Dodaj do ulubionych

Prośba o analizę partnerską

20.11.12, 17:46
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o analizę partnerską mojego związku.
moja data to 10. 07. 1990
On 12. 19. 1990

Dziękuje.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba o analizę partnerską 25.11.12, 17:43
      Witaj
      natalia0710 napisała:

> Dzień dobry, czy mogłabym prosić o analizę partnerską mojego związku.
      > moja data to 10. 07. 1990
      > On 12. 19. 1990

Na poziomie wibracji urodzeniowych, ty dziewiątka a twój partner piątka, występuje duża zgodność, szczególnie, że mężczyzna piątka zwykle silnie przyciąga do siebie płeć przeciwną.
      Dziewiątka ma wiele wspólnego z piątką, obie te wibracje pragną wolności i niezależności, obie są spontaniczne i pełne ekspresji.
      Nieco gorzej jest z innymi elementami waszych dróg życia. Dzień urodzenia, ty jeden z 10 a twój partner 3 z 12 daje relację neutralną.
      Aktualny cykl, ty w cyklu siedem a on w cyklu jeden daje układ konfliktu. Jednak największe różnice mają miejsce na poziomie czarnych szczytów, twoje czarne szczyty sześć stoją w sprzeczności do jego urodzeniowej piątki. Różnica w aspektach pomiędzy piątką a szóstką jest bardzo duża i na dłuższą metę może być trudna do pogodzenia. Posiadając szóstki w czarnych szczytach będziesz dążyła do dominowania nad partnerem, co dla wielbiącej niezależność piątki może być nie do zaakceptowania.
      W moim przekonaniu, wnioskując z waszych dat urodzenia, nie jest to optymalny związek. Dałbym mu jakieś 4 - 6 punktów w skali 10 punktowej.
      Pozdrawiam

>
      > Dziękuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka