Dodaj do ulubionych

Co mówi moja data urodzenia

17.12.05, 13:35
Chciałabym dowiedzieć się czy moja data urodzenia (9.10.1977 r.).Czy na jej podstwie mozna określic co czeka mnie w przyszłości? Chodzi mi głównie o uczuciową sferę mojego zycia, bo jakos ostanio kiepsko mi się układa i nie mogę znaleźć odpowiedniego pratnera. Jes co prawda ktoś na kim bardzo mi zależy, ale on chyba nie odwzajemnia moich uczuć (jego data urodzniea 21.12.1977 r.)
Obserwuj wątek
    • agatak7 Re: Co mówi moja data urodzenia 20.12.05, 11:02
      Bardzo proszę o powiedzenie mi czegoś o mojej dacie urodzenia.
      Z góry uprzejmie dziękujęsmile
    • janus50 Re: Co mówi moja data urodzenia 20.12.05, 12:50
      9.10.1977
      z dnia urodzenia 9 Masz silną wolę. Twoim życiem kierują duże emocje. Możesz
      być bardzo dobrym prawnikiem, wydawcą, pisarką. Należysz do świata, dlatego
      masz trudności w małżeństwie, dziewiątki powinny żyć dla świata i zazwyczaj nie
      mają życia osobistego. W zawarciu małżeństwa unikaj cyklu 9, bo grozi to
      rozwodem. Dużo doświadczasz zmian w życiu.
      z całej daty 7
      ROZWÓJ WEWNĘTRZNY, ZROZUMIENIE UKRYTYCH PRAWD, WTAJEMNICZENIE. Poznaj najwyższe
      arkana „Dawnej Wiedzy”. Przeznaczony jesteś na doradcę lub kapłana. BĘDZIESZ
      SAMOTNY WŚRÓD TŁUMU (samotność potrzebna do realizacji 7). Nie gromadź dóbr
      materialnych, – kto straci w życiu materialnym, narodzi się w duchowym. Niczego
      nie szukać, przyjmować to, co niesie życie. Aby zrozumieć świat istniejący poza
      zmysłami, aby zrozumieć siebie, wskazana jest MEDYTACJA.
      ZNAJDZIESZ SIEBIE POZA ŚWIATEM W CICHYM MIEJSCU (ciche jezioro medytacyjne).
      Żywiołem 7 WODA CICHA I GŁĘBOKA
      Negatywne cechy wibracji 7: upierdliwość, sarkazm, ironia, znajdowanie winy u
      innych, próżniactwo, złośliwość, chytrość, podłość, oziębłość w stosunku do
      innych.
      Ostrzeżenie – 7–ki najczęściej popadają w nałogi. 7 jest najlepszym złodziejem.
      Dla mężczyzny 7 w związku najważniejszy jest seks, a co do pracy najlepsze
      rezultaty osiągają pracując na własny rachunek. Nigdy nie powinny angażować się
      w spółki.
      od października 2005 weszłaś w drugi cykl 9
      Dla siebie mało dla innych wszystko. Nie szukaj miłości osobistej, bo 9 należy
      do świata. W tym cyklu można bardzo wiele osiągnąć na polu zawodowym i
      społecznym, niestety związki kończą się porażką. Małżeństwo rzadko jest trwałe
      ale istnieje wyjątek kiedy towarzysz życia będzie urodzeniowym 33 lub
      przejdzie transformację numerologiczną i w jego wibracjach własnych znajdzie
      się 33.
      jednocześnie do 29 roku życia w pierwszym szczycie 1
      Duża aktywność, zmiany, chęć samodzielnego działania, umacnianie wewnętrznej
      indywidualności i szanowanie niezależności. Chęć wyrzeczenia się wszelkich
      represji. Można wiele rzeczy zaczynać i nie kończyć.
      twoje czarne szczyty to: 3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do
      gburstwa albo do gadulstwa. 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze
      używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół
      własnych doświadczeń. 8 - Jest to ostrzeżenie na planie materialnym – tzw skąpy
      fanatyk pieniędzy. Niebezpieczeństwem dla ciebie jest dążenie do władzy za
      wszelką cenę, jak również lekceważenie lub zbytnie przywiązywanie się do spraw
      materialnych. Wierzysz w to, że tylko pieniądze przynoszą wolność i tylko stan
      posiadania określa twoje życie.
      21.12.1977
      z dnia urodzenia 12
      Liczba 12 jest odpowiednikiem 3, ale realizuje się inaczej, ponieważ jest to
      najszlachetniejsza liczba w numerologii.
      Posiadasz dar argumentacji i przekonywania. Kochasz życie, ruch, działanie,
      jest w tobie dużo uroku osobistego. Jesteś błyskotliwy i zrównoważony. Jesteś
      dobrym aktorem w życiu i na scenie. Ideały posiadasz niepospolite. 12 posiada
      duże poczucie formy i przestrzeni, jeżeli będziesz miał jeszcze jedno 3 w dacie
      urodzenia, możesz być znakomitym architektem. Często 12 – ki stają na czele
      palestr adwokackich.
      z całej daty urodzenia 3
      Dziel się wiedzą, bądź przydatnym dla innych. Rozdając wiedzę, stajesz się
      światłem dla innych. Przeznaczeniem Twoim jest być związanym ze sztuką, ze
      wszystkim, co piękne i harmonijne, co daje radość innym. Największym środkiem
      twojego przekazu jest słowo. Wszędzie się czujesz dobrze, gdy przy tobie są
      ludzie.
      21 grudnia 2005 wchodzi w drugi cykl 3 (zresztą identyczny z pierwszym)
       W tym cyklu doskonalisz swoją osobowość. Gdzie się nie znajdziesz jest to
      okres beztroski, dużo przyjaciół, dużo znajomych. Ciesz się życiem, pomagaj
      innym. Jest to najlepszy okres dla osób, które wykonują zawody artystyczne.
      Wolno ci dużo mówić i o wszystkim. Największe osiągnięcia dzięki kontaktom
      społecznym. W grę mogą wchodzić, romanse i flirty, oprócz stałego związku.
      jednocześnie do 33 r życia w pierwszym szczycie 6
      Może dotyczyć konfliktu psychiczno-moralnego z rodzicami związanym z tym, co
      się dzieje w domu, lub może oznaczać małżeństwo we wczesnym wieku spowodowane
      niezaplanowaną ciążą.
      czarne szczyty: 3 -  to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do
      gburstwa albo do gadulstwa.
      Pozdrawiam
      • agatak7 Re: Co mówi moja data urodzenia 20.12.05, 17:46
        Dziękuję bardzo. Wiele rzeczy się zgadza.
        Chociaż troszke mnie przestraszyeś tą miłością " Nie szukaj miłości osobistej, bo 9 należy do świata", " W tym cyklu można bardzo wiele osiągnąć na polu zawodowym i społecznym, niestety związki kończą się porażką."
        Czy to oznaczaże pozostanę samotna?
        • agatak7 Re: Co mówi moja data urodzenia 21.12.05, 08:03
          Janusz50 proszę powedz coś jeszcze na temat mojego zycia uczuciowego, żeżeli
          portafisz. Z góry bardzo dziekujęsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka