Dodaj do ulubionych

lata pustki

22.03.15, 10:45
Witam, interesuję się numerologia ale nigdzie nie mogę znaleźć jak obliczyć lata pustki. Mam obecnie obecnie bardzo trudny rok i zastanawiam sie czy nie przypadają mi teraz lata pustki. Wiem, ze potrzebne są do tego tabele ale nigdzie nie mogę ich odszukać. Będę wdzięczna za pomoc w obliczeniach. Urodziłam się 22.06.1971r. Pozdrawiam, Grażyna
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: lata pustki 27.03.15, 10:14
      Witaj
      1grazyna1971 napisał(a):

> Witam, interesuję się numerologia ale nigdzie nie mogę znaleźć jak obliczyć lat
      > a pustki. Mam obecnie obecnie bardzo trudny rok i zastanawiam sie czy nie przyp
      > adają mi teraz lata pustki. Wiem, ze potrzebne są do tego tabele ale nigdzie ni
      > e mogę ich odszukać. Będę wdzięczna za pomoc w obliczeniach. Urodziłam się 22.0
      > 6.1971r.

Liczenie jest skomplikowane. Lata pustki to opcja z chińskiej astrologi i feng shui. Kalendarz chiński jest kalendarzem księżycowym, stąd potrzeba tabel przeliczeniowych.
      Twoje ostatnie lata pustki to 2004 - 2006, kolejne to 2016 - 2018. Zawsze od lutego roku rozpoczynającego do lutego roku kończącego, w cyklu 12 - to letnim.
      Jesteś w roku osobistym dziewięć, który przynosi bilans, rozliczenie. Rok ten kończy twój drugi szczyt 4/13, który trwał od 35 roku życia. Trzynastka może przynosic trudne doświadczenia w sferze pracy oraz budowaniu stabilnych, materialnych podstaw życia. Mogą pojawiać się przeszkody, ograniczenia, utrudnienia. W roku dziewięć sytuacja zwykle się nasila. Tak więc przyszły rok, który będzie miał osobistą wibrację 1, przyniesie uwolnienie od tej sytuacji i nowe otwarcie.
      Pozdrawiam

Pozdrawiam, Grażyna
      • anecia1216 Re: lata pustki 28.04.15, 13:51
        Witam,

janus50 czy ja również mogę prosić o obliczenie lat pustki.
        Moja data urodzenia to 21.06.1991r.
        Z góry dziękuje za pomoc
        Gorąco pozdrawiam, Aneta
        • janus50 Re: anecia1216 03.05.15, 21:57
          Witaj
          anecia1216 napisał(a):

> Witam,
          >
          > janus50 czy ja również mogę prosić o obliczenie lat pustki.
          > Moja data urodzenia to 21.06.1991r.

Twoje ostatnie lata pustki to lata 2008 do 2010, kolejne to 2020 do 2022. Zawsze od lutego roku rozpoczynającego do lutego roku kończącego.
          Pozdrawiam

> Z góry dziękuje za pomoc
          > Gorąco pozdrawiam, Aneta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka