joa79 11.09.21, 19:09 Witam Pani Tereso, mam pytanie odnośnie mojego związku i dat z nim związanych: ślub 01.10.2005, daty ur: moja 21.08.1979, męża 20.02.1980. Z góry dziękuję za wyznaczenie kierunku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresa.numerolog Re: Do Pani Teresy numerolog 11.09.21, 21:00 Witam Pani Joan79, czy pamięta Pani datę Waszego poznania w realu/necie, datę oświadczyn, datę zaręczyn, daty dot. wspólnego zamieszkania oraz ew. inne daty bardzo ważne emocjonalnie dla Pani/Was? Jeśli nie byłaby Pani pewna którejkolwiek z tychże dat, to proszę podać taką „niepewną” datę i napisać o swoich wątpliwościach. Odpowiem na Forum, ale proszę w e-mailu do mnie (teresa.numerolog@gmail.com) podać daty urodzenia Dzieci [e-mail z datami urodzenia Dzieci niezwłocznie usunę]. W e-mailu proszę też odpowiedzieć na pytanie: czy Mąż w ponadprzeciętnym stopniu/zakresie utrzymuje bliskie relacje ze swoimi Krewnymi, np. z liczną Rodziną? Pozdrawiam serdecznie, Teresa Odpowiedz Link
teresa.numerolog Re: Do Pani Teresy numerolog 12.09.21, 18:47 Odpowiedzi udzieliłam jednak poza Forum... Teresa Odpowiedz Link