tonsilla.blue 29.12.05, 13:08 Bardzo proszę o jakieś wskazówki, jestem trochę na rozdrożu.... proszę o radę w sprawie studiów... dziękuję tej życzliwej duszy która poświęci mi chwilkę swojego czasu i kropelkę swojej wiedzy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: 26.12.1982 29.12.05, 16:25 26-12-1982 Z dnia urodzenia 26 - Nie ma takiej rzeczy, z której byś czegoś nie zrobiła (guziki, śrubki). Tak głęboko zagłębiasz się w sens życia, że uniemożliwia ci to myślenie o przyszłości. Zaczynasz wiele prac na raz i nie jesteś w stanie ich dokończyć, przyjmujesz bez wahania wysokie stanowiska, a to przekracza twoje możliwości zawodowe. Zawsze możesz być gdzieś w środku (urzędnik). Z biegiem lat może się w tobie zrodzić natura gderliwa. Potrafisz dać sobie radę w każdych warunkach. z całej daty 22 - LICZBA MISTRZOWSKA, MATERIALNA W sposób magiczny przyciąga pieniądze i sukcesy, pomaga w podejmowaniu decyzji, ponieważ przy tej wibracji wszystko jest albo białe albo czarne. Mistrzowskie 22 zawiera w sobie cechy wszystkich liczb od 1 do 9. Siłę wodza 1, dobroci 2, wyobraźni 3, cierpliwości 4, wolności 5, zrównoważenia 6, ducha 7, możliwości materialnych 8, umiłowania ludzi 9, jasnowidzenia 11. Konsekwentnie realizujesz swoje ideały w świecie materialnym, sprawia to twoja silna wola i nieprzeciętne zdolności. Możesz być przywódcą duchowym, twórcą nowych ideologii i imperiów. W wypadku niespełnienia mistrzowskich wibracji 22, przechodzą one w wibracje 4. Wprowadza ona ograniczenia, stereotypy, zagubienie w szczegółach, tendencje do lenistwa i spóźniania się. Może powodować skrajne zachowania np. ekstremalny pedantyzm lub skrajne bałaganiarstwo. Agresja. a więc jeśli studia to handel, ekonomia, zarządzanie itp... Pierwszy szczyt 11 a drugi 1 więc idę prostą droga do celu i odnoszę sukcesy.. pierwszy cykl 3 a drugi 8 więc sukcesy materialne.. Do boju więc!! Jesteś skazana na sukces i trudno będzie tobie to spieprzyć!! trochę ciebie hamują twoje czarne szczyty - 1 - tendencje do skrajnej upartości, lub do podchodzenia do swoich zamierzeń na zasadzie chciałabym a boję się. Możesz zaczynać wiele spraw na raz i nie kończyć żadnej. 5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń. 6 - IDEALIZM W KRZYWYM ZWIERCIADLE. Jesteś pełen ideałów i zasad, uważasz, że każdy musi się tobie podporządkować i prawu, które sam stanowisz. Uważasz, że nigdy nie popełniasz błędów. Cała harmonia, równowaga, zdolności giną w twoim wysokim mniemaniu o sobie. W domu jesteś skrajnie apodyktyczny, na zewnątrz masz tendencje do drobnomieszczaństwa. Masz tendencje do różnego rodzaju fobii i gadulstwa. Nadopiekuńczość. Pozdrowienia Odpowiedz Link
tonsilla.blue Re: 26.12.1982 29.12.05, 16:33 Dziękuję Panu bardzo))) moje pytanie było stąd że chcę studiować medycynę tylko przeraża mnie ogrom nieprzyjemnego materiału któy trzeba opanować na egzamin wstępny co Pan o tym sądzi??? zawsze myślałam że tylko tym się chcę zajmować ale dopiero w tym roku się odważyłam podjąć ta decyzję ostatecznie... i pojawiły się wątpliwości czy poradzę.. A jak wygląda sprawa związków???? jestem obecnie z osobą urodzoną 25.10.1980, mógłby Pan o nim coś napisać??? Odpowiedz Link
tonsilla.blue Re: 26.12.1982 29.12.05, 16:39 A mógłby mi Pan jeszcze wyjaśnić co to znaczy:"Pierwszy szczyt 11 a drugi 1 więc idę prostą droga do celu i odnoszę sukcesy.. pierwszy cykl 3 a drugi 8 więc sukcesy materialne.." co to jest ten szczyt 11,1 i cykl 3 i 8??? kiedy one się zdarzą??? Odpowiedz Link
janus50 Re: 26.12.1982 29.12.05, 21:44 pierwszy cykl trwa od urodzenia do 28 roku życia, drugi 28 do 56 a trzeci od 56 do końca życia szczyty - w twoim przypadku pierwszy od 0 do 32, drugi od 32 do 41, trzeci od 41 do 50 a czwarty od 50 do końca życia. W twoim przypadku medycyna jak najbardziej ok, ponieważ mistrzowskie spełniają się najlepiej w służbie dla ludzkości. co do związków to nie ma jakiś szczególnych wskazówek odnośnie sprzyjających lub niesprzyjających okoliczności. Pozdrawiam Odpowiedz Link
tonsilla.blue Re: 26.12.1982 29.12.05, 22:19 Skąd Pan to wszystko wie??? dziękuję bardzo za odpowiedź)) nie rozumiem tylko jescze jak Pan wyliczył że jestem 22, bo przecież po dodaniu wszystkich cyfr z daty urodzenia wychodzi mi 4.... Odpowiedz Link
janus50 Re: 26.12.1982 30.12.05, 12:07 zawsze w przypadku gdy liczbą urodzeniową jest 2, 4, 6 lub 8 szuka sie liczby mistrzowskiej za pomoca tzw metody słupkowej, często się zdarza że liczba mistrzowska jest ukryta, i tak z 2 - 11, 4 - 22, 6 - 33 no i 8 - 44.. Pozdrawiam Odpowiedz Link