kruvka5 26.06.12, 20:40 Co oznacza ta podliczba 39/12/3, charakterystyka jest bardzo negatywna, czy opisuje ona cechy danej osoby (dwulicowość, zdrada, rywalizacja) czy to co może ją spotkać? Jak to rozumieć, bo jestem trochę podłamana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: Podliczba 39 26.06.12, 23:12 Witaj kruvka5 napisała: > Co oznacza ta podliczba 39/12/3, charakterystyka jest bardzo negatywna, czy opi > suje ona cechy danej osoby (dwulicowość, zdrada, rywalizacja) czy to co może ją > spotkać? Jak to rozumieć, bo jestem trochę podłamana. A gdzie ona występuje. W drodze życia czy w wibracjach imiennych? Pozdrawiam Odpowiedz Link
kruvka5 Re: Podliczba 39 26.06.12, 23:33 W drodze życia. A jak obliczyć podliczbę w wibracjach imiennych? Odpowiedz Link
janus50 Re: Podliczba 39 27.06.12, 17:03 Witaj ponownie kruvka5 napisała: > W drodze życia. Prawdopodobnie chodzi o opis z książki Pani Czarmińskiej, który rzeczywiście jest dość niekorzystny. Ja z kolei mogę podać opis Javane, który jest bardzo pozytywny. Promieniejesz sympatią, miłością, jesteś otwarta na innych ludzi. Jesteś rycerzem świata, walczącym o pogodne i szczęśliwe życie dla każdego. Jesteś idealistką i filozofem. Jesteś zwolenniczką sprawiedliwości i równości dla wszystkich. Żadna przeszkoda nie zatrzyma ciebie w osiągnięciu celu jaki sobie wyznaczysz. Będziesz wiodła długie życie i będziesz cieszyć się zdrowiem, otoczona przez przyjaciół i przychylnych tobie ludzi. itd jeszcze jedna strona. Mocno podkreślona wrażliwość na piękno i sztukę. Z negatywów jest jedynie: skupianie się na przyjemnościach jedynie, lenistwo, trwonienie czasu i pieniędzy... Rozpatrując elementy tej liczby, 3 i 9, mamy aspekty radosne, otwarte, pełne ekspresji, talentów artystycznych. Nie wiem skąd Pani Czarmińska wzięła te opisy. U Avery'ego ich nie ma. A większość pozostałych opisów wzięła od Avery'ego właśnie... > > A jak obliczyć podliczbę w wibracjach imiennych? Jeśli liczysz w sposób prawidłowy, zawsze otrzymasz podliczby. Jeśli natomiast wszystko redukujesz - każde imię i nazwisko, co nie jest prawidłowe, wówczas otrzymasz liczbę zredukowaną do jednej cyfry albo też podliczbę przekłamaną. np. Jan Korneliusz Wiśniewski daje w samogłoskach 1+6+5+9+3+9+9+5+9=56/11/2 w spółgłoskach 1+5+11+9+3+1+8+5+1+5+5+1+11=67/13/4 Literę K liczymy jako 11 a literę V jako 22 Pozdrawiam Odpowiedz Link