Dodaj do ulubionych

26.12.1982

29.12.05, 13:08
Bardzo proszę o jakieś wskazówki, jestem trochę na rozdrożu.... proszę o radę
w sprawie studiów... dziękuję tej życzliwej duszy która poświęci mi chwilkę
swojego czasu i kropelkę swojej wiedzy
Obserwuj wątek
    • tonsilla.blue Drogi Panie Januszu bardzo Pana proszę o radę 29.12.05, 16:05
    • janus50 Re: 26.12.1982 29.12.05, 16:25
      26-12-1982
      Z dnia urodzenia 26 - Nie ma takiej rzeczy, z której byś czegoś nie zrobiła
      (guziki, śrubki). Tak głęboko zagłębiasz się w sens życia, że uniemożliwia ci
      to myślenie o przyszłości. Zaczynasz wiele prac na raz i nie jesteś w stanie
      ich dokończyć, przyjmujesz bez wahania wysokie stanowiska, a to przekracza
      twoje możliwości zawodowe. Zawsze możesz być gdzieś w środku (urzędnik). Z
      biegiem lat może się w tobie zrodzić natura gderliwa. Potrafisz dać sobie radę
      w każdych warunkach.
      z całej daty 22 - LICZBA MISTRZOWSKA, MATERIALNA
      W sposób magiczny przyciąga pieniądze i sukcesy, pomaga w podejmowaniu decyzji,
      ponieważ przy tej wibracji wszystko jest albo białe albo czarne. Mistrzowskie
      22 zawiera w sobie cechy wszystkich liczb od 1 do 9. Siłę wodza 1, dobroci 2,
      wyobraźni 3, cierpliwości 4, wolności 5, zrównoważenia 6, ducha 7, możliwości
      materialnych 8, umiłowania ludzi 9, jasnowidzenia 11.
      Konsekwentnie realizujesz swoje ideały w świecie materialnym, sprawia to twoja
      silna wola i nieprzeciętne zdolności. Możesz być przywódcą duchowym, twórcą
      nowych ideologii i imperiów.
      W wypadku niespełnienia mistrzowskich wibracji 22, przechodzą one w wibracje 4.
      Wprowadza ona ograniczenia, stereotypy, zagubienie w szczegółach, tendencje do
      lenistwa i spóźniania się. Może powodować skrajne zachowania np. ekstremalny
      pedantyzm lub skrajne bałaganiarstwo. Agresja.
      a więc jeśli studia to handel, ekonomia, zarządzanie itp...
      Pierwszy szczyt 11 a drugi 1 więc idę prostą droga do celu i odnoszę sukcesy..
      pierwszy cykl 3 a drugi 8 więc sukcesy materialne..
      Do boju więc!! Jesteś skazana na sukces i trudno będzie tobie to spieprzyć!!
      trochę ciebie hamują twoje czarne szczyty - 1 - tendencje do skrajnej
      upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a
      boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 5 -
      tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty i
      upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. 6 -
      IDEALIZM W KRZYWYM ZWIERCIADLE. Jesteś pełen ideałów i zasad, uważasz, że każdy
      musi się tobie podporządkować i prawu, które sam stanowisz. Uważasz, że nigdy
      nie popełniasz błędów. Cała harmonia, równowaga, zdolności giną w twoim wysokim
      mniemaniu o sobie. W domu jesteś skrajnie apodyktyczny, na zewnątrz masz
      tendencje do drobnomieszczaństwa. Masz tendencje do różnego rodzaju fobii i
      gadulstwa. Nadopiekuńczość.
      Pozdrowienia
      • tonsilla.blue Re: 26.12.1982 29.12.05, 16:33
        Dziękuję Panu bardzowink))) moje pytanie było stąd że chcę studiować medycynę
        tylko przeraża mnie ogrom nieprzyjemnego materiału któy trzeba opanować na
        egzamin wstępnysad co Pan o tym sądzi??? zawsze myślałam że tylko tym się chcę
        zajmować ale dopiero w tym roku się odważyłam podjąć ta decyzję ostatecznie...
        i pojawiły się wątpliwości czy poradzę..
        A jak wygląda sprawa związków???? jestem obecnie z osobą urodzoną 25.10.1980,
        mógłby Pan o nim coś napisać???
      • tonsilla.blue Re: 26.12.1982 29.12.05, 16:39
        A mógłby mi Pan jeszcze wyjaśnić co to znaczy:"Pierwszy szczyt 11 a drugi 1
        więc idę prostą droga do celu i odnoszę sukcesy..
        pierwszy cykl 3 a drugi 8 więc sukcesy materialne.." co to jest ten szczyt 11,1
        i cykl 3 i 8??? kiedy one się zdarzą???
        • janus50 Re: 26.12.1982 29.12.05, 21:44
          pierwszy cykl trwa od urodzenia do 28 roku życia, drugi 28 do 56 a trzeci od 56
          do końca życia
          szczyty - w twoim przypadku pierwszy od 0 do 32, drugi od 32 do 41, trzeci od
          41 do 50 a czwarty od 50 do końca życia.
          W twoim przypadku medycyna jak najbardziej ok, ponieważ mistrzowskie spełniają
          się najlepiej w służbie dla ludzkości.
          co do związków to nie ma jakiś szczególnych wskazówek odnośnie sprzyjających
          lub niesprzyjających okoliczności.
          Pozdrawiam
          • tonsilla.blue Re: 26.12.1982 29.12.05, 22:19
            Skąd Pan to wszystko wie??? dziękuję bardzo za odpowiedźwink)) nie rozumiem
            tylko jescze jak Pan wyliczył że jestem 22, bo przecież po dodaniu wszystkich
            cyfr z daty urodzenia wychodzi mi 4....
            • janus50 Re: 26.12.1982 30.12.05, 12:07
              zawsze w przypadku gdy liczbą urodzeniową jest 2, 4, 6 lub 8 szuka sie liczby
              mistrzowskiej za pomoca tzw metody słupkowej, często się zdarza że liczba
              mistrzowska jest ukryta, i tak z 2 - 11, 4 - 22, 6 - 33 no i 8 - 44..
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka