Dodaj do ulubionych

Nic do przodu

19.10.14, 22:17
Witam,
znajomi sie pozenili,dzieci przychodza jedno po drugim a w moim zyciu nic sie dzieje niestety.
Moja data urodzenia to 30.07.1973 a liczby imienia to 9+5+6+5+1 3+9+4+9+1 2+1+8+5+6+5+1+2+1
Zmienialam 3y razy miejsca zamieszkania w Europie.
Powazna sprawa..Pewnie mam jakis zastoj energetyczny lub liczbowysmile
Czy moge prosic o pomoc?
Obserwuj wątek
    • 57sloneczko Re: Nic do przodu 23.10.14, 20:57
      Czy tu nie zaglada numerolog?
      Widze ze wszystkim odpowiada w jakis sposob..
      Nie wiem czy trzeba aktywowac poczte by otrzymac wiadomosc.
      Fajnie byloby dostac wskazowki.
    • janus50 Re: Nic do przodu 05.11.14, 14:56
      Witaj
      57sloneczko napisał(a):

> znajomi sie pozenili,dzieci przychodza jedno po drugim a w moim zyciu nic sie d
      > zieje niestety.
      > Moja data urodzenia to 30.07.1973 a liczby imienia to 9+5+6+5+1 3+9+4+9+1 2+1+8
      > +5+6+5+1+2+1

Nie wiem jak podejść do podanych cyfr w liczbie imienia. Aby dokonać rzetelnych obliczeń niezbędne jest podanie wszystkich liter zawartych we wszystkich posiadanych imionach i nazwiskach, także imienia z bierzmowania oraz nazwisk noszonych tylko czasowo np. po rozwodzie powrót do nazwiska rodowego. Nie podajemy imion i nazwisk w ich pełnym brzmieniu a jedynie litery, które się na nie składają np. A - 5 razy, B - 1 raz, C - 2 razy itd.
      Co do twojej daty urodzenia i drogi życia z niej wynikającej, to jesteś od 33 roku w swoim drugim szczycie, który zakończy się w 42 roku życia i ma wibrację 5. Szczyt ten przynosi dużą mobilność, podróże, wyjazdy, dynamiczne zmiany, pobyt za granicą, ale także brak stabilności, związki burzliwe i nietrwałe, przyciąganie partnerów nie zainteresowanych trwałym (w sensie formalno prawnym) związkiem.
      Mimo to, myślę, że problem z utrudnieniami w życiu osobistym może mieć także swoje źródło w wibracjach imiennych.
      Po ukończeniu swojego 42 roku życia wejdziesz w trzeci szczyt o wibracji sześć a szóstka wskazuje na realizację poprzez związek i rodzinie, tak więc przyszłość rysuje się korzystnie w kontekście stabilizacji życia osobistego.
      Czekam więc na zawartość liter imion i nazwiska (nazwisk).
      Pozdrawiam

> Zmienialam 3y razy miejsca zamieszkania w Europie.
      > Powazna sprawa..Pewnie mam jakis zastoj energetyczny lub liczbowysmile
      > Czy moge prosic o pomoc?
      • 57sloneczko Re: Nic do przodu 16.11.14, 20:07
        Dobry wieczor,
        dziekuje Panu za poswiecenie mi uwagi i za odpowiedz.
        To byl rzeczywiscie bardzo trudny i dlugi czas przelotnych znajomosci i zadnych konkretow.
        Ale moze juz niedlugo cos sie zmieni..trzeba trzymac kciuki na ta nowa wibrascje 6-ki smile
        Moje wibracje imienne to.
        A-6x
        D-1
        I-4
        K-3
        L-2
        N-3
        O-3
        R-1
        S-1
        W-1
        Z-1
        CZYLI:
        1-ka wystepuje 7x
        2-3x
        3-2x
        4-1x
        5-5x
        6-3x
        7-0
        8-1x
        9-5x
        Drugie moje imie pochodzi z greckiego gdzie w polskim jezyku jest litera I a w greckim Y co daje moze nadzieje na obecnosc 7ki.
        Milo bedzie jesli Pan rzuci jeszcze okiem na moj"NUMEROLOGICZNY LOS" smile
        Pozdrawiam cieplo i czekam na odpowiedz.
        • janus50 Re: Nic do przodu 17.11.14, 12:17
          Witaj ponownie
          57sloneczko napisał(a):

> Dobry wieczor,
          > dziekuje Panu za poswiecenie mi uwagi i za odpowiedz.
          > To byl rzeczywiscie bardzo trudny i dlugi czas przelotnych znajomosci i zadnych
          > konkretow.
          > Ale moze juz niedlugo cos sie zmieni..trzeba trzymac kciuki na ta nowa wibrascj
          > e 6-ki smile
          > Moje wibracje imienne to.
          > A-6x> D-1> I-4> K-3> L-2> N-3> O-3> R-1> S-1> W-1> Z-1

> Drugie moje imie pochodzi z greckiego gdzie w polskim jezyku jest litera I a w
          > greckim Y co daje moze nadzieje na obecnosc 7ki.

Jeśli drugie imię jest zapisane przez I to tak też je liczymy.
          Twoje wibracje imienne mają wartość 6-9-6. Można je określić jako poprawne, choć dość pasywne. Silnie nastawione na realizację poprzez związek i rodzine, jednak dziewiątka w aspekcie zewnętrznym może przyciągać do ciebie osoby, którymi nie jesteś zainteresowana a z kolei odpychać od ciebie te, którymi ty jesteś zainteresowana.
          Problemem jest także brak wibracji 2 w zawartosci liter, masz co prawda aż trzy litery K, jednak K to 11, jedenastka, jako liczba mistrzowska nie podlega redukcji a jej aspekty są skrajnie różne od dwójki. Partnerstwo, współpraca, harmonia - niezbędna dla budowania zgodnego związku, nie sa podstawowymi atrybutami jedenastki.
          Tak więc, ten brak dwójek, w kontekście nie do końca sprzyjającej (jak dotąd) związkom drogi życia oraz braku siódemek, mógł sie przyczynić do problemów z ułożeniem sobie życia osobistego.
          Te braki warto byłoby oczywiście skorygować, no i generalnie wibracje imienne przy okazji także.
          Tak jak wcześniej pisałem, wchodzisz po 42 roku zycia w trzeci szczyt 6, co zapowiada realizację poprzez rodzinę i związek, więc jeśli usuniesz niesprzyjające elementy z wibracji imiennych, bedzie spora szansa na to, by twoje życie osobiste sie pozytywnie ustabilizowało.
          Pozdrawiam

> Milo bedzie jesli Pan rzuci jeszcze okiem na moj"NUMEROLOGICZNY LOS" smile
          > Pozdrawiam cieplo i czekam na odpowiedz.
          • 57sloneczko Re: Nic do przodu 18.11.14, 19:50
            WIitam,

3cie K wystepuje w imieniu bierzmowania Karolina,praktycznie nie jest ze mna na codzien i uwazam ze jest mniej istotne.
            Skoncentrowalabym sie nad moimi dwoma imionami krore padazaja za mna krok w krok smile
            Nastepmne dwie litery K sa niestety w nazwisku a tego nie moge zmienic.Zreszta takie zmiany dokonuja sie na drodze sadowej a to juz wielka rzecz i zamieszanie.Jesli moglby Pan mi pomoc, .chetnie wybralabym sie do Pana na spotkanie po porade.Jestem z Lublina.
            Prosze o szczegolowa wiadomosc na email isabelle.9@o2.pl
            Nie chce sie juz bardziej przejmowac bo gdybym opowiedziala Panu zycie na pewno stwierdzilby Pan ze juz wystarczy jak na jedno wcieleniesmile
            Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka