Dodaj do ulubionych

Prosba do Janus50

16.12.05, 23:43
Chciałabym prosic o interpretacje numerologiczną -ostatnio ,a własciwie cały
ostatni rok był dla mnie duzym wyzwaniem emocjonalnym ,jestem bardzo
zmęczona ...Chcialabym zapytac czy nowy rok bedzie podobny do poprzedniego
dla mnie ,oraz ogólnie - co mówia o mnie liczby ? dziekuję...
-ania
Obserwuj wątek
    • ankalin Re: Prosba do Janus50 17.12.05, 01:36
      P.S. zapomniałam napisać swoją datę urodzenia 8.02.1964
      • janus50 Re: Prosba do Janus50 18.12.05, 12:51
        z dnia urodzenia 8
        Jesteś twórcą. Zajmij się jednym zawodem, zdecyduj się na jeden kierunek
        działalności, mającej charakter społeczny. Nie zakładaj spółki na równych
        prawach. Do przodu w działaniu pcha Cię wewnętrzny przymus. Lubisz posiadasz
        książki, ale ich nie czytasz. Jesteś hojny. Lubisz zwracać na siebie uwagę
        innych. Ważne jest dla Ciebie posiadać idealną rodzinę, zauważaną przez
        innych.
        z całej daty 3
         REALIZACJA
        Dziel się wiedzą, bądź przydatną dla innych. Rozdając wiedzę, stajesz się
        światłem dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być związaną ze sztuką, ze
        wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym. Największym środkiem
        twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze, gdy przy tobie są
        ludzie.
        aktualnie w drugim szczycie 1, który potrwa do 42 roku życia
        Duża aktywność, zmiany, chęć samodzielnego działania, umacnianie wewnętrznej
        indywidualności i szanowanie niezależności. Chęć wyrzeczenia się wszelkich
        represji. Można wiele rzeczy zaczynać i nie kończyć.
        następnie wchodzisz w trzeci szczyt 2
        Szczyt bardzo dobry dla pracy zbiorowej. Rozwija wewnętrznie. Ucz się harmonii
        i dyplomacji z otoczeniem.
        jednocześnie znajdujesz się do 56 roku życia w drugim cyklu 8
        w tym cyklu jesteś zainteresowana praktyczną stroną życia. Duże i dużo
        przedsięwzięć związanych z pieniędzmi. Budowanie własnej stabilizacji.
        twój rok 2005 charakteryzował się wibracją 8 - a więc duże parcie na sprawy
        związane z pomnażaniem wartości materialnych.
        2006 to twój rok o wibracji 9 - dogodny do kończenia różnych spraw.
        moim zdaniem, duża ilość emocji, którą miałaś w mijającym roku była wynikiem
        nałożenia się trzech wibracji cykl 8 - szczyt 1 i rok 8 a więc dużo się działo
        na niwie zawodowej a cierpiała na tym pewnie rodzina dla której nie miałaś zbyt
        wiele czasu...
        twoje czarne szczyty: 6 - to idealizm w krzywym zwierciadle, brak poszanowania
        dla cudzych poglądów, narzucanie innym swoich racji, gadulstwo,
        nadopiekuńczość, tendencje do drobnomieszczaństwa.
        Pozdrawiam

• ankalin Re: Prosba do Janus50 18.12.05, 14:42
          Serdecznie dziekuję smile.
          Moje emocje w poprzednim roku ,dotyczyły oprocz spraw typowo zawodowych ,które
          mimo wszystko nie sa tak wazne dla mnie ,rowniez własnie kontaktów
          międzyludzkich .Wydaje mi sie ,że pozbyłam sie obecności osoby ,która z jednej
          strony była mi b. potrzebna, a z drugiej bardzo mocno oszukiwała .Odciełam sie
          od tej znajomości ,ale sama nie wiem do końca czy był to mój wybór ,czy - no
          własnie -tak miało być ,bo było zapisane gdzies tam ....
          Jeszcze raz bardzo dziekuję i zyczę z okazji zbliżających się już wielkimi
          krokami Świąt - wszystkiego najjjj...zdrowia i spokoju w gronie najbliższych..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka