jacek5265 24.07.12, 14:40 Czy moge prosic o interpretacje "mnie" ?XD Samogłoski Spółgłoski 1.A-6 razy 1.W-1 7.J-1 2.E-2 2.K-1 8.L-1 3.O-1 3.T-1 9.S-1 4.U-2 4.R-1 10.M-1 5.Y-1 5.Z-1 6.I-1 6.N-2 POZDRAWIAM I DZIĘKUJE JACEK ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek5265 Re: PROSZĘ ... 24.07.12, 14:42 Jesli moge jeszcze zapytac policzyłem i mam wszystkich 24 litery czy to tez ma znaczenie bo słyszałem o jakies "aurze"...) Odpowiedz Link
janus50 Re: PROSZĘ ... 25.07.12, 16:43 jacek5265 napisał(a): > Jesli moge jeszcze zapytac policzyłem i mam wszystkich 24 litery czy to tez ma > znaczenie bo słyszałem o jakies "aurze"...) Ja staram się eliminować opcje numerologiczne, które nie sprawdzają się w praktyce, jest ich niestety całe mnóstwo. Jest to możliwe w znacznej mierze dzięki temu forum. Aura to jedna z tych opcji, której sprawdzalność jest bardzo niska i stąd nie zajmuję się nią. Pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: PROSZĘ ... 25.07.12, 16:41 Witaj jacek5265 napisał(a): > Czy moge prosic o interpretacje "mnie" ?XD > Samogłoski Spółgłoski > 1.A-6 razy 1.W-1 7.J-1 > 2.E-2 2.K-1 8.L-1 > 3.O-1 3.T-1 9.S-1 > 4.U-2 4.R-1 10.M-1 > 5.Y-1 5.Z-1 > 6.I-1 6.N-2 > POZDRAWIAM I DZIĘKUJE JACEK ) Przydałaby się jeszcze data urodzenia Pozdrawiam Odpowiedz Link
10marta_aa Re: PROSZĘ ... 25.07.12, 16:48 To jest data ur Jacka,jest moim bratem więc w jego imieniu i za jego zgodą odpisuje > 12.04.1981 Odpowiedz Link
janus50 Re: PROSZĘ ... 05.08.12, 12:11 Witaj ponownie 10marta_aa napisał(a): > To jest data ur Jacka,jest moim bratem więc w jego imieniu i za jego zgodą o > dpisuje > > > 12.04.1981 Jesteś urodzeniową ósemką, więc obszarem twojej realizacji, która wynika z twoich wewnętrznych inspiracji, będzie sfera materii i pomnażania dóbr materialnych. Ósemki odnoszą sukcesy w działaniach materialnych. Dyrektorzy, organizatorzy, pracodawcy, matematycy, mistrzowie operowania wartościami materialnymi. Osoby bardzo opanowane, posiadające równowagę między rozsądkiem oraz intuicją, ale skłonne do kierowania się tym pierwszym. Zwolennicy sprawiedliwego traktowania. Mistrzowie panowania nad własnymi emocjami, impulsami i reakcjami fizycznymi. Kiedy popadną w negatyw ósemki, mogą stać się skrajnymi materialistami, postrzegającymi wszystko poprzez pryzmat korzyści i pomnażania. Może to uderzać w ich ciało fizyczne przynosząc przewlekłe choroby. Jesteś aktualnie w drugim cyklu o wibracji trzy, który trwać będzie do 56 roku zycia. Trójka to wibracja komunikacji, pokładająca swoje zainteresowania w kontaktach społecznych. Daje łatwość nawiązywania znajomości i przyjaźni ale także skłonność do flirtów i romansów. Może przynosić rozproszenie, powierzchowność, niefrasobliwość - co może znacznie utrudniać realizację urodzeniowej ósemki. Jednocześnie jesteś w drugim szczycie o wibracji 4, który trwać będzie do 37 roku życia. Czwórka jest skrajnie różna od trójki. Niesie ze sobą ograniczenia, zmusza do działań w ściśle określonym kierunku, brak jej rozmachu, przynosi sukces jedynie poprzez pracę własnych rąk. W kontekście cyklu trzy i urodzeniowej ósemki może dawać wrażenie, że bijesz głową o ścianę a twoje działania i projekty napotykają na ciągłe przeszkody. Należy zapomnieć o szeroko zakrojonych planach, nie wolno myśleć wyłącznie o przyjemnościach, kluczem do sukcesu będzie mozolna praca, żmudne budowanie podstaw życia. Ograniczeniem może być także aktualnie działający czarny szczyt, który ma wibrację dwa. Może on powodować przewrażliwienie na własnym punkcie, zaniżanie wartości własnej, problemy z podejmowaniem decyzji. Twoje wibracje imienne mają wartość 8-9-8 i są to korzystne wibracje. Podkreślają dążenia w sferze materii, dają siłę przebicia, odwagę, determinację w osiąganiu celów. Myślę, że kluczowym jest aktualny szczyt 4, który znacznie hamuje dynamikę pozostałych elementów, nie pozwalając na rozwinięcie skrzydeł. Pozdrawiam Odpowiedz Link