koaa 28.08.03, 23:14 Byłaś na tym pokazie Astronomicznym w W-wie - a jak tak to napisz czy warto ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silvanca Re: Silvanca!!! - OBECNA!!! 28.08.03, 23:20 koaa napisał: > > Byłaś na tym pokazie Astronomicznym w W-wie - a jak tak to napisz czy warto ? > nie bylam bo masa chrum byla na niebosklonie.. jak dobrze pojdzie to jutro pojade a co? masz chec sie wybrac? Odpowiedz Link
koaa Re: Silvanca!!! - OBECNA!!! 28.08.03, 23:27 silvanca napisała: Tak się zastanawiam ale w piątek gram w kosza do 20 to chyba się nie wyrobię ale 2 września może się uda:)))) A jak długo trwa cała bajka bo o 23 muszę być na wilanowskiej? Odpowiedz Link
silvanca Re: Silvanca!!! - OBECNA!!! 28.08.03, 23:30 koaa napisał: > silvanca napisała: > > Tak się zastanawiam ale w piątek gram w kosza do 20 to chyba się nie wyrobię > ale 2 września może się uda:)))) A jak długo trwa cała bajka bo o 23 muszę być > na wilanowskiej? > nie wiem ile to trwa.. ale 2-go to nie bardzo.. bo bede imprezowac :-) i winko domowe pic litrami.. ululam sie jak zloto.. :-)) Odpowiedz Link
koaa Re: Silvanca!!! - OBECNA!!! 28.08.03, 23:32 A jakie winko bo u mnie chodzi z winogron a jak wróce ze wsi z towarem to wstawie jabola:)))))) Odpowiedz Link
silvanca Re: Silvanca!!! - OBECNA!!! 28.08.03, 23:34 koaa napisał: > A jakie winko bo u mnie chodzi z winogron a jak wróce ze wsi z towarem to > wstawie jabola:)))))) z winogronek.. la la laaaa.. na sama mysl mi sie geba smieje :-)) a wali po lbie..! ojoj!! Odpowiedz Link
koaa Re: Silvanca!!! - OBECNA!!! 28.08.03, 23:41 silvanca napisała: > koaa napisał: > > > A jakie winko bo u mnie chodzi z winogron a jak wróce ze wsi z towarem to > > wstawie jabola:)))))) > > z winogronek.. la la laaaa.. na sama mysl mi sie geba smieje :-)) > a wali po lbie..! ojoj!! Ja właśnie wytoczyłem z baniaka troche gronowego (pierwszy spróbunek) ale jeszcze młodw 1,5 miesiąca - nie za bardzo klarowne (wiesz może jak można sklarować wino ? bo w mojej starej książce polecaja azbestem ale to troche niezdrowo:))))) Odpowiedz Link
silvanca Re: Silvanca!!! - OBECNA!!! 28.08.03, 23:49 koaa napisał: > Ja właśnie wytoczyłem z baniaka troche gronowego (pierwszy spróbunek) ale > jeszcze młodw 1,5 miesiąca - nie za bardzo klarowne (wiesz może jak można > sklarować wino ? bo w mojej starej książce polecaja azbestem ale to troche > niezdrowo:))))) jestem dobra w smakowaniu winka :-)) ale na razie na tym koniec.. chociaz planuje w tym roku rozpoczac edukacje dopytam specjalistki i dam znac, ale to jutro Odpowiedz Link