Dodaj do ulubionych

przedszkole

03.02.14, 21:26
Witam.
Mam dwoch synkow. Pierwszy ur.14.10.2009, drugi 29.06.2011. Chce ich poslac do przedszkola, w miescie, do ktorego sie przeprowadzamy. Dla pierwszego bedzie to zmiana przedszkola, dla drugiego rozpoczecie uczeszczania do tego rodzaju placowki. Czy dniem osobistym odpowiednim na rozpoczecie bedzie tak jak przy podejmowaniu pracy 1, lub 3? (dzien sosobisty obliczalam dodajac wibracje roku urodzenia oraz aktualnego dnia i miesiaca- czy prawidlowo?)
(przepraszam za brak polskiej czcionki)
Pozdrawiam,
julieta
Obserwuj wątek
    • julietakora Re: przedszkole 05.02.14, 10:35
      Pomyłka : dzień osobisty obliczałam jako dodanie roku osobistego (dzień i miesiąc urodzenia plus rok aktualny) do dnia i miesiąca aktualnego - czy dobrze?
      Mam też pytanie o siebie - zmieniam aktualnie pracę. Moja data urodzenia to 01.12.1978 Umowa podpisana jest 22.01.2014 , dzień osobisty o wibracji 7(mam nadzieję, że prawidłowo wyliczyłam - rok osobisty 2 plus 22 i 1) Jaką on będzie niósł energię? Dzień faktycznego pojawienia się w pracy jest dowolny - byle końcem marca, lub początkiem kwietnia. Jaką wibrację powinnam wybrać?
      • janus50 Re: przedszkole 22.02.14, 16:11
        Witaj ponownie
        julietakora napisała:

> Pomyłka : dzień osobisty obliczałam jako dodanie roku osobistego (dzień i miesi
        > ąc urodzenia plus rok aktualny) do dnia i miesiąca aktualnego - czy dobrze?

Dzień osobisty wynika z dodania liczby dnia do wibracji miesiąca osobistego.

> Mam też pytanie o siebie - zmieniam aktualnie pracę. Moja data urodzenia to 01.
        > 12.1978 Umowa podpisana jest 22.01.2014 , dzień osobisty o wibracji 7(mam nadzi
        > eję, że prawidłowo wyliczyłam - rok osobisty 2 plus 22 i 1)

Dobrze, choć trochę naokoło smile

> Jaką on będzie niós
        > ł energię? Dzień faktycznego pojawienia się w pracy jest dowolny - byle końcem
        > marca, lub początkiem kwietnia. Jaką wibrację powinnam wybrać?

Liczy się dzień podpisania umowy. W rozpoczęciu pracy unikaj dnia osobistego 9. Preferuj dzień osobisty 1 - ewentualnie 3, 8, 5, 2, 4, 6, 7 - taka kolejność ważności.
        Jesteś w roku osobistym dwa, więc drogą do sukcesu będzie umiejętność współpracy, otwierania się na propozycje i pomysły innych. Dążenia indywidualne mają niewielkie szanse realizacji gdyż dwójka to jednak podległość, zależność od osób i sytuacji.
        Pozdrawiam
        • julietakora Re: przedszkole 22.02.14, 21:08
          Dziękuję za komentarze. Wracając jeszcze do samego dnia podpisania umowy - liczy się data jaka widnieje, czy data podpisu? Podpis składałam w dniu o wibracji 1, ale data układa się we wspomnianą siódemkę właśnie. Jaką energię będzie niosła?
          • janus50 Re: przedszkole 23.02.14, 11:14
            Witaj ponownie
            julietakora napisała:

> Dziękuję za komentarze. Wracając jeszcze do samego dnia podpisania umowy - licz
            > y się data jaka widnieje, czy data podpisu? Podpis składałam w dniu o wibracji
            > 1, ale data układa się we wspomnianą siódemkę właśnie. Jaką energię będzie nios
            > ła?

Siódemka to także pozyskiwanie wiedzy. Jeśli więc potraktujemy przedszkole jako rozpoczęcie edukacji, jest ona korzystna.
            W pierwszej kolejności należy jednak zwracać uwagę na osobiste uwarunkowania dzieci, wynikające z daty urodzenia oraz wibracji imiennych. Sam dzień rozpoczęcia zdefiniowany jest w ujęciu uniwersalnym, więc takim samy dla wszystkich ludzi posługujących się naszym kalendarzem. Stanowi on bardzo dalekie tło.
            Pozdrawiam
            Pozdrawiam
    • janus50 Re: przedszkole 22.02.14, 16:01
      julietakora napisała:

> Witam.
      > Mam dwoch synkow. Pierwszy ur.14.10.2009, drugi 29.06.2011. Chce ich poslac do
      > przedszkola, w miescie, do ktorego sie przeprowadzamy. Dla pierwszego bedzie to
      > zmiana przedszkola, dla drugiego rozpoczecie uczeszczania do tego rodzaju plac
      > owki. Czy dniem osobistym odpowiednim na rozpoczecie bedzie tak jak przy podejm
      > owaniu pracy 1, lub 3?

Na rozpoczęcie w tym przypadku jest generalnie dobra każda wibracja za wyjątkiem dziewiątki. Jednak nie kieruj się wyłącznie dniem osobistym, bo istotny jest także rok i miesiąc osobisty.

>cryingdzien sosobisty obliczalam dodajac wibracje roku urodze
      > nia oraz aktualnego dnia i miesiaca- czy prawidlowo?)

dzień osobisty wynika z dodania liczby dnia do wibracji miesiąca osobistego. Z kolei miesiąc osobisty wynika z dodania liczby miesiąca do wibracji roku osobistego. Ten z kolei obliczamy, dodając do liczby obliczanego roku dzień i miesiąc urodzenia.

Pozdrawiam

> (przepraszam za brak polskiej czcionki)
      > Pozdrawiam,
      > julieta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka