florrina 06.09.04, 14:29 super pomysł z tym forum Pozdrawiam Cię gorąco Amatemi i wszystkich odwiedzających ) Czy ktoś z Was ogląda może ITV, gdzie we wtorki występuje pani Małgorzata? Co sądzicie o jej prognozach numerologicznych? Pozdrawiam Florrina Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amatemi Re: Małgorzata Walicka 09.09.04, 19:23 witaj florrino mam nadzieje ze bedziesz tu czestszym gosciem))) pozdrawiam Beata Odpowiedz Link
florrina Re: Małgorzata Walicka 10.09.04, 08:13 chętnie, chociaż nie wiem, czy bedziesz miała czas, bo jak na razie, to większość listów dotyczy prośby o analizę numerologiczną ) ale ja cierpliwie poczekam i może dzięki temu forum rozszerzę moją wiedzę o numerologii Pozdrawiam Cie Amatemi gorąco (i wszystkich uczestników forum) Florrina Odpowiedz Link
elizka19 Re: Małgorzata Walicka 19.10.04, 10:58 Chciałabym sie dowiedziec czegos wiecej o sobie ze swojej daty urodzenia niż to,że jestem numerologiczną 33.Na czym polegaja te wszystkie obliczenia? Pani Walicka zawsze 'rozkłada' cała date na czynniki ,wylicza jakieś liczby w nadświadomości czy podświadomości.Może mi ktoś wytłumaczyc o co w tym wszystkim chodzi? Z góry dziekuje i pozdrawiam!!! Odpowiedz Link