Dodaj do ulubionych

prośba o interpretację

25.05.15, 22:07
Dobry wieczór,
piszę z prośbą o interpretację portretu mojego męża.
5.06.1970 Bliżniak z acs w Pannie
Mąż od czerwca wszedł w szczyt 6 , jednocześnie jest w cyklu 5. Od roku jest w depresji czy też kryzys wieku średniego... W potencjałach mąż ma zdecydowane deficyty w 6.
Gorąca prośba o pomoc.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: prośba o interpretację 02.06.15, 13:43
      Witaj
      1galina11 napisał(a):

> Dobry wieczór,
      > piszę z prośbą o interpretację portretu mojego męża.
      > 5.06.1970 Bliżniak z acs w Pannie
      > Mąż od czerwca wszedł w szczyt 6 , jednocześnie jest w cyklu 5. Od roku jest
      > w depresji czy też kryzys wieku średniego... W potencjałach mąż ma zdecydowane
      > deficyty w 6.
      > Gorąca prośba o pomoc.

Jest urodzeniową jedynką z dnia urodzenia pięć. To daje dużą dynamikę, energię, chęć działania, emocje i spontaniczność. Wszedł w szczyt sześć w ubiegłym roku, po ukończeniu 44 roku życia. Równolegle z wejściem w szczyt sześć rozpoczął także oddziaływać trzeci czarny szczyt o wibracji dwa. Zarówno szóstka ze szczytu jaki i dwójka z cz. szczytu są skonfliktowane z piątką. Szczególnie dwójka, także dlatego, że ma jednoznaczny wydźwięk negatywny. Realizowanie sie w takich warunkach dla jedynki z dniem urodzenia 5 to spore wyzwanie, gdyż pojawiają się ograniczenia, obowiązki, przeszkody no i spory deficyt poczucia własnej wartości.
      Co do deficytu wibracji sześć w zawartości (F,O,X), to istotne jest co rozumiesz pod pojęciem deficyt? Czy jest to mało szóstek, np. jedna, czy też ich kompletny brak. Zapełnienie na poziomie 1 jednostki jest przy wibracji 6 zupełnie wystarczające, gdyż szóstka nalezy do najmniej występujących.
      Bardzo istotne są również wibracje imienne. Jeśli są one zdominowane przez wibracje parzyste, wówczas nie będą wspierać twoje męża w tym okresie (zdominowanym przez dwójki) a nawet mogą potęgować problem...
      Pozdrawiam
      • 1galina11 Re: prośba o interpretację 02.06.15, 15:39
        pisząc deficyt miałam na myśli kompletny niestety bark 6. Zgadza się, mąż zawsze był osobą szalenie żywotną, pełną energii i bardzo duzo pracował co dawało mu zwykle zadowolenie , również finansowe. Bedą w 6 szczycie zastanawiam się czy nie będzie zacznie wiecej przebywać w domu ....a to mu żle robi niestety. Może jest jakiś sposób jak tu zrealizowaćsię zawodowo, co robić zeby poczuc zadowolenie w szczycie 6?
        • janus50 Re: prośba o interpretację 03.06.15, 12:56
          Witaj ponownie
          1galina11 napisał(a):

> pisząc deficyt miałam na myśli kompletny niestety bark 6. Zgadza się, mąż zaw
          > sze był osobą szalenie żywotną, pełną energii i bardzo duzo pracował co dawało
          > mu zwykle zadowolenie , również finansowe. Bedą w 6 szczycie zastanawiam się c
          > zy nie będzie zacznie wiecej przebywać w domu ....a to mu żle robi niestety. Mo
          > że jest jakiś sposób jak tu zrealizowaćsię zawodowo, co robić zeby poczuc zado
          > wolenie w szczycie 6?

Tak jak wspomniałem, bardzo istotne są tu wibracje imienne. Aby je obliczyć, niezbędne jest podanie zawartości wszystkich występujących w imionach (równiez z bierzmowania) i nazwisku liter. Np. na zasadzie - A - 5 razy, B - 1 raz itd.
          Brak szóstki będzie implikował uciążliwości - w sensie pojmowania doświadczeń związanych ze szczytem 6 - u twojego męża. Może być tak, że czuje się bezsilny, przytłoczony przez okoliczności zewnętrzne.
          Pozdrawiam
          • 1galina11 Re: prośba o interpretację 07.06.15, 08:27
            Witam panie Januszu, widzę z powyższych dyskusji ze nie wszystko ujęłam
            podję w takim razie jeszcze dodatkowe dane męża wynikające z imienia i nazwika /akt urodzenia
            A-2,D-1,E-1,G-1,I-2,J-1,K-1,R-1,S-2,U-1,W-1,Z-1
            Od dwóch latmąż jest po bierzmowaniu , w prawdzie z imieniem się nie utożsamia ale pewnie to ono zaważyło również w dużej mierze na jego stanie...
            A-1,E-1,K-1,R-1,M-1
            Czy jego stan sie poprawi ?Czy to stan przejściowy ?
            Czy powinnam być przygotowana na rozstanie?
            Podaję również swoją datę 6.04.1972?
            Mąż 1/ ja 2 /11
            u mnie Ew 7,Ez 3,Cel 1 mam dodane jeszcze po analizie dwa imiona ale jedno z nich dawno przepisywałam. Mineło kilkanaście lat i nie wiem czy nadal działa..?

Poprzedni
            • janus50 Re: prośba o interpretację 08.06.15, 14:38
              Witaj ponownie
              1galina11 napisał(a):

> Witam panie Januszu, widzę z powyższych dyskusji ze nie wszystko ujęłam
              > podję w takim razie jeszcze dodatkowe dane męża wynikające z imienia i nazwika
              > /akt urodzenia
              > A-2,D-1,E-1,G-1,I-2,J-1,K-1,R-1,S-2,U-1,W-1,Z-1

Przed bierzmowaniem miał wibracje imienne 1-2-3. Są to poprawne i dość dynamiczne wibracje imienne. Co do braków, to obok szóstki brak jest mu także dwójek. Ma co prawda literę K w zawartości, jednak należy pamiętać, że K to 11 a jedenaście nie posiada typowych aspektów dwójkowych, więc należy taki układ traktować jako brak. Gdy wszedł w swój trzeci szczyt automatycznie zaczął również działać trzeci czarny szczyt o wibracji dwa a to w kontekście braku dwójek będzie przynosić negatywy dwójek - depresyjność, zaniżanie wartości własnej, brak wiary we własne siły, brak siły przebicia itp.
              Ponadto, po pozyskaniu imienia z bierzmowania, jego wibracje imienne zmieniły się na 7-8-6, dość pasywne, zachowawcze. To z kolei, w kontekście braku siódemek bedzie przynosić negatywy siódemki a w połączeniu ze wspomnianym problemem dwójkowym, będzie działać silnie zamykająco.
              Warto by było więc uzupełnić braki i oczywiście ustawić wibracje na bardziej dynamiczne.

> Od dwóch latmąż jest po bierzmowaniu , w prawdzie z imieniem się nie utożsamia
              > ale pewnie to ono zaważyło również w dużej mierze na jego stanie...
              > A-1,E-1,K-1,R-1,M-1

> Czy jego stan sie poprawi ?Czy to stan przejściowy ?

W ogólnym zarysie układ pozostanie niezmienny. Oczywiście będą okresy lepsze i gorsze, wynikające chociażby z aktualnych tranzytów planetarnych, nie mniej jednak trwałych zmian nie widać, przynajmniej do 53 roku życia kiedy to wejdzie w swój czwarty, bardzo dynamiczny szczyt, o wibracji 5.

> Czy powinnam być przygotowana na rozstanie?

W twojej drodze życia nie my wyraźnych wskazówek rozstania. Natomiast w jego drodze życia, gdy pozostaje w cyklu 5 i jednocześnie szczycie sześć oraz wspomnianym czarnym szczycie dwa jak również niełatwymi wibracjami imiennymi i brakiem 2 i 7, może się budować odczucie, że musi coś zmienić (cykl 5), bo czuje się sfrustrowany, czuje marazm i zastój. Nie będzie szukał winy u siebie ale u innych (negatyw 7), będzie czuł się wciąż niedoceniany i pomijany (negatyw 2), dlatego może poszukiwać sytuacji i osób, które te deficyty mu uzupełnią. Może to doprowadzić do poważnego kryzysu w związku - choć oczywiście nie musi.

> Podaję również swoją datę 6.04.1972?
              > Mąż 1/ ja 2 /11
              > u mnie Ew 7,Ez 3,Cel 1 mam dodane jeszcze po analizie dwa imiona ale jedno z ni
              > ch dawno przepisywałam. Mineło kilkanaście lat i nie wiem czy nadal działa..?

Twoje wibracji imienne po zmianie numerologicznej - 7-3-1. Nie pojmuję dlaczego urodzeniowej dwójce dano takie zamykające wibracje. Rozumiem, że siódemka wynika z samogłosek. Bo gdyby to było 3-7-1 to jeszcze nie jest tak źle...
              Czy to dalej działa, trudno powiedzieć. Nie wiem jak pracowałaś dodanymi imionami, czy dodane imiona zostały przez ciebie emocjonalnie zaakceptowane, przyswojone. Generalnie, przy twojej urodzeniowej 2/11, wibracje 7-3-1 powinny przynieść spore skłonności do dołów psychicznych, kompleksów, izolacji emocjonalnej.
              Pozdrawiam

• 1galina11 Re: prośba o interpretację 09.06.15, 09:35
                układ 7 3 1 wynika z moich imion tj. przed analizą portretu ( może niezbyt precyzyjnie sie wyraziłam) dotego ukladu mam dodane imie Balladyna co daje 1 9 1. To jest imię które w pełni zaakceptowałam i przepisywałam bardzo skrupulatnie - musi działaćsmile
                Jest jeszcze imię którego nie czuję , ale chciałam coś przełamać w nawiązaniu do męza stanu ,o jego nie stać na przepisywanie imion jest to imię Genoveva..... co daje układ 9 2 2
                Ale rozumiem że ta kombinacja nie działa. Zastanawiałam się też nad układem 9/8/8 w związku z 8 w 3 szczycie i co z a tym idzie rozpoczęciem nowej działalności i polepszenia sytuacji finansowej, bo chyba to ja zacznę utrzymywać dom ... Mąż także mniej pracuje ostatnioo. Reasumując to przełomowy czas i na wszystko musze być przygotowana. Jaki układ bedzie dobry dla mojego męża? Może przynajmniej bedę do niego mówić w imieniu o otwierającej wibracji np; 9/3/3?

• janus50 Re: prośba o interpretację 11.06.15, 11:39
                  Witaj ponownie
                  1galina11 napisał(a):

> układ 7 3 1 wynika z moich imion tj. przed analizą portretu ( może niezbyt pre
                  > cyzyjnie sie wyraziłam) dotego ukladu mam dodane imie Balladyna co daje 1 9 1.
                  > To jest imię które w pełni zaakceptowałam i przepisywałam bardzo skrupulatnie -
                  > musi działaćsmile

To bardzo dobry układ i jeśli zaakceptowałaś to imię jako kolejne swoje imię to z pewnością działa.

> Jest jeszcze imię którego nie czuję , ale chciałam coś przełamać w nawiązaniu
                  > do męza stanu ,o jego nie stać na przepisywanie imion jest to imię Genoveva....
                  > . co daje układ 9 2 2

To imię jest sztucznie skorygowane, dopasowane do potrzeb przez numerologa. Takie imiona rzadko są akceptowane przez naszą podświadomość. Nie potrafię zrozumieć takich działań, szczególnie w kontekście wibracji 9-2-2. To wibracje oddania, rezygnacji z osobistych dążeń, zależności, podporządkowania. Dobre mogą być dla kogoś kto chce się realizować jako osoba w rodzaju Matki Teresy... Wszystko dla innych nic dla siebie...

> Ale rozumiem że ta kombinacja nie działa.

Nie powinna, oby.

Zastanawiałam się też nad układem
                  > 9/8/8 w związku z 8 w 3 szczycie i co z a tym idzie rozpoczęciem nowej działal
                  > ności i polepszenia sytuacji finansowej, bo chyba to ja zacznę utrzymywać dom .

Z jednej strony to poprawne wibracje, jednak dziewiątka w dążeniach duszy będzie sprawiać, że bardziej będziesz się interesowała by zaspokoić innych, niż własne potrzeby. W kontekście poprawienia finansów nie są optymalne.

> .. Mąż także mniej pracuje ostatnioo. Reasumując to przełomowy czas i na wszys
                  > tko musze być przygotowana. Jaki układ bedzie dobry dla mojego męża? Może przy
                  > najmniej bedę do niego mówić w imieniu o otwierającej wibracji np; 9/3/3?

Istotne jest by wypełnić braki. 9-3-3 to wibracje otwierające ale jednocześnie przynoszące niefrasobliwość, powierzchowność, chęć spędzania czasu na przyjemnościach.
                  Jeśli jest zdołowany to powinien otrzymać wibracje, które go zdynamizują, dadzą poczucie wartości, odwagę, siłę przebicia...
                  No i powinien sam podjąć decyzję o zmianie, nie musi przepisywać, może pracować w inny sposób.

Pozdrawiam

>
                  • 1galina11 Re: prośba o interpretację 13.06.15, 12:45
                    jak inaczej powienin pracować z nowym imeniem...?
                    ikto w warszawie może mu w tej materii pomóc?
                    Ja korzystałam( dawnooo temu) z usług pani Żółczyńskiej, ale kogoś innego bym teraz jednak wolała odwiedzić.
                    A czy pan nie przyjmuje takicjh zleceń ?

• janus50 Re: prośba o interpretację 14.06.15, 16:15
                      Witaj ponownie
                      1galina11 napisał(a):

> jak inaczej powienin pracować z nowym imeniem...?
                      > ikto w warszawie może mu w tej materii pomóc?
                      > Ja korzystałam( dawnooo temu) z usług pani Żółczyńskiej, ale kogoś innego bym
                      > teraz jednak wolała odwiedzić.

Ja z pełną odpowiedzialnością mogę polecić Panią Łukiewską z Bydgoszczy - numerologia.net.pl

> A czy pan nie przyjmuje takicjh zleceń ?

Ja nie przyjmuję żadnych zleceńsmile Numerologia nie jest dla mnie sposobem zarabiania na życie.

Pozdrawiam

>
                      >
                      • 1galina11 Re: prośba o interpretację 14.06.15, 19:48
                        Mam jeszcze pytanie odnśnie do tego co wpływa na dobrze ustawioną nazwe firmy?

Rozumiem że date rejestracji firmy sumuję z nazwą firmy ( ale z nazwą firmy zarejestrowanej tj tę która widnieje w dokumentach...? ), bo np chcę mieć sklep który będzie miał swoją nazwę, i wtedy sumuję wszystko plus moja wibracja ?
                        I czy nazwa firmy na 8 zale wynikająca z liczb 5 i 3 jest tak samo ok ?
                        • janus50 Re: prośba o interpretację 17.06.15, 11:38
                          Witaj ponownie
                          1galina11 napisał(a):

> Mam jeszcze pytanie odnśnie do tego co wpływa na dobrze ustawioną nazwe firmy?
                          >
                          > Rozumiem że date rejestracji firmy sumuję z nazwą firmy ( ale z nazwą firmy zar
                          > ejestrowanej tj tę która widnieje w dokumentach...? ),

Tak, datę rozpoczęcia działalności, wpisaną w dokumenty rejestrowe, sumujemy z pełną nazwą zapisaną w dokumentach rejestrowych.

bo np chcę mieć sklep k
                          > tóry będzie miał swoją nazwę, i wtedy sumuję wszystko plus moja wibracja ?

Nazwy firmy nie sumujemy z naszymi wibracjami osobistymi.
                          Najbardziej istotna jest pełna nazwa. Oczywiście, bardzo dobrze będzie, jeśli nazwa skrócona będzie miała także korzystną wibrację albo chociaż nie będzie miała niekorzystnej wibracji.

> I czy nazwa firmy na 8 zale wynikająca z liczb 5 i 3 jest tak samo ok ?

Nazwy firmy nie rozbijamy na spółgłoski i samogłoski. Istotna jest całkowita suma liter. Ważne aby podliczba, z której wynika wibracja nazwy, nie była jakaś skrajnie niekorzystna, chociaż z założenia daje się sprzyjające biznesowi wibracje, np. 1, 3 lub 8 a tutaj nie ma żadnych koszmarów.

Pozdrawiam
                          • 1galina11 Re: prośba o interpretację 22.07.15, 17:58
                            Witam ponownie, powracam z wczesniej zadanym pytaniem.
                            Jak pracowac z nowo nadanym imieniem?
                            Z tego co wiem to zwykle sie je przepisuje albo zmienia w dukumentach.
                            Czy istnieja jeszcze inne sposoby?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka