22.05.14, 13:36
Witam Panie Januszu
Postanowiłam sama podjąć się obliczeń, prosiłabym jednak o sprawdzenie, czy są one poprawne.

Ja 29.06.1982, Narzeczony 15.03.1978
data ślubu 27.09.2014
rok własny ja 6/ On 7
miesiąc ja 6/ On 7
dzień ja 6/ On 7

Czy to dobra data? Rozumiem, że dla mnie jak najbardziej…
Obserwuj wątek
    • rem.ka Re: ślub 22.05.14, 14:42
      już sobie chyba sama odpowiedziałam... zarówno w miesiącu jak i w dniu w własnym u mojego narzeczonego pojawia się 16/7, czyli źle, ale nie wiem jak bardzo źle. O czym może świadczyć liczba karmiczna 16 podczas wyboru daty ślubu?
      • janus50 Re: ślub 31.05.14, 11:52
        Witaj
        rem.ka napisał(a):

> już sobie chyba sama odpowiedziałam... zarówno w miesiącu jak i w dniu w własny
        > m u mojego narzeczonego pojawia się 16/7, czyli źle, ale nie wiem jak bardzo źl
        > e. O czym może świadczyć liczba karmiczna 16 podczas wyboru daty ślubu?

Twoje obliczenia są poprawne. Zarówno miesiąc jak i dzień planowanej daty ślubu mają wibrację dziewięć, więc w sposób automatyczny powtarzają wibrację roku osobistego, więc siłą rzeczy zarówno miesiąc jak i dzień osobisty będą identyczne jak rok osobisty. W twoim przypadku jest to korzystne, ponieważ mamy tutaj trzy szóstki, które są zdecydowanie prorodzinne. U twojego narzeczonego natomiast, mamy trzy siódemki w tym także dwie, w których może wystąpić karmiczna liczba szesnaście. Nie jest to korzystne, już nawet z pominięciem szesnastek, bo jedną siódemkę można ewentualnie zaakceptować, jednak aż trzy do zdecydowanie zbyt wiele. Może to wskazywać na izolację emocjonalną, brak porozumienia, problem z budowaniem relacji emocjonalnych. Szesnastka to z kolei liczba, która wskazuje na odpracowanie szkód emocjonalnych, które zostały zadane innym ludziom. W tym przypadku, może przynosić trudne lekcje w sferze uczuć i związków - osoba obciążona szesnastką będzie otrzymywała rany emocjonalne, albo odwrotnie, będzie je sama zadawać.
        Myślę, że rozsądnie byłoby przyspieszyć o kilka czy kilkanaście dni datę ślubu, albo przenieść ją na grudzień. Październik i listopad będą dawać miesiąc dziewieć albo u ciebie albo u twojego narzeczonego.
        Pozdrawiam
        • rem.ka Re: ślub 03.06.14, 12:18
          bardzo dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka