Dodaj do ulubionych

dług karmiczny 16 i OGROMNA prośba o interpretację

25.12.14, 20:34
Kochani Panie Januszu i forumowicze. Proszę o pomoc i interpretację.
Moja data urodzenia: 16.03.79

Martwi mnie dług karmiczny 16 z dnia urodzenia. I od kiedy pamiętam mam problemy w sferze związków. Nie mogę ułozyć sobie zycia, jestem bardzo samotna, nieszczęsliwa. Niedawno odkryłam, ze to właśnie ta 16 może mieć na to wpływ. Czy ta jedno, wielkie pasmo porażki za porażką się skończy wreszcie? Jestem inteligentną, podobno atrakcyjną kobieta, ale ciągle dostaję po głowie od mężczyzn.

Jakiś czas temu poznałam wspaniałego mężczyznę (30.05.1971) i zakochałam się. Czy ta znajomość ma szanse przerodzić się w związek? Jak to wygląda profesjonalnym, numerologicznym okiem? Bardzo proszę o pomoc, bo zwyczajnie gubię się

Jest jeszcze jedna kwestia. Ciągle nie pozbierałam się po nagłym rozstaniu z moim byłym partnerem (31.08.71), który porzucił mnie z dnia na dzień (12.08.2013), nie tłumacząc mi powodów, po kilkuletnim związku, wspólnym mieszkaniu itd. Myślę o nim, mam praktycznie codziennie sny z nim choć nie mamy kontaktu w ogóle i zastanawiam się dlaczego tak jest. Moze to był związak karmiczny? A moze jest jakaś szansa na zbudowanie realcji z nim na nowo?

Bardzo proszę o interpretację. Od tego rozstania (12.08.2013) jestem potwornie nieszczęśliwa i samotna. Zwyczajnie nie mam na to siły. Ten mężczyzna, którego poznałam (Michał 30.05.70) i w któym się zauroczyłam/zakochałam wydaje mi się szansą na wyjście z tego trudnego czasu. Zatem proszę popatrzcie co numerologia mówi o tym wszystkim
Obserwuj wątek
    • saoirse88 Re: dług karmiczny 16 i OGROMNA prośba o interpre 26.12.14, 13:54
      Witaj, także mam 16 z dnia urodzenia. Życie uczuciowe to u mnie kompletna posucha, pustynia.
      Przy okazji polecam przeczytać to www.nautilus.org.pl/index.php?p=artykul&id=641&f=ilikethisarticle list przysłany przez jedną z czytelniczek do Fundacji Nautilus (polska organizacja zajmująca się zjawiskami niewyjaśnionymi). To idealnie pasuje do karmicznej 16tki tyle, że tu dotyka (dotykało) relacji rodzic - dziecko. Ciekawe i wzruszające.
      Co do dat, to poczekaj cierpliwie na wypowiedź pana Janusza.
      • aurea1234 Re: dług karmiczny 16 i OGROMNA prośba o interpre 26.12.14, 23:05
        Gdybyś chciała pogadać, napisz: squidy.79@gmail.com
    • janus50 Re: dług karmiczny 16 i OGROMNA prośba o interpre 28.12.14, 16:25
      Witaj
      aurea1234 napisał(a):

> Kochani Panie Januszu i forumowicze. Proszę o pomoc i interpretację.
      > Moja data urodzenia: 16.03.79
      >
      > Martwi mnie dług karmiczny 16 z dnia urodzenia. I od kiedy pamiętam mam problem
      > y w sferze związków. Nie mogę ułozyć sobie zycia, jestem bardzo samotna, nieszc
      > zęsliwa. Niedawno odkryłam, ze to właśnie ta 16 może mieć na to wpływ. Czy ta j
      > edno, wielkie pasmo porażki za porażką się skończy wreszcie? Jestem inteligentn
      > ą, podobno atrakcyjną kobieta, ale ciągle dostaję po głowie od mężczyzn.

Szesnastka przyciąga porażki w dążeniach i także rozczarowania osobiste. Poprzez te doświadczenia uczy nas, że nic nie jest dane na zawsze. Aczkolwiek występując w cyklu i jako wibracja dnia urodzenia, nie generuje wydarzeń zewnętrznych. Jedyne co może się za jej sprawą przydarzać to przyciąganie nieodpowiednich partnerów.
      Dlatego wszelkie związki powinnaś traktować bardzo powściągliwie, nie obiecywać sobie zbyt wiele, wnikliwie poznać partnera, przeanalizować go i wyciągnąć wnioski. Wiem, że nie jest to proste, bo serce nie sługa, ale właśnie zbytnie zaangażowanie sprawia, że ból jest tym większy.
      Należy oczywiście dokładnie przyjrzeć się twoim wibracjom imiennym, bo tak jak wspomniałem, szesnastka w tym miejscu nie jest zwykle tak uciążliwa jak np. w szczycie.

>
      > Jakiś czas temu poznałam wspaniałego mężczyznę (30.05.1971) i zakochałam się. C
      > zy ta znajomość ma szanse przerodzić się w związek? Jak to wygląda profesjonaln
      > ym, numerologicznym okiem? Bardzo proszę o pomoc, bo zwyczajnie gubię się

No właśnie, trochę za szybko. Co do możliwości, nie wygląda to źle, jest szansa na związek, jednak nie obiecywałbym sobie po nim miłości na całe życie. Trochę mało harmonijnych elementów. Tak jak wspomniałem wyżej, nie sięgaj zbyt wysoko, określ plan minimum, np. luźna znajomość, a gdy urodzi się coś większego, tym lepiej.

>
      > Jest jeszcze jedna kwestia. Ciągle nie pozbierałam się po nagłym rozstaniu z mo
      > im byłym partnerem (31.08.71), który porzucił mnie z dnia na dzień (12.08.2013)
      > , nie tłumacząc mi powodów, po kilkuletnim związku, wspólnym mieszkaniu itd. My
      > ślę o nim, mam praktycznie codziennie sny z nim choć nie mamy kontaktu w ogóle
      > i zastanawiam się dlaczego tak jest. Moze to był związak karmiczny? A moze jest
      > jakaś szansa na zbudowanie realcji z nim na nowo?

Wasz związek zakończył się w jego roku 9. To co ma swój koniec w roku 9, kończy się bezpowrotnie. Tak więc nie oczekuj w tym względzie na wiele....
      >
      > Bardzo proszę o interpretację. Od tego rozstania (12.08.2013) jestem potwornie
      > nieszczęśliwa i samotna. Zwyczajnie nie mam na to siły. Ten mężczyzna, którego
      > poznałam (Michał 30.05.70) i w któym się zauroczyłam/zakochałam wydaje mi się s
      > zansą na wyjście z tego trudnego czasu. Zatem proszę popatrzcie co numerologia
      > mówi o tym wszystkim

Za szybko wchodzisz na najwyższe obroty. Daj sobie czas i nie oczekuj zbyt wiele. Kiedy los da ci więcej, będzie radość zamiast bólu.
      Pozdrawiam
      • aurea1234 Re: dług karmiczny 16 i OGROMNA prośba o interpre 28.12.14, 16:35
        Panie Januszu, ogromnie dziękuję za rady! Zwłaszcza za tą, aby nie działać na wysokich obrotach. Ma Pan rację i wezmę to do serca.

Jest jeden problem.... Pisząc na smartfonie zrobiłam literówki w datach sad co oczywiście wszystko zmienia sad czy nie naduzyje cierpliwości, jeśli poproszę o sprawdzenie poprawnych dat? ???

Były narzeczony: 31.08.1970
        Nowa znajomość: 30.05.1971.

Przepraszam najmocniej za kłopot. Będę bardzo wdzięczna, jeśli teraz mógłby Pan zetknąć.

Moja data jeszcze raz: 16.03.1979
        Czy mam szansę na ułożenie sobie życia ponownie?
        • janus50 Re: dług karmiczny 16 i OGROMNA prośba o interpre 09.01.15, 13:59
          Witaj ponownie
          aurea1234 napisał(a):

> Panie Januszu, ogromnie dziękuję za rady! Zwłaszcza za tą, aby nie działać na w
          > ysokich obrotach. Ma Pan rację i wezmę to do serca.
          >
          > Jest jeden problem.... Pisząc na smartfonie zrobiłam literówki w datach sad co
          > oczywiście wszystko zmienia sad czy nie naduzyje cierpliwości, jeśli poproszę o
          > sprawdzenie poprawnych dat? ???

Użyłem prawidłowych dat, takich jak te poniżej.... Rok osobisty wynika z dnia i miesiąca urodzenia.
          Błąd był w roku urodzenia. To w kontekście drugiego partnera jest nawet korzystniejsze, gdyż pozostaje przez kolejne 2 lata w szczycie 2, który jest korzystny dla związków.

Pozdrawiam
          >
          > Były narzeczony: 31.08.1970
          > Nowa znajomość: 30.05.1971.
          >
          > Przepraszam najmocniej za kłopot. Będę bardzo wdzięczna, jeśli teraz mógłby Pa
          > n zetknąć.
          >
          > Moja data jeszcze raz: 16.03.1979
          > Czy mam szansę na ułożenie sobie życia ponownie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka