12.08.15, 11:28
Panie Januszu,
Mam ogromną prośbę o porównanie dwóch osób (15.05.1995 i 03.06.1982)

Starałbym się zrobić to samodzielnie, ale nie jestem pewien w jaki sposób powinienem dokonać tego typu analizy, oprócz porównania zależności między 8 i 11.

Pozdrawiam serdecznie

Obserwuj wątek
    • janus50 Re: związek 22.08.15, 15:55
      Witaj
      dawidbrooklyn napisał(a):

> Panie Januszu,
      > Mam ogromną prośbę o porównanie dwóch osób (15.05.1995 i 03.06.1982)
      >
      > Starałbym się zrobić to samodzielnie, ale nie jestem pewien w jaki sposób powin
      > ienem dokonać tego typu analizy, oprócz porównania zależności między 8 i 11.

Dwójka z ósemką mogą stworzyć zgodny związek, obie te wibracje są harmonijne i dobrze spełniają się w aspektach materialnych, co stwarza pole do wspólnych działań.
      Oczywiście nie tylko wibracje urodzeniowe bierzemy pod uwagę. Bardzo ważne są także pozostałe elementy.
      Wibracja dnia urodzenia - 6 i 3 są także ze sobą harmonijne, co jest bardzo korzystne, jednak nie są harmonijne z wibracją dnia urodzenia drugiej osoby, tutaj trójka z dnia urodzenia jest w konflikcie z ósemką urodzeniową.
      Przeszkodą do zbudowania trwałego, perspektywicznego związku może być fakt, że młodsza osoba jest w cyklu 5 do swojego 29 roku życia, co może budować niechęć do trwałego wiązania się. Z kolei osoba starsza, bardzo pragnie budować trwałą stabilną relację - wskazuje na to urodzeniowa dwójka, jednak pozostaje do 34 roku życia w szczycie 9, który bywa niepomyślny w kontekście tworzenia trwałych relacji osobistych.
      Generalnie, obie osoby mogą na poziomie emocjonalnym być bardzo sobie bliskie, doskonale czuć się ze sobą, jednak zbudowanie trwałego związku będzie trudne.
      Pozdrawiam

>
      > Pozdrawiam serdecznie
      >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka