Dodaj do ulubionych

Prosba do pana Janusza

03.02.13, 23:23
Witam, czy moglby Pan zobaczyc czy moja corka ma dobrze dobrane imiona do daty urodzenia? W razie czego moge zmienic drugie imie. Dziekuje i czekam cierpliwie na odpowiedzsmile
data urodzenia: 12.07.2011
Litery z imion:
K-2
A-8
R-2
M-3
I-2
E-2
S-2
T-1
N-2
Y-1
L-3
H-1
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prosba do pana Janusza 16.02.13, 16:46
      Witaj
      panteraa napisała:

> Witam, czy moglby Pan zobaczyc czy moja corka ma dobrze dobrane imiona do daty
      > urodzenia? W razie czego moge zmienic drugie imie. Dziekuje i czekam cierpliwie
      > na odpowiedzsmile
      > data urodzenia: 12.07.2011
      > Litery z imion:
      > K-2
      > A-8
      > R-2
      > M-3
      > I-2
      > E-2
      > S-2
      > T-1
      > N-2
      > Y-1
      > L-3
      > H-1

Wibracje imienne twojej córki mają wartość 7-2/11-9, nie są to niestety korzystne wibracje. Są introwertyczne, zamykające, mogą przynosić problem z wyrażaniem emocji i uczuć, dziecko może być bojaźliwe, nieśmiałe, nerwowe. Jest urodzeniową piątką z dnia urodzenia 3, więc dynamika u niej jest duża, jest jednak sporo elementów blokujących - pierwszy cykl 7, pierwszy czarny szczyt 4.
      Brak jest jej także w zawartości liter wibracji 6, która jest wyrażana poprzez litery F, O oraz X. Szóstka to rodziny i dom rodzinny, tak więc w tym obszarze, za sprawą tego braku, może dochodzić do jakiś problemów.
      Myślę, że nie ma sensu zmieniać drugiego imienia, no chyba, że dziecko kompletnie nie ma świadomości istnienia tego imienia wówczas można, jeśli jednak drugie imię zostalo nadane na chrzcie, wówczas mimo wszystko nie powinno się go usuwać. Raczej pomyśleć o imieniu, które można wykorzystać później na bierzmowaniu, a z którym już teraz można pracować.
      Pozdrawiam
      • panteraa Re: Prosba do pana Janusza 16.02.13, 17:19
        Dziekuje za odpowiedz, chociaz niezbyt pozytywnawink Do imienia drugiego corka sie nie przyzwyczaila, bo nigdy nie bylo przy niej wymawiane a na chrzcie go nie dostala tylko bylo dobierane przez pania numerolog. Ta pani nie znala wtedy imion religijnych jakie dostala corka pozniej. Dobierala je do pierwszego imienia. Corka nie dostanie tez imienia na bierzmowaniu, bo nie jestesmy katolikami. Wiec drugie imie moge zmienic bez problemu. Czy moglby pan tylko zasugerowac litery ktore powinny sie znajdowac i ktorych brakuje? Bardzo bede wdzieczna, bo Pana analiza nie wyglada pocieszajacosmile Pozdrawiam
        • panteraa Re: Prosba do pana Janusza 26.02.13, 19:44
          Panie Januszu trudno mi znalezc imie o zawartosci liter F,O i X. Czy w wolnej chwili moglby pan sprawdzic jakie jeszcze litery sprzyjalyby mojej corce? Chcialabym zmienic to drugie imie, zeby jej wibracje byly korzystniejsze. Dziekuje i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka