ikomo 28.12.05, 18:53 Drogi Januszu!Moja data urodzenia; 13.08.1949.Co mnie ogranicza w kontaktach .Jestem sama od wielu lat i nie mogę znaleźć partnera.Czy to 13 mnie hamuje?Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lzygan Re: czy to 13 ? 28.12.05, 19:33 to jest raczej pytanie do astrologa, numerologia sięga głębiej, jeśli chodzi o nasze związki z innymi ludźmi to lepiej jest sięgnąć do astrologii pozdrawiam Odpowiedz Link
janus50 Re: czy to 13 ? 29.12.05, 13:10 Witaj 13-8-1949 z dnia urodzenia 13 - niesie utrudnienia, opóźnienia, sprzeczności, niepokój ale także tworzenie i poszerzanie. Jest wzorem napięcia kosmicznego. Potrzebne jest to do realizacji wszelkiego rodzaju zamierzeń, powoduje stałość i ograniczenia. Posiadasz dużą wrażliwość, która, w środowisku przynosi cierpienia i przeżycia, a przeżycia te powodują erupcję emocjonalną. Masz w sobie wielkie uczucia, ale rzadko ujawniasz je na zewnątrz. Pozostajesz niezrozumiana, rzadkie momenty ujawniania uczuć są zaskoczeniem dla innych. Możesz kierować ludźmi, posiadasz zdolności organizatorskie. Tendencje do popadania w depresję. z całej daty 44 - LICZBA MISTRZOWSKA MATERIALNA Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do rządzenia. Ma szansę wspiąć się na najwyższe szczeble drabiny społecznej, zdobyć władzę i bogactwa, a nawet tworzyć i obalać całe imperia. Jest to autentyczny człowiek sukcesu, triumfujący w każdej dziedzinie. Osoba o tej wibracji obdarzona jest również zmysłem praktycznym i potrafi posługiwać się swoją bogatą wyobraźnią tworząc wielkie, pełne rozmachu projekty. W działaniu wykazuje dużą dozę sprytu, posiada zawsze jasną wizję całości i nigdy nie pracuje w sposób chaotyczny. Dzięki swej pomysłowości znajduje genialne rozwiązania sytuacji na pozór bez wyjścia. Jest to urodzony szef i przywódca, inteligentny, myślący w sposób chłodny i analityczny, w każdej sytuacji wykazujący równowagę emocjonalną i całkowicie panujący nad swym umysłem i ciałem. Wskazane jest aby dana osoba zajmowała się działalnością społeczną i charytatywną nawet o zasięgu międzynarodowym. od 28 do 56 roku życia znajdowałaś się w drugim cyklu o wibracji 4 z 13 - jest to okres, któremu towarzyszy solidna praca w konkretnym kierunku, twoje kontakty z ludźmi są ograniczone, brakuje ci natchnienia, unikasz rozrywek i życia społecznego. Jest to cykl, w którym buduje się fundamenty całego życia, panuje w nim wiele ograniczeń i niepowodzeń. W tym cyklu wchodzi w wibrację 4 karmiczna 13, która powoduje porażki w swoich dążeniach. Działa tak samo jak 7 z 16 czyli karmiczna waląca się wieża co może powodować rozpad związków. od 56 roku życia jesteś w trzecim cyklu o wibracji 5, który potrwa do końca życia - Bardzo duże zmiany, niepewność, różnorodność, podróże. Nie branie odpowiedzialności za to, co się robi. Dużo doświadczeń, wyzwalanie się ze starych stereotypów. Cykl może oznaczać kontakty zagraniczne z kolei w strefie prywatnej zerwanie z aktualną rodziną i poszukiwanie nowych związków partnerskich. W tym cyklu można zajść bardzo wysoko jak również upaść bardzo nisko z powodu pojawienia się tendencji do wszelkiego rodzaju nałogów oraz kręcenia się w kółko wokół własnych doświadczeń. jednocześnie od 46 roku życia jesteś w czwartym szczycie o wibracji 4 z 13, który potrwa do końca życia. Wibracja ta działa identycznie jak twój drugi cykl. Rzeczywiście związkowo sytuacja niewesoła. Powinnaś zrobić pełną analizę numerologiczną z imion i nazwisk i zastanowić się nad transformacją numerologiczną. Bardzo często bywa tak że wibracje z imion i nazwisk dodatkowo wzmacniają negatywne wibracje z cykli i szczytów. Odpowiednia transformacja pozwala złagodzić, czasami dość znacznie, niepozytywne wibracje.. Jeszcze twoje czarne szczyty: 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 3 - to mogą być dwie skrajności – albo tendencja do gburstwa albo do gadulstwa. 4 - zagubienie w szczegółach, wprowadzanie ograniczeń, tendencja do lenistwa i spóźniania się lub zbytniej pracowitości. Ukryta agresja. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ikomo Re: czy to 13 ? 29.12.05, 17:36 Witaj Januszu! Dzięki za analizę, bardzo wiele z tego , co napisałeś spełnia się w moim życiu.Jeżeli chodzi o analizę imion i nazwisk ,to mam problem,bo nazwisko miałam zmieniane 4 razy (pierwszy raz jeszcze w dziecinstwie)i nie wiem , które liczyć.Nie wiem też skąd liczba 44,bo sumując datę otrzymuję 35.Jeżeli możesz , to bardzo proszę o podpowiedź.Serdecznie pozdrawiam.Irena Odpowiedz Link
janus50 Re: czy to 13 ? 29.12.05, 21:02 zawsze się liczy wszystkie kiedykolwiek używane imiona i nazwiska. z twojej daty urodzenia wychodzi 35 czyli 8. w przypadku gdy liczba urodzenia to 2, 4, 6 lub 8 należy szukać ukrytej mistrzowskiej, w twoim przypadku się znalazła. Pozdrawiam Odpowiedz Link