Dodaj do ulubionych

czy to 13 ?

28.12.05, 18:53
Drogi Januszu!Moja data urodzenia; 13.08.1949.Co mnie ogranicza w
kontaktach .Jestem sama od wielu lat i nie mogę znaleźć partnera.Czy to 13
mnie hamuje?Proszę o odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • lzygan Re: czy to 13 ? 28.12.05, 19:33
      to jest raczej pytanie do astrologa, numerologia sięga głębiej, jeśli chodzi o
      nasze związki z innymi ludźmi to lepiej jest sięgnąć do astrologii

pozdrawiam
    • janus50 Re: czy to 13 ? 29.12.05, 13:10
      Witaj
      13-8-1949
      z dnia urodzenia 13 - niesie utrudnienia, opóźnienia, sprzeczności, niepokój
      ale także tworzenie i poszerzanie. Jest wzorem napięcia kosmicznego. Potrzebne
      jest to do realizacji wszelkiego rodzaju zamierzeń, powoduje stałość i
      ograniczenia. Posiadasz dużą wrażliwość, która, w środowisku przynosi
      cierpienia i przeżycia, a przeżycia te powodują erupcję emocjonalną. Masz w
      sobie wielkie uczucia, ale rzadko ujawniasz je na zewnątrz. Pozostajesz
      niezrozumiana, rzadkie momenty ujawniania uczuć są zaskoczeniem dla innych.
      Możesz kierować ludźmi, posiadasz zdolności organizatorskie. Tendencje do
      popadania w depresję.
      z całej daty 44 - LICZBA MISTRZOWSKA MATERIALNA
      Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się nieprzeciętną osobowością i
      licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad sobą, silna wola i
      kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji urodzenia 44
      obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do rządzenia. Ma
      szansę wspiąć się na najwyższe szczeble drabiny społecznej, zdobyć władzę i
      bogactwa, a nawet tworzyć i obalać całe imperia. Jest to autentyczny człowiek
      sukcesu, triumfujący w każdej dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest
      również zmysłem praktycznym i potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią
      tworząc wielkie, pełne rozmachu projekty. W działaniu wykazuje dużą dozę
      sprytu, posiada zawsze jasną wizję całości i nigdy nie pracuje w sposób
      chaotyczny. Dzięki swej pomysłowości znajduje genialne rozwiązania sytuacji na
      pozór bez wyjścia. Jest to urodzony szef i przywódca, inteligentny, myślący w
      sposób chłodny i analityczny, w każdej sytuacji wykazujący równowagę
      emocjonalną i całkowicie panujący nad swym umysłem i ciałem. Wskazane jest aby
      dana osoba zajmowała się działalnością społeczną i charytatywną nawet o zasięgu
      międzynarodowym.
      od 28 do 56 roku życia znajdowałaś się w drugim cyklu o wibracji 4 z 13 - jest
      to okres, któremu towarzyszy solidna praca w konkretnym kierunku, twoje
      kontakty z ludźmi są ograniczone, brakuje ci natchnienia, unikasz rozrywek i
      życia społecznego. Jest to cykl, w którym buduje się fundamenty całego życia,
      panuje w nim wiele ograniczeń i niepowodzeń. W tym cyklu wchodzi w wibrację 4
      karmiczna 13, która powoduje porażki w swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7
      z 16 czyli karmiczna waląca się wieża co może powodować rozpad związków.
      od 56 roku życia jesteś w trzecim cyklu o wibracji 5, który potrwa do końca
      życia - Bardzo duże zmiany, niepewność, różnorodność, podróże. Nie branie
      odpowiedzialności za to, co się robi. Dużo doświadczeń, wyzwalanie się ze
      starych stereotypów. Cykl może oznaczać kontakty zagraniczne z kolei w strefie
      prywatnej zerwanie z aktualną rodziną i poszukiwanie nowych związków
      partnerskich. W tym cyklu można zajść bardzo wysoko jak również upaść bardzo
      nisko z powodu pojawienia się tendencji do wszelkiego rodzaju nałogów oraz
      kręcenia się w kółko wokół własnych doświadczeń.
      jednocześnie od 46 roku życia jesteś w czwartym szczycie o wibracji 4 z 13,
      który potrwa do końca życia. Wibracja ta działa identycznie jak twój drugi cykl.

Rzeczywiście związkowo sytuacja niewesoła. Powinnaś zrobić pełną analizę
      numerologiczną z imion i nazwisk i zastanowić się nad transformacją
      numerologiczną. Bardzo często bywa tak że wibracje z imion i nazwisk dodatkowo
      wzmacniają negatywne wibracje z cykli i szczytów. Odpowiednia transformacja
      pozwala złagodzić, czasami dość znacznie, niepozytywne wibracje..
      Jeszcze twoje czarne szczyty: 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do
      podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz
      zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 3 - to mogą być dwie
      skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa. 4 - zagubienie w
      szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i spóźniania się
      lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja.
      Pozdrawiam
      • ikomo Re: czy to 13 ? 29.12.05, 17:36
        Witaj Januszu! Dzięki za analizę, bardzo wiele z tego , co napisałeś spełnia
        się w moim życiu.Jeżeli chodzi o analizę imion i nazwisk ,to mam problem,bo
        nazwisko miałam zmieniane 4 razy (pierwszy raz jeszcze w dziecinstwie)i nie
        wiem , które liczyć.Nie wiem też skąd liczba 44,bo sumując datę otrzymuję
        35.Jeżeli możesz , to bardzo proszę o podpowiedź.Serdecznie pozdrawiam.Irena
        • janus50 Re: czy to 13 ? 29.12.05, 21:02
          zawsze się liczy wszystkie kiedykolwiek używane imiona i nazwiska. z twojej
          daty urodzenia wychodzi 35 czyli 8. w przypadku gdy liczba urodzenia to 2, 4, 6
          lub 8 należy szukać ukrytej mistrzowskiej, w twoim przypadku się znalazła.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka