aurea1234
25.12.14, 20:34
Kochani Panie Januszu i forumowicze. Proszę o pomoc i interpretację.
Moja data urodzenia: 16.03.79
Martwi mnie dług karmiczny 16 z dnia urodzenia. I od kiedy pamiętam mam problemy w sferze związków. Nie mogę ułozyć sobie zycia, jestem bardzo samotna, nieszczęsliwa. Niedawno odkryłam, ze to właśnie ta 16 może mieć na to wpływ. Czy ta jedno, wielkie pasmo porażki za porażką się skończy wreszcie? Jestem inteligentną, podobno atrakcyjną kobieta, ale ciągle dostaję po głowie od mężczyzn.
Jakiś czas temu poznałam wspaniałego mężczyznę (30.05.1971) i zakochałam się. Czy ta znajomość ma szanse przerodzić się w związek? Jak to wygląda profesjonalnym, numerologicznym okiem? Bardzo proszę o pomoc, bo zwyczajnie gubię się
Jest jeszcze jedna kwestia. Ciągle nie pozbierałam się po nagłym rozstaniu z moim byłym partnerem (31.08.71), który porzucił mnie z dnia na dzień (12.08.2013), nie tłumacząc mi powodów, po kilkuletnim związku, wspólnym mieszkaniu itd. Myślę o nim, mam praktycznie codziennie sny z nim choć nie mamy kontaktu w ogóle i zastanawiam się dlaczego tak jest. Moze to był związak karmiczny? A moze jest jakaś szansa na zbudowanie realcji z nim na nowo?
Bardzo proszę o interpretację. Od tego rozstania (12.08.2013) jestem potwornie nieszczęśliwa i samotna. Zwyczajnie nie mam na to siły. Ten mężczyzna, którego poznałam (Michał 30.05.70) i w któym się zauroczyłam/zakochałam wydaje mi się szansą na wyjście z tego trudnego czasu. Zatem proszę popatrzcie co numerologia mówi o tym wszystkim