Dodaj do ulubionych

Prośba o analizę do p. Janusza

29.04.15, 16:07
Panie Januszu,
Nie chcę podawać pełnych wibracji imiennych, więc zdaję sobie sprawę, że też analiza będzie może nie tyle powierzchowna, co nie pełna.

Jak się ma związek numerologicznych wibracji 3 i 8? Porozumienie między nami jest i to dość silne. Fajnie się uzupełniamy i oboje nie lubimy nudy.

Pierwsza data: 24. dzień miesiąca; 3/3 (miesiąc ); 3/21 (rok)
Druga data: 11. dzień miesiąca; 11/11 (miesiąc ); 4/22 (rok)

3-ka znajduje się teraz w I p. zwrotnym o wibracji 9-ki (w sumie to tu aż trzy pierwsze punkty zwrotne są w wibracji 9-ki, więc olbrzymia ciekawość świata i nieznanego) i cyklu formującym o wibracji 3-ki, natomiast 8-ka jest w II p. zwrotnym o wibracji 6-ki, co chyba pasuje do dnia urodzenia 3-ki i cyklu produktywnym o wibracji 2-ki (2/11).
I 3-ka, i 8-ka będą mieć ostatni p. zwrotny o wibracji 6-ki, więc sielskie, rodzinne życie na starość. 3-ka chyba dość odpowiedzialna, bo 6 z dnia, a 8-ka dość "miękka", mając tyle dwójek, co? smile

Proszę o wstępną analizę bez wibracji imiennych.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cidade Re: Prośba o analizę do p. Janusza 04.05.15, 19:08
      Aha, to może być też ważna informacja - jesteśmy ze sobą od dwóch lat, czyli poznaliśmy się w latach osobistych 6 (w przypadku 3-ki) i 1 (w przypadku 8-ki). Nie wiem, czy ma to jakiekolwiek znaczenie.
    • cidade Re: Prośba o analizę do p. Janusza 22.05.15, 19:05
      Coś się stało, że zostaliśmy pominięci? Temat z końca kwietnia, a są już odpowiedzi na posty z maja...
      Pozdrawiam
    • janus50 Re: Prośba o analizę do p. Janusza 22.05.15, 20:56
      Witaj
      cidade napisał(a):

> Jak się ma związek numerologicznych wibracji 3 i 8? Porozumienie między nami je
      > st i to dość silne. Fajnie się uzupełniamy i oboje nie lubimy nudy.

W ujęciu ogólnym, trójka z ósemką nie jest harmonijna. Trójka jest kreatywna ale także często rozproszona i powierzchowna i traktująca sprawy materialne zwykle dość niedbale. Typowa ósemka jest pragmatyczna, silnie związana z materią, jak zresztą każda wibracja parzysta. Zbyt małe skupienie trójki na sprawach istotnych dla ósemki może oczywiście powodować irytację tej drugiej.
      Oczywiście nie jest to takie proste, bo nie tylko wibracje urodzeniowe świadczą o jakości związku. Bardzo istotne są również wibracje dnia urodzenia, wibracje imienne, czarne szczyty, okoliczności zewnętrzne - białe szczyty (punkty zwrotne) jak również konteksty astrologiczne.
      Wibracje dnia urodzenia pozostają w pewnej zgodności - dążenia dwójki i szóstki są zbieżne, choć wysoki potencjał 11 może negować dążenie szóstki do dominacji w związku i rodzinie.
      Z kolei drugi szczyt sześć, który wskazuje na realizację w rodzinie, jest zgodny z drugim cyklem o wibracji 6 urodzeniowej trójki.
      Generalnie, wnioskując wyłącznie z dat urodzenia, relacja ta nie jest perspektywiczna.
      >
      > Pierwsza data: 24. dzień miesiąca; 3/3 (miesiąc ); 3/21 (rok)
      > Druga data: 11. dzień miesiąca; 11/11 (miesiąc ); 4/22 (rok)
      >
      > 3-ka znajduje się teraz w I p. zwrotnym o wibracji 9-ki (w sumie to tu aż trzy
      > pierwsze punkty zwrotne są w wibracji 9-ki, więc olbrzymia ciekawość świata i n
      > ieznanego) i cyklu formującym o wibracji 3-ki,

Punkty zwrotne wskazują na okoliczności zewnętrzne w których się realizujemy, nie definiują naszych inspiracji i pragnień. Za to odpowiedzialne są cykle, wibracja dnia urodzenia oraz oczywiście wibracja urodzeniowa. Urodzeniowa trójka wchodzi w drugi cykl w swoim 25 roku życia.

natomiast 8-ka jest w II p. zwro
      > tnym o wibracji 6-ki, co chyba pasuje do dnia urodzenia 3-ki i cyklu produktywn
      > ym o wibracji 2-ki (2/11).
      > I 3-ka, i 8-ka będą mieć ostatni p. zwrotny o wibracji 6-ki, więc sielskie, rod
      > zinne życie na starość.

PZ 6 nie musi oznaczać życia sielskiego, pokazuje aktywność w obszarze za który odpowiada szóstka, jednak nie definiuje czy realizacja będzie pozytywna czy też nie...

> 3-ka chyba dość odpowiedzialna, bo 6 z dnia,

To prawda, szóstka z dnia urodzenia będzie dawać duże poczucie odpowiedzialności za materialne bezpieczeństwo najbliższych.

a 8-ka doś
      > ć "miękka", mając tyle dwójek, co? smile

W obszarze materialnym raczej nie, bo zarówno dwójka jak i ósemka bardzo dobrze sprawdzają się w finansach.
      Dwójki te mają wysoki potencjał 11, co zwykle przynosi dużą ambicję, jednak, jeśli realizuje się dwójkowo, wówczas z całą pewnością pojawiać się będzie deficyt poczucia wartości własnej, siły przebicia - i jeśli o taką "miękkość" chodzi, to masz rację...

Pozdrawiam

> Proszę o wstępną analizę bez wibracji imiennych.
      > Pozdrawiam
      • 1galina11 Re: Prośba o analizę do p. Janusza 26.05.15, 14:15
        Witam pon Januszezu, piszę z prośbą o interpretację portretu mojego męża.
        5.06.1970 Bliżniak z acs w Pannie
        Mąż od czerwca wszedł w szczyt 6 , jednocześnie jest w cyklu 5. Od roku jest w depresji czy też kryzys wieku średniego... W potencjałach mąż ma zdecydowane deficyty w 6.
        Gorąca prośba o pomoc.
        • 1galina11 Re: Prośba o analizę do p. Janusza 29.05.15, 10:03
          Witam ponownie, widzę z powyższych dyskusji ze nie wszystko ujęłam ...
          d Dla usprawnienia podję w takim razie jeszcze dodatkowe dane męża wynikające z imienia i nazwika /akt urodzenia
          A-2,D-1,E-1,G-1,I-2,J-1,K-1,R-1,S-2,U-1,W-1,Z-1
          Od dwóchmąż jest po bierzmowaniu , w prawdzie z imieniem się nie utożsamia ale pewnie to ono zaważyło w dużej mierze na jego stanie...
          A-1,E-1,K-1,R-1,M-1
          Czy jego stan sie poprawi ?Czy to stan przejściowy ?
          Czy powinnam być przygotowana na rozstanie?
          Podaję również swoją datę 6.04.1972?
          Mąż 1/ ja 2 /11
          u mnie Ew 7,Ez 3,Cel 1 mam dodane jeszcze po analizie dwa imiona ale jedno z nich dawno przepisywałam. Mineło kilkanaście lat i nie wiem czy nadal działa..?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka