Dodaj do ulubionych

Ślub siostry

20.07.15, 20:28
Drogi Panie Januszu,

Piszę do Pana w imieniu mojej siostry, która 29.08.2015 planuje wziąć ślub. Ślub ten ma być niewielką i raczej tylko formalną uroczystością, więc w razie czego nie będzie problemu, aby ewentualnie zamienić jego datę na bardziej korzystną. To, co nie podoba mi się na pierwszy rzut oka, to sama wibracja dnia ślubu-9. Ponadto nie jestem przekonana, czy 7 rok osobisty, w którym jest teraz moja siostra, jest najlepszym momentem na zawarcie małżeństwa... Ponieważ moja wiedza na ten temat jest zbyt mała, dlatego -w imieniu mojej siostry- zwracam się do Pana z prośbą o przyjrzenie się poniższym datom urodzenia i zasugerowanie, jak najlepszego terminu ślubu (siostra:30.05.1970, partner siostry:26.08.1965)
Z góry bardzo Panu dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Agnieszka

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Ślub siostry 29.07.15, 13:23
      Witaj
      freyja01 napisała:

> Drogi Panie Januszu,
      >
      > Piszę do Pana w imieniu mojej siostry, która 29.08.2015 planuje wziąć ślub. Ślu
      > b ten ma być niewielką i raczej tylko formalną uroczystością, więc w razie czeg
      > o nie będzie problemu, aby ewentualnie zamienić jego datę na bardziej korzystną
      > . To, co nie podoba mi się na pierwszy rzut oka, to sama wibracja dnia ślubu-9.
      > Ponadto nie jestem przekonana, czy 7 rok osobisty, w którym jest teraz moja si
      > ostra, jest najlepszym momentem na zawarcie małżeństwa... Ponieważ moja wiedza
      > na ten temat jest zbyt mała, dlatego -w imieniu mojej siostry- zwracam się do P
      > ana z prośbą o przyjrzenie się poniższym datom urodzenia i zasugerowanie, jak n
      > ajlepszego terminu ślubu (siostra:30.05.1970, partner siostry:26.08.1965)

Układ nie jest taki zły. Siódemkę można w tym przypadku potraktować jako neutralną. Pozostałe elementy są jednak korzystne.
      Ona Rok osobisty 7. Miesiąc osobisty 6 - bardzo korzystnie i dzień osobisty 8 - również korzystny.
      On RO 6 - super, MO 5 - korzystnie, DO 7 - neutralnie.
      Wibracja uniwersalna roku nie ma w tym przypadku znaczenia.

Pozdrawiam

> Z góry bardzo Panu dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
      >
      > Agnieszka
      >
      >
      • freyja01 Re: Ślub siostry 29.07.15, 14:32
        Ufff... Bardzo mnie Pan uspokoił smile
        Dziękuję, pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka