliwości poprzez realizowanie się w pracy grupowej, współpracę, partnerstwo. Nie jest dobry do działań indywidualnych. Możesz być skuteczna we wszelkich działaniach, które są powiązane z szeroko pojmowaną komunikacją, zarówno w znaczeniu międzyludzkim jak i branżowym. Aktualnie jesteś w roku własnym 3, tak więc jest to rok perfekcyjny na zdobywanie nowych kwalifikacji na kursach czy szkoleniach.
      Twój małżonek, jako urodzeniowa trójka, pozostająca w cyklu i szczycie 5 do końca życia, może mieć pewien problem we właściwym postrzeganiu obowiązku i dyscypliny. Piątka z trójką to duża energia, jednak energia dość chaotyczna, trudna do kontrolowania. Przynosi zwykle dużą mobilność i dynamikę wydarzeń, okoliczności zewnętrzne racze mało stabilne. Może sprawdzać się w pracy, która będzie samodzielna lub też bedzie mu dawała szeroki margines samodzielności i niezależności. Praca monotonna i schematyczna będzie przynosić duże napięcia i zniechęcenie.
      Jest w roku osobistym 3, więc powinien sobie poradzić ze znalezieniem kolejnej pracy, szczególnie, że piątka przynosi farta, jednak należy pamiętać, że łaska pańska na pstrym koniu jeździ. Tak więc możliwe są wzloty i upadki. Układ trójki z piątką w negatywie może przynosić skłonność do imprezowania, skupiania się na przyjemnościach życia wyłącznie, działania wg. zasady - hulaj dusza piekła nie ma. Tutaj pomocny może być paradoksalnie czarny szczyt o wibracji 4, który może w znacznym stopniu ograniczać rozchwiane aspekty piątki.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka