Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc

21.08.13, 10:39
Panie Januszu ok. pażniernika koniec września chcę założyć swoją firmę ze sprzedażą książek o tematyce ezoterycznej i w tym samym pomieszczeniu kawy i herbaty świata.Firma będzie się nazywała Odyseja.Jakie są szanse na powodzenie działalności czy kredyt który zaciągnę będe wstanie spłacić.Kiedy założyć tą firmę.Proszę o pomoc .mam na imię Beat, Maria liczba nazwiska 8,ur.01.02.1971
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Proszę o pomoc 30.08.13, 14:21
      Witaj
      beci.a13 napisał(a):

> Panie Januszu ok. pażniernika koniec września chcę założyć swoją firmę ze sprze
      > dażą książek o tematyce ezoterycznej i w tym samym pomieszczeniu kawy i herbaty
      > świata.Firma będzie się nazywała Odyseja.Jakie są szanse na powodzenie działal
      > ności czy kredyt który zaciągnę będe wstanie spłacić.Kiedy założyć tą firmę.Pro
      > szę o pomoc .mam na imię Beat, Maria liczba nazwiska 8,ur.01.02.1971

Aktualnie jesteś w roku osobistym o wibracji 9. Skończy się on na koniec września. Wskazane jest więc rozpoczęcie w październiku. Rozpoczynanie w roku osobistym dziewięc nie jest sprzyjające. Wibracja nazwy mogłaby być ustawiona na trzy, trójka to komunikacja, wymiana myśli, emocji, kreatywność. Należy pamiętać, ze zgodnie z obowiązującymi przepisami do nazwy firmy należy dodać imię i nazwisko właściciela, zatem te dane nalezy uwzględnić w obliczaniu nazwy. Data rozpoczęcia mogłaby być wówczas ustawiona na 8.
      Nalezy unikać fazy ubywającego Księżyca oraz retrogradacji Merkurego.
      Od pażdziernika wchodzisz w rok osobisty jeden i jednocześnie w trzeci szczyt o wibracji 4. Równolegle przebywasz w cyklu 1. Wskazuje to na dużą determinację w działaniu i wytrwałość w dążeniu do celu. To korzystny układ i powinien przynieść wymierne korzyści materialne.
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka