Dodaj do ulubionych

liczbowy zamęt

17.06.12, 21:30
proszę o interpretację i poradę. Jestem z urodzenia 7 (18.09.1978) moje wibracje imienne (jeśli dobrze obliczyłam) to 6/2/8. Potencjał domaga się uzupełnienia przede wszystkim czwórek i trójek, przy okazji można byłoby dodać dwójki i ósemki.Jaka kombinacja byłby dla mnie korzystna?Jakie są moje cykle,szczyty, wibracje drogi życia?Z góry dziękuje i pozdrawiamsmile
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: liczbowy zamęt 27.06.12, 17:23
      Witaj
      asmati77 napisał(a):

> proszę o interpretację i poradę. Jestem z urodzenia 7 (18.09.1978) moje wibracj
      > e imienne (jeśli dobrze obliczyłam) to 6/2/8. Potencjał domaga się uzupełnienia
      > przede wszystkim czwórek i trójek, przy okazji można byłoby dodać dwójki i óse
      > mki.Jaka kombinacja byłby dla mnie korzystna?Jakie są moje cykle,szczyty, wibra
      > cje drogi życia?Z góry dziękuje i pozdrawiamsmile

Twoja droga życia - cykle i szczyty - jest zapełniona wyłącznie dziewiątkami i siódemkami. Nie jest to łatwy układ. Może przynosić pasywność i izolację. Jednocześnie głębokie uduchowienie, mądrość, wybitną inteligencję, łatwość przyswajania wiedzy.
      Z kolei twoje wibracje imienne - 6-2-8 - są bardzo pasywne, bez siły przebicia. Dla twojej drogi życia zdecydowanie za słabe. Trudno powiedzieć jakie wibracje byłyby dobre. Z jednej strony z całą pewnością bardzo dynamiczne np. 1-9-1, jednak masz jedynki w czarnych szczytach, więc mogą być nieodpowiednie... To musiałabyś przedyskutować z dobrym numerologiem, opowiedzieć mu o sobie, wskazać co ci uprzykrza życie, czego oczekujesz...
      Co do zawartości, to pamiętaj, że braki należy wypełniać, natomiast nie ma sensu uzupełniać zawartości kiedy jest np. 1 jednostka, bo jedne występują częściej a inne rzadziej. Np. 1, 5 i 9 występują najczęściej a np. 2, 4, 6, 7 rzadziej. Tak więc przy tych pierwszych zawartość na poziomie jednej czy dwóch jednostek może być niedoborem. Z kolei przy drugim zestawie w sam raz. Oczywiście zależy to też od ogólnej zawartości - ilości wszystkich wibracji.
      Pozdrawiam
      • asmati77 Re: liczbowy zamęt 14.07.12, 11:15
        janus50 napisał:

> Witaj
        > asmati77 napisał(a):
        >
        > > proszę o interpretację i poradę. Jestem z urodzenia 7 (18.09.1978) moje w
        > ibracj
        > > e imienne (jeśli dobrze obliczyłam) to 6/2/8. Potencjał domaga się uzupeł
        > nienia
        > > przede wszystkim czwórek i trójek, przy okazji można byłoby dodać dwójki
        > i óse
        > > mki.Jaka kombinacja byłby dla mnie korzystna?Jakie są moje cykle,szczyty,
        > wibra
        > > cje drogi życia?Z góry dziękuje i pozdrawiamsmile
        >
        > Twoja droga życia - cykle i szczyty - jest zapełniona wyłącznie dziewiątkami i
        > siódemkami. Nie jest to łatwy układ. Może przynosić pasywność i izolację. Jedno
        > cześnie głębokie uduchowienie, mądrość, wybitną inteligencję, łatwość przyswaja
        > nia wiedzy.
        > Z kolei twoje wibracje imienne - 6-2-8 - są bardzo pasywne, bez siły przebicia.
        > Dla twojej drogi życia zdecydowanie za słabe. Trudno powiedzieć jakie wibracje
        > byłyby dobre. Z jednej strony z całą pewnością bardzo dynamiczne np. 1-9-1, je
        > dnak masz jedynki w czarnych szczytach, więc mogą być nieodpowiednie... To musi
        > ałabyś przedyskutować z dobrym numerologiem, opowiedzieć mu o sobie, wskazać co
        > ci uprzykrza życie, czego oczekujesz...
        > Co do zawartości, to pamiętaj, że braki należy wypełniać, natomiast nie ma sens
        > u uzupełniać zawartości kiedy jest np. 1 jednostka, bo jedne występują częściej
        > a inne rzadziej. Np. 1, 5 i 9 występują najczęściej a np. 2, 4, 6, 7 rzadziej.
        > Tak więc przy tych pierwszych zawartość na poziomie jednej czy dwóch jednostek
        > może być niedoborem. Z kolei przy drugim zestawie w sam raz. Oczywiście zależy
        > to też od ogólnej zawartości - ilości wszystkich wibracji.
        > Pozdrawiam

Witam po długiej przerwiesmile (wyjazd). Dziękuję pięknie za wszelkie informacje, przesyłam ku ścisłości litery z imion i nazwiska:
        A-7
        E-4
        I-2
        O-2
        U-1

C-1
        D-1
        G-1
        J-1
        K-3
        L-1
        M-1
        N-4
        R-3
        S-3
        W-3
        Z-1

zawartość poszczególnych liczb w im. i nazw. to:
        1-11
        2-3
        3-3
        4-2
        5-11
        6-2
        7-1
        8-1
        9-5
        mam też karmiczną 14....
        Coś można z tego jeszcze wywnioskować?wink. Do jakiego numerologa najlepiej się zwrócić w sprawie ewentualnej transformacji?
        • asmati77 Re: liczbowy zamęt 14.07.12, 12:33
          Mam też pytanie dotyczące czarnych szczytów, wg mych wyliczeń pierwszy i 2 mój cykl to 9,a trzeci 7,co jeśli nie mylę się dałoby pierwszy czarny szczyt 0, a drugi i główny 2?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka