Dodaj do ulubionych

Prośba o interpretację numerologiczną

04.08.12, 19:41
Po raz pierwszy próbuję się pokusić z prośbą o interpretację numerologiczną. Nie ukrywam, że trochę jestem zamotana życiowo, próbuję jakoś ogarnąć powody swojej inności i poczucia ciągłej pustki i niespełnienia.
Data urodzenia: 08-12-1969
litery z imienia i nazwiska - ilość liter
A - 3 + 2*
G - 1
N -1
I - 1 + 1*
E - 2
S - 2
Z -2
K - 3
M - 1 + 1*
O - 1
R -1 + 1*
W -1

* litery z imienia od bierzmowania
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o interpretację numerologiczną 15.08.12, 17:04
      Witaj
      ines70 napisała:

> Po raz pierwszy próbuję się pokusić z prośbą o interpretację numerologiczną. Ni
      > e ukrywam, że trochę jestem zamotana życiowo, próbuję jakoś ogarnąć powody swoj
      > ej inności i poczucia ciągłej pustki i niespełnienia.
      > Data urodzenia: 08-12-1969

Jesteś urodzeniową dziewiątką, możesz być więc osobą o otwartym dla innych sercu, gotową do bezinteresownej pomocy innym, hojną, wyrozumiałą, głęboką duchowo, humanistką, obdarzoną wrażliwością na piękno i sztukę.
      Aktualnie jesteś w drugim cyklu o wibracji 8, który trwa od 28 do 55 roku życia. Ósemka to wibracja materialna, inspiruje do działań w sferze pomnażania dóbr materialnych, daje nosa do interesów, żyłkę handlową, może także skłaniać do zainteresowania się mistyką i rozwojem duchowym, szczególnie, że jesteś urodzeniową dziewiątką.
      Jednocześnie jesteś w czwartym i ostatnim szczycie o wibracji 1, który przynosi okoliczności zmuszające do podejmowania indywidualnych działań, brania odpowiedzialności, skłania do wzięcia na swoje barki roli lidera, wskazującego kierunek i nadające ton.
      Kłóci się to nieco z urodzeniową dziewiątką, która nie jest wibracją materialną i wartości materialne zwykle nie są dla niej najważniejsze.
      Jest to korzystny układ drogi życia, gdyż daje dynamikę i chęć działania, może przynieść tobie okres rozwoju i powodzenia.
      Problemem mogą być jednak czwórki w czarnych szczytach, które dają spore ograniczenia, brak elastyczności, niechęć do zmian, skłonność do pracoholizmu lub też lenistwa, zagubienia w szczegółach lub bałaganiarstwa, skrajnego uporu i obsesyjnej punktualności lub odwrotnie - ciągłego spóźniania się. Te czarne szczyty mogą znacznie ograniczać możliwości we wspomnianym wyżej korzystnym układzie.

Twoje wibracje imienne mają wartość 3-4/13-7 i są to niekorzystne wibracje. Mają zawartą w sobie sprzeczność pomiędzy trójką i czwórką, które są dla siebie zaprzeczeniem, obecna jest także karmiczna liczba trzynaście, która może przynosić trudne konfrontacje w szeroko rozumianej sferze pracy i budowania trwałych struktur życiowych. Może to się np. objawiać poprzez konieczność podejmowania pracy, która nie będzie satysfakcjonująca materialnie, pomimo znacznych wysiłków i dużej aktywności.
      Brak jest tobie także dwóch wibracji w zawartości. Znaczy to, że nie posiadasz w imionach i nazwisku liter, które wyrażają brakujące wibracje. Braki takie mogą przynosić jakieś utrudnienia w obszarach, za które odpowiadają. Brak jest tobie wibracji 2 - są to litery B i T. Dwójka to partnerstwo i współpraca, mogą się pojawiać np. trudności w budowaniu stabilnych relacji z innymi osobami.
      Brak jest tobie także trójek. Są to litery C, L oraz U. Trójka to wibracja szeroko pojmowanej komunikacji. Mogą pojawiać się problemy z wyrażaniem emocji i uczuć, trudności z komunikowaniem się z innymi ludźmi.
      Pozdrawiam
      > litery z imienia i nazwiska - ilość liter
      > A - 3 + 2*
      > G - 1
      > N -1
      > I - 1 + 1*
      > E - 2
      > S - 2
      > Z -2
      > K - 3
      > M - 1 + 1*
      > O - 1
      > R -1 + 1*
      > W -1
      >
      > * litery z imienia od bierzmowania
    • ines70 Re: Prośba o interpretację numerologiczną 19.08.12, 22:10
      Niezmiernie dziekuję za interpretację Panie Januszu smile. Niestety muszę przyznać że mam problemy w budowaniu relacji miedzy ludzkich w tym tez partnerskich, i coraz cześciej łapie sie na tym ze jest to moj najtrudniejszy problem. Jestem osoba samotną, nie potrafiącą jakoś ulożyć sobie życia osobistego ani też ogólnie towarzyskiego, choć pewnie przez osoby , tak z boku, mogę uchodzić za atrakcyjną i fajną kobięte wink.
      Czy mogę na to jakoś wpłynąć, żeby choć trochę jakoś wspomóc te sfery życia ?
      • janus50 Re: Prośba o interpretację numerologiczną 07.10.12, 14:10
        Witaj ponownie
        ines70 napisała:

> Niezmiernie dziekuję za interpretację Panie Januszu smile. Niestety muszę przyzna
        > ć że mam problemy w budowaniu relacji miedzy ludzkich w tym tez partnerskich, i
        > coraz cześciej łapie sie na tym ze jest to moj najtrudniejszy problem. Jestem
        > osoba samotną, nie potrafiącą jakoś ulożyć sobie życia osobistego ani też ogól
        > nie towarzyskiego, choć pewnie przez osoby , tak z boku, mogę uchodzić za atrak
        > cyjną i fajną kobięte wink.
        > Czy mogę na to jakoś wpłynąć, żeby choć trochę jakoś wspomóc te sfery życia ?

Należy zgłosić się do numerologa, który przeprowadzi zmianę twoich wibracji imiennych na bardziej korzystne i harmonijne z twoją drogą życia z daty urodzenia.
        Pozdrawiam
        • dorota530 Re: Prośba o interpretację numerologiczną 21.10.12, 18:16
          Panie Januszu !Mam serdeczną prośbę prosiłabym o numerologię dla mojej mamusi
          urodziła się 02.02.1949 .Nic jej się w życiu nie udaje .Została sama .Pod każdym względem
          niepowodzenie .Czy to jakiś pech .Dziękuję serdecznie .Pozdrawiam Dorota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka