Dodaj do ulubionych

pytanie do Pana Janusza

22.06.15, 21:53
Dziekuje bardzo za wczesniejsze odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie.mowil Pan, że osoba urodzona 02.08.1986 jest w stanie ulozyc sobie zycie z osoba 28.09.1993 i wlasnie mam pytanie- z kim ta strasza osoba ma lepsze szanse na zwiazek z osoba 28.09.1993 czy moze 02.06.1991?
Bardzo prosze o odpowiedz i pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • olawasz Re: pytanie do Pana Janusza 23.06.15, 12:41
      wkradł się błąd, przepraszam chodzi o 07.06.1991. pozdrawiam smile
    • janus50 Re: pytanie do Pana Janusza 24.06.15, 12:58
      Witaj ponownie
      olawasz napisał(a):

> Dziekuje bardzo za wczesniejsze odpowiedzi. Mam jeszcze jedno pytanie.mowil Pan
      > , że osoba urodzona 02.08.1986 jest w stanie ulozyc sobie zycie z osoba 28.09.1
      > 993 i wlasnie mam pytanie- z kim ta strasza osoba ma lepsze szanse na zwiazek z
      > osoba 28.09.1993 czy moze 02.06.1991?
      > Bardzo prosze o odpowiedz i pozdrawiam smile

Pytanie czego oczekujesz po takim związku?
      Jeśli pragniesz stabilności, domu, rodziny, bezpieczeństwa, to z pewnością osoba z 7-6-1991 ma szansę tobie to zaoferować. Jest ona urodzeniowym 6/33, typowe 6/33 zawsze na pierwszym miejscu stawia dom i rodzinę, potrafi się temu całkowicie oddać, podejmować odpowiedzialność i brać na swoje barki wszelkie troski. Niekorzystnym aspektem takiego związku może być okoliczność, że to oddanie i poświęcenie zwykle popada w nadopiekuńczość i osoba taka jest przekonana, że tylko i wyłącznie ona wie najlepiej co dla kogo jest właściwe a co nie. Potrafi całkowicie zdominować najbliższych i zaprowadzić w rodzinie rządy silnej ręki, graniczące czasami z terrorem.
      Na korzyść przemawia także okoliczność, że dzień urodzenia 7 jest harmonijny z twoją urodzeniową siódemką ale także twój pierwszy czarny szczyt 6 tworzy zgodność z 6/33.
      Pozdrawiam
      • olawasz Re: pytanie do Pana Janusza 24.06.15, 13:44
        Dziękuje za odpowiedź. A czy z ta drugą osobą czyli 28.09.1993 sa tez jakies elementy w numerologi "łączace"? Oczywiscie, że zalezy mi na stabilności, ale mysle ze wlasnie z tą osobą rowniez jestem w stanie taki związek stworzyć, ale wlasnie chce poznac Pana zdanie jak to wyglada w numerologi?
        Pozdrawiam i dziękuję
        • janus50 Re: pytanie do Pana Janusza 26.06.15, 13:47
          Witaj ponownie
          olawasz napisał(a):

> Dziękuje za odpowiedź. A czy z ta drugą osobą czyli 28.09.1993 sa tez jakies el
          > ementy w numerologi "łączace"? Oczywiscie, że zalezy mi na stabilności, ale mys
          > le ze wlasnie z tą osobą rowniez jestem w stanie taki związek stworzyć, ale wla
          > snie chce poznac Pana zdanie jak to wyglada w numerologi?

Tak, są takie elementy. To przede wszystkim wibracje urodzeniowe 7 i 5, które są harmonijne. Ich zgodność dotyczy jednak w ogromnej mierze emocji. Nic więc dziwnego, że czujesz pewien magnetyzm do tej osoby.
          Osoba ta, będąc urodzeniową piątką, z dnia urodzenia 1 i w cyklu 9 nie jest zainteresowana budowaniem trwałego związku, w sensie rodziny, dzieci, domu itp. Wspomniany układ jest bardzo nastawiony na niezależność, niechęć do ograniczeń, zobowiązań, odpowiedzialności.
          W moim przekonaniu, taki układ nie daje podstaw by oczekiwać tutaj stabilnego i perspektywicznego związku. Oczywiście powyższe wyłącznie w oparciu od datę urodzenia.
          Pozdrawiam

> Pozdrawiam i dziękuję
          • olawasz Re: pytanie do Pana Janusza 05.07.15, 23:52
            Dziekuje bardzo za odpowiedz. Prosze mi jeszcze powiedziec. Jak do tej daty 28.09.1993 ma sie ta podobno szczesliwa 41? wink
            Pozdrawiam
            • janus50 Re: pytanie do Pana Janusza 13.07.15, 13:23
              Witaj ponownie
              olawasz napisał(a):

> Dziekuje bardzo za odpowiedz. Prosze mi jeszcze powiedziec. Jak do tej daty 28.
              > 09.1993 ma sie ta podobno szczesliwa 41? wink
              > Pozdrawiam

41 to osoba, która zawsze spada na cztery łapy. Kiedy dopadną ją jakieś niekorzystne okoliczności zawsze jakoś udaje się jej wywinąć...
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka