Dodaj do ulubionych

Numerologia synka

30.07.13, 16:14
Witam panie Januszu

Może za wcześnie żeby pytać o poradę dla synka (ma niecałe 3 latka) ale chciałam spytać póki jest pan aktywny na tym forum.
Chciałam spytać czy ma on korzystne wibracje, ewentualnie o jego przyszłe zainteresowania żebym pomogła mu się realizować.
Chciałam rownież spytać( tu juz wybiegam dużo w przyszłość) jakie ewentualnie imię powinien wybrać na bierzmowaniu (jaka cyfrę imienia). Dziękuje
Sprobowalam zrobić jego piramide wg daty urodzenia (mam nadzieje ze dobrze) ale niestety nie potrafię zinterpretowanc.

Imię Dominik Bartosz
Nazwisko B-1 I-1 K-1 S-2 U-1 Z-1

3
/ \
9(33) 3
/ \ / \
9 9 3
-------------------------------------
9 27 2010(3)
\ / \. /
0 6
\ /
6

Dziękuje
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Numerologia synka 04.08.13, 11:42
      Witaj
      eeelllaaas napisał(a):

> Może za wcześnie żeby pytać o poradę dla synka (ma niecałe 3 latka) ale chciała
      > m spytać póki jest pan aktywny na tym forum.
      > Chciałam spytać czy ma on korzystne wibracje, ewentualnie o jego przyszłe zaint
      > eresowania żebym pomogła mu się realizować.
      > Chciałam rownież spytać( tu juz wybiegam dużo w przyszłość) jakie ewentualnie i
      > mię powinien wybrać na bierzmowaniu (jaka cyfrę imienia). Dziękuje
      > Sprobowalam zrobić jego piramide wg daty urodzenia (mam nadzieje ze dobrze) al
      > e niestety nie potrafię zinterpretowanc.
      >
      > Imię Dominik Bartosz
      > Nazwisko B-1 I-1 K-1 S-2 U-1 Z-1

Jego droga życia wypełniona jest wibracjami kreatywnymi, co wskazywać może na dużą wrażliwość na piękno i sztukę a co za tym idzie talenty w szeroko pojmowanej sferze twórczej kreacji. Może to być śpiew, muzyka, taniec, literatura, malarstwo, aktorstwo. Spore możliwości drzemią także w obszarze komunikacji, czyli we wszelkich profesjach, w których pracujemy za pomocą głosu lub też słowa pisanego - np. dziennikarstwo, pisarstwo itp.
      Warto więc rozwijać i pielęgnować w dziecku dążenia do kreatywnej realizacji.
      Jego wibracje imienne mają wartość 7-6-4 i nie należą one do szczególnie korzystnych. Są nieco sprzeczne z jego drogą życia z daty urodzenia, gdyż siódemka raczej zamyka, więc w kontekście kreatywności i komunikacji nie jest to wsparciem. Ponadto, z uwagi na drogę życia zapełnioną przez wibracje 3, 9 oraz 6, które nie dają zbyt wiele siły przebicia, warto pomyśleć o wzmocnieniu jest wibracji poprzez zmianę na jakieś silnie zindywidualizowane. Np. 1-9-1, 1-8-9.
      Problemem może okazać się brak wibracji 7 w zawartości liter - nie ma liter G, P lub Y. Może to powodować introwertyczność, zamykanie się w sobie ale także problem z przyswajaniem wiedzy.
      Dlatego należy dobrać imię, które będzie posiadało literę o wibracji 7 i jednocześnie będzie ustawiało wibracje imienne na korzystne.
      To może być np. Eryk, choć nie wiem czy może być użyte do bierzmowania...
      Pozdrawiam
      • eeelllaaas Re: Numerologia synka 04.08.13, 17:55
        Dziekuje za odpowiedz

"Ponadto, z uwagi na drogę życia zapełnioną przez wibracje 3, 9 oraz 6, które nie dają zbyt wiele siły przebicia, warto pomyśleć o wzmocnieniu jest wibracji poprzez zmianę na jakieś silnie zindywidualizowane. Np. 1-9-1, 1-8-9. "

Jak można to zrobić?
        Czy tylko przez transformacje, zmianę imienia?
        Dziękuje?
        • janus50 Re: Numerologia synka 08.08.13, 11:22
          Witaj ponownie
          eeelllaaas napisał(a):

> Dziekuje za odpowiedz
          >
          > "Ponadto, z uwagi na drogę życia zapełnioną przez wibracje 3, 9 oraz 6, które n
          > ie dają zbyt wiele siły przebicia, warto pomyśleć o wzmocnieniu jest wibracji p
          > oprzez zmianę na jakieś silnie zindywidualizowane. Np. 1-9-1, 1-8-9. "
          >
          > Jak można to zrobić?
          > Czy tylko przez transformacje, zmianę imienia?

Tak, taka jest alternatywa, przy czym nie chodzi o zmianę imienia, co jest bardzo ważne, a o dodanie kolejnego imienia.
          Można pracować z dzieckiem nad zmianą, poprzez uświadamianiu mu, że posiada kolejne imię, np. Eryk. U dzieci zmiana taka następuje bardzo szybko.
          Jednak by zrobić to w sposób rzetelny, warto zgłosić się do doświadczonego w tym względzie numerologia.
          Pozdrawiam
          > Dziękuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka