anulla6 27.11.05, 12:23 witam . czy mam sznsę na spełniony związek ,czy też mam pogodzić się z samotnością.- moja data ur 27.08.63.proszę bardzo o odpowiedź.ania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: ania 28.11.05, 21:22 z dnia urodzenia 9 Masz silną wolę. Twoim życiem kierują duże emocje. Możesz być bardzo dobrym prawnikiem, wydawcą, pisarką. Należysz do świata, dlatego masz trudności w małżeństwie, dziewiątki powinny żyć dla świata i zazwyczaj nie mają życia osobistego. W zawarciu małżeństwa unikaj cyklu 9, bo grozi to rozwodem. Dużo doświadczasz zmian w życiu. z całej daty 9 Miłość uniwersalna, bezinteresowność – życie dla ludzi. Pozbądź się uprzedzeń rasowych i narodowościowych. Służ całemu światu. Nie staraj się być pierwszym – staraj się być ostatnim. Do niczego proszę się nie przywiązywać. Rozdawaj miłość i współczucie. Do 9-go każdego miesiąca nie zaczynaj żadnych spraw. 9-tki to dzieci szczęścia, nie ma takiej przeszkody, której by nie pokonali. Są w stanie zrealizować każdą swoją myśl. Pozytywy: miłość do świata, braterstwo, miłosierdzie, dobroczynność, bezinteresowna praca, filantropia, humanizm, współczucie, szczodrość, szerokie poglądy. Negatywy: emocjonalność, egocentryzm, sentymentalizm, niepraktyczność, lekkomyślność, próżniacze marzenia, rozrzutność, marnotrawstwo. aktualnie znajdujesz się od 28 do 56 roku życia w cyklu 9 i w towarzyszącym temu cyklowi szczycie 9, oznacza on niesamowita realizację w życiu zawodowym i społecznym ale niestety bardzo duże porażki w życiu uczuciowym. Jedynym rozwiązaniem jest znalezienie partnera o mistrzowskiej wibracji 33, wtedy nigdy cie nie zostawi i będziecie szczęśliwi na zawsze. Pozdrawiam Odpowiedz Link