Dodaj do ulubionych

Matka i córka

07.02.15, 20:31
Dzień dobry Panie Januszu,

od dłuższego czasu podczytuję Pana interpretacje i myślę, że jest Pan wspaniałym fachowcem,

dlatego zastanawiam się co może Pan powiedzieć o dacie ur. mojej i córki

Ja, 18.01.1984
Córka 27.10.2011

Pozdrawiam i mam nadzieję na odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Matka i córka 15.02.15, 11:58
      Witaj
      bladamery napisała:

>
      > dlatego zastanawiam się co może Pan powiedzieć o dacie ur. mojej i córki
      >
      > Ja, 18.01.1984
      > Córka 27.10.2011

Bardzo interesujący układ! Można powiedzieć, że obie jesteście numerologicznymi bliźniaczkami. Identyczna droga życia. Takie same cykle, białe i czarne szczyty. Obie jesteście urodzeniowymi piątkami, z dnia urodzenia 9. Oczywiście są pewne różnice wynikające z podliczb, bo ty jesteś z dnia urodzenia 9/18 a taka dziewiątka jest bardziej dynamiczna, ofensywna, niezależna, posiadająca walory przywódcy, siłę przebicia, wiarę w swoje możliwości. Z kolei twoja córka, urodzona dnia 9/27, posiada walory duchowe, bardziej skierowane do wewnątrz, mniej dynamiki i ekspresji, wyciszona i nieco pasywna.
      Z drugiej strony, ty jesteś zodiakalnym Koziorożcem, co w znacznym stopniu ogranicza dynamikę urodzeniowej piątki, jest to jednak okoliczność korzystna, gdyż piątka przynosi energię często chaotyczną, trudną do kontrolowania, więc stabilność Koziorożca jest w tym przypadku pozytywna.
      Twoja córka natomiast jest zodiakalnym Skorpionem, co równoważy ewentualną pasywność dnia urodzenia 9/27. Sumarycznie więc dynamika wasza jest porównywalna.
      Piątki zwykle doskonale się ze sobą czują, zarówno w związkach osobistych jak i rodzinnych. Jest to jednak relacja dość dynamiczna zazwyczaj, pełna wzlotów i upadków, burzliwa, impulsywna. Mimo wszystko, to najlepszy układ dla piątki. Gdybyś ty np. była urodzeniową czwórką lub dwójką, obecna byłaby ciągła walka, bunt, tarcia, napięcia...
      Możesz odnieść swoje dotychczasowe życie do tego co czeka twoją córkę w przyszłości, posiadając tą wiedzę, możesz pomóc jej unikać pułapek i błędów, które ty popełniłaś.
      To bardzo interesujące! Trzymam kciuki!
      Oczywiście nie wolno zapominać o wibracjach imiennych. One także mają znaczący wkład w jakość relacji dwóch osób.
      Pozdrawiam

>
      > Pozdrawiam i mam nadzieję na odpowiedź.
      • bladamery Re: Matka i córka 16.02.15, 08:25
        Dziękuję serdecznie za odpowiedź! Interesuję się numerologią bardzo amatorsko, ale to co Pan napisał jest na tyle interesujące, że chyba zacznę zgłębiać swoją wiedzę.

Pozdrawiam!
        • bladamery Re: Matka i córka 17.02.15, 10:31
          Intryguje mnie jeszcze jedna rzecz.
          Kiedyś znajoma tarocistka powiedziała, że między mną (18.01.1984), a mężczyzną ur. 21.11.1984 istnieje związek karmiczny.
          Czy uważa Pan, że to prawda, jeśli tak to po czym to poznać i jakie ma to konsekwencje.

Miłego dnia!
          • bladamery Re: Matka i córka 01.09.15, 16:54
            Witam.
            Nie wiem, czy to się często zdarza, ale mamy kolejną bliźniaczkę smile Niania córki, a teraz przyjaciółka domu.
            Tak więc, ja 18.01.1984
            córka 27.10.2011
            niania 18.01.1948

Pozdrawiam miło i dziękuję za zasianie milości do numerologii smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka